Širšių medus

Ingridientai:

6 kiaušinių tryniai,
6 šaukštai cukraus pudros,
1 indelis sutirštinto kondensuoto pieno,
100 gramų spirito

Gaminimas

Kiaušinio trynius ir cukraus pudrą išplakti mikseriu iki vientisos mases. Po to supilti indeli kondensuoto tirštinto pieno ir vėl suplakti mikseriu, ir pilant po truputi spiritą plakti iki vientisos masės.

Tai mėgsta merginos, moterys skanu su kava, arbata, galima užpilti ir ant torto ar želės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

irena 2009-10-04 21:40:02
labai skanu bet greit asvaigsti

rasa 2009-10-04 16:41:22
liuks,moterys tikrai megsta.buvau primirsus is ko ruosti.aciu

c 2009-09-24 05:41:40
"Sirsiu medus" b uvo sukurtas Lietkoopsajungos laikais Kapsuko (dabar Marijampoles) Rajkoopsajungos kulinariu, kai Kapsuko pieno kombinate buvo pradetas gaminti kondensuotas pienas. O pavadintas "sirsiu medumi" todel, kad i ji dedavo ne cukraus pudra, o butinai tiktai medu