Pienas, pieno receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/pienas/46

Bulvių tyrė

Bulvės išverdamos, nusunkiamos, sugrūdamos, įdedamas šaukštas sviesto, įpilama 0,5 stiklinės karšto pieno, viskas gerai išplakama. Tiekiama su maltinukais, dešrelėmis ir kepsniais. ..

Recepto vertinimas: 0

Naminiai ledai su šokoladu

Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi ir su vaniliniu cukrumi. Pieną užviriname. Į kiaušinių masę pamažu maišydami pilame verdantį pieną. Ledus atvėsiname, po to šaldome šaldiklyje. Sušaldytus ledus imame šiltu šaukštu (suvilgytu šiltame vandenyje) ir dedame į desertinę lėkš..

Recepto vertinimas: 0

Piene virtas karpis

Išvalytas, nuplautas ir nusausintas karpis supjaustomas vienodo dydžio gabalais. Kiekvienas jų ištrinamas druska su kmynais bei kvapiaisiais pipirais ir 2-3 valandoms paliekamas šaltoje vietoje. Po to karpio gabalai nuplaunami šaltu vandeniu ir dedami į negilų emaliuotą puodą, kurio dugn..

Recepto vertinimas: 0

Paprastas obuolių pudingas (Skirmantės) (foto)

Obuolius nulupti, supjaustyti gabaliukais. Nuo duonos pašalinti plutos ir supjaustyti nedideliais kvadratėliais. Varškę, obuolius, duoną ir 3 šaukštus rudojo cukraus sumaišyti dideliame inde. Į kepimo indą pilti pieno, sudėti paruoštą mišinį, pabarstyti likusiu cukrumi ir kepti įka..

Recepto vertinimas: 0

BALANDĖLIAI SU MORKŲ ĮDARU

Pasudytame vandenyje isverdame kopusta, nuimame lapus, lapo sustorejima ispjauname. Smulkiai supjaustome svoguna ir ji apkepiname. I keptuve ipilame daug aliejaus ir pakepiname morkas, tarkuotas burokine tarka. Kepame, kol morkos pasidarys apelsino spalvos. Svogunus sumaisome su morkomis, pasudome, ..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS "BUMERANGAS"

Sviesta gerai issukti su kokoso riesutais, kakava, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Maisant sudeti kiausinius, miltus, dziovintas mieles, druska, pabaigoje supilti piena. Tesla sukresti i sviestu istepta forma ir kepti vidutinio karstumo orkaitej 40-45 min. Visi idarui skirti produktai sumaisomi ir isp..

Recepto vertinimas: 0

JEREVANIŠKAS UŽKANDIS SU SILKE IR MAJONEZU

Silkes file ismirkyti piene ir sumalti mesmale kartu su piene ismirkyta duona. Supilti majoneza ir viska gerai issukti. Sudeti i dubeneli, papuosti pomidoru griezineliais, apiberti tarkuotu suriu ir zalumynais...

Recepto vertinimas: 0

Vengriški šaltibarščiai

Obuolius nulupti, išimti sėklaliz-džius, supjaustyti kubeliais. Suberti į puodą, užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės. Tada supilti pieną, cinamoną ir vyną. Grietinę išmaišyti su miltais ir supilti į sriubą. Užvirti ir nukelti nuo ugnies. Atvėsinti, įdėti į šaldytuvą. P..

Recepto vertinimas: 0

Duonos apkepas su vyšniomis

Sviestas ir kiausiniai issukami. Sudedama piene ismirkyta duona. Sudedame cukru, vanilina, kepimo miltelius ir vel viska issukame. Sudedame vysnias ir paskutini karta issukame (plaktuvu). Supilame i skarda, istepta riebalais ir kepame 1 val. 200 laipsniu orkaiteje. Patiekti su vaniliniu padazu. (Red..

Recepto vertinimas: 0

Preskučiai

Trynius ištrinti su cukrumi, supilti ištirpinta sviestą, sudėti plikytas, sugrūstas aguonas. Viską gerai sumaišius, supilti grietinę, snberti miltus, truputį druskos ir užminkyti tešlą. Cinamoną ir vanilinį cukrų suberti baigiant minkyti tešlą. Iš tešlos daryti piršto storio vol..

Recepto vertinimas: 0

Pienių salotos

Svogūnų laiškus nuplauname, nusausiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais. Pienių žiedlapius užplikome verdančiu vandeniu ir palaikome porą minučių. Tada nugriebiame į paviršių iškilusius nešvarumus. Pienių žiedlapius nusausiname ir sudedame į svogūnus. Į puodelį supil..

Recepto vertinimas: 5

Makaronų užkandis (Ramunės)

Dešreles susmulkiname griežinėliais, pakepiname. Toliau sudedame susmulkintus agurkus. Juos taip pat apkepame. Po keletos minučių į keptuvę įdedame keletą šaukštų grietinės, majonezo, susmulkintų česnakų pagal skonį. Kai padažas jau pagamintas, nukeliame nuo viryklės ir ant vir..

Recepto vertinimas: 0

Mielinis vainikas su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles ir su nedideliu kiekiu šilto pieno padaryti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Likusį šiltą pieną kartu su išplaktu kiaušiniu, lydytu sviestu arba ..

Recepto vertinimas: 2

Mėsos vyniotinis su sojų faršu

Soju farsa isbrinkiname verdanciame kiaulienos prieskoniais paskanintame vandenyje. Tuomet farsa nuspaudziame ir imaisome i mesos farsa. I sia mase imaisome svieste pakepinta svoguna, susmulkinta cesnaka, batono riekele, suplakta kiausini, krakmola ir prieskonius. Idarui sukapojame isvirtus kiausini..

Recepto vertinimas: 0

Kumpio ir porų kremas

Kumpį supjaustykite juostelėmis, porą nuplaukite ir susmulkinkite, obuolį nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Kumpį pakepkite riebaluose su poru ir obuolio kubeliais. Sumuškite kiaušinius. Sumaišykite miltus su pienu ir sudėkite į kiaušinius. Pagardinkite druska ir pipirais. Virkite an..

Recepto vertinimas: 0

Plokštainis

Užminkykite tešlą. Palaikykite ją šaldytuve 1 val. Sudėkite į keptuvą. Kepkite 10 min. iki 225° įkaitintoje orkaitėje. Sūrio ir špinatų įdarui: Į puodą įmuškite kiaušinį, sudėkite miltus ir supilkite grietinėlę arba pieną ir viską išmaišykite. Gautą masę palaikykite š..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, kepti tešloje

Iš miltų, su skysčiu išplaktų kiaušinių, aliejaus, druskos ir tarkuoto sūrio įmaišyti skystą tešlą, Grybus su koteliais arba tik kepurėles pamirkyti tešloje ir kepti dideliame riebalų kiekyje, kol iškeps ir iš visų pusių paraus. Papuošti dideliame riebalų kiekyje keptais petra..

Recepto vertinimas: 0

Saldainiai su pienu ir medumi

Visus komponentus virti, kol pasidarys tiršta masė. Ją sukrėsti į sviestu išteptą skardą. Atvėsusią supjaustyti nedideliais kvadratėliais ir juos suvynioti į celofaną arba pergamentinį popierių. ..

Recepto vertinimas: 1

Pyragas "nėgriukas"

Visus ingedientus gerai ismaišyti,sodą dėti nugesintą grietinėje. Kepti apie 30 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Desertiniai blyneliai su obuoliais

Iš pieno, kiaušinio, žiupsnelio druskos, cukraus ir miltų užmaišome grietinės tirštumo tešlą. Iškepame tradicinius lietinius. Obuolius nulupame, supjaustome smulkiai, apibarstome cukrumi ir cinamonu. Įdarą suvyniojame į blynelius. Išplakam kiaušinį. Paruoštus blynelius iš pradž..

Recepto vertinimas: 0

DŽIŪVĖSIŲ SKLINDŽIAI

Maltus dziuvesius uzpilti karstu pienu, suberti cukru, pasudyti ir atvesinti. Imusti kiausini, sudeti, sudeti mieles ir palaikyit 2-3 val. I tesla sudeti razinas ir kepti, kaip paprastus sklindzius. Tiekti su grietine arba sviestu, uogiene arba medumi...

Recepto vertinimas: 0

Sotusis omletas

Keptuveje pakepame kubeliais supjaustytus lasinukus, svoguna ir pievagrybius. Kitame inde isplakame kiausinius su pienu ir prieskoniais. Plakini supilame ant ikaitusiu lasinuku, svoguno ir pievagrybiu. Uzbarstome sutarkuotu fermentiniu suriu, uzdengiame ir kepame ant mazos ugnies...

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai „Siurprizas“

Į mėsą sudėti piene išmirkytą bandelę, supjaustytą svogūną, įmušti kiaušinį, pasūdyti, įberti pipirų, išmaišyti. Gautą masę padalinti i paplotėlius. Sūrį supjaustyti. Ant mėsos gabaliukų uždėti kumpio ir sūrio, gabaliuką moliūgo, tada vėl kumpio ir sūrio. Ki..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų apkepas „Liuks“

Moliūgą supjaustykite nedideliais kubeliais ir apvirkite. Išgriebę nuvarvinkite. Į dubenį sudėkite moliūgą, pertrintą varškę, manų kruopas, su pienu išplaktus kiaušinius, nuplautas razinas bei slyvas, suberkite cukrų ir viską gerai sumaišykite. Šią masę sudėkite į riebalais i..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai

Glazūrai: 1 kiaušinis 1. Dubenyje sumaišykite pieną, riebalus ir įmuštą kiaušinį. Sudėkite miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų bei sūrį. Gerai išminkykite. Tešlą įdėkite į polietileninį maišelį ir palaikykite šaltai 30 min. 2. Pakepinkite riebaluose mėsą, miltus ir svo..

Recepto vertinimas: 0