14 rezultatų ieškant "vidutiniu"

Kalėdų seniai

Dubenyje gerai išmaišykite miltus ir mieles. Suberkite 75 g cukraus, vanilinį cukrų, druską, supilkite tirpintą sviestą ir šiltą pieną. Elektriniu maišytuvu su antgaliu mielinei tešlai iš pradžių mažiausiu, paskui vidutiniu greičiu tešlą maišykite 5 minutes. Tešlą pastatykite ..

Recepto vertinimas: 0

Keturių skonių ledų desertas

1. Atšaldykite du vidutinio dydžio dubenis ir mikserio plakiklius. 2. Plutai nedideliame inde sumaišykite susmulkintus vaflius, 2 šaukštus cukraus ir ištirpintą sviestą ar margariną. Sudėkite į 20x20x5 cm kepimo indą ir paspauskite dugne, suformuodami plutą. Padėkite į šaldytuvą, k..

Recepto vertinimas: 3

Kalėdų seniai

Dubenyje gerai išmaišykite miltus ir mieles. Suberkite 75 g cukraus, vanilinį cukrų, druską, supilkite tirpintą sviestą ir šiltą pieną. Elektriniu maišytuvu su antgaliu mielinei tešlai iš pradžių mažiausiu, paskui vidutiniu greičiu tešlą maišykite 5 minutes. Tešlą p..

Recepto vertinimas: 0

Dvigubi šokoladiniai pyragaičiai

Įkaitinti orkaitę iki 200 C temperatūros. Ištepti riebalais ir pabarstyti miltais šešis 1 arba 1,25 puodelių dydžio "sufle" indelius arba šešis indelius kremui. Sudėti paruoštus indus ant negilios kepimo skardos ir atidėti ją. Nedideliame puode virš nedidelės ugnies pastoviai maišy..

Recepto vertinimas: 0

Sausainukų putėsiai

Ištepkite sviestu 25 cm skersmens atidaromą formą. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš lėtai verdančio vandens. Atvėsinkite. Keptuvėje virš vidutinio kaitrumo liepsnos ištirpinkite cukrų 125 ml vandens. Perbraukite keptuvės šonus šepetėliu, pamirkytu šaltame v..

Recepto vertinimas: 0

Merengos su šokolado įdaru

Įkaitinkite orkaitę iki 130°C. Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi ir ant popieriaus pažymėkite 23 cm skersmens apskritimus. Dideliame dubenyje elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu suplakite kiaušinių baltymus iki standžių putų. Padidinę plakiklio greitį, palaipsniui į..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Juodasis miškas"

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. Išklokite kepimo popieriumi. Ištepkite popierių sviestu. Į didelį dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius ir druskos. Ištirpinkite šokoladą, įstate indą į puodą su lėtai verdančiu vanden..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladinis pyragas su varškės kremo glajumi

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens atidaromą formą. Į didelį dubenį suberkite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius. Elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu suplakite sviestą ir cukrų iki grietinės tirštumo masės. Po..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladinis žiedas su šokoladiniu padažu

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 23 cm skersmens apskritą formą. Į didelį dubenį suberkite miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius, kepimo sodą ir druskos. Įmaišykite cukrų. Elektriniu plakikliu vidutiniu greičiu suplakite sviestą, p..

Recepto vertinimas: 2

Šokoladinis varškės kremas su amareto likeriu

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 25 cm skersmens atidaromą formą. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite migdolinių sausainių trupinius, migdolus ir sviestą. Apibarstykite jais formos dugną ir šonus. Kepkite 8-10 minučių, kol lengvai apru..

Recepto vertinimas: 0

"Velnio" pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. Išklokite jas vaškuotu popieriumi. Ištepkite jį sviestu. Ištirpinkite šokoladą prikaistuvyje dvigubu dugnu, įstatytame į puodą su lėtai verdančiu vandeniu. Palikite atvėsti. Įmaišykite pie..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladiniai romo triufeliai

Sumaišykite šokoladą, sviestą ir 3 šaukštus grietinėlės. Virkite virš mažos ugnies, pastoviai maišydami, kol šokoladas ištirps (apie 10 minučių). Nuimkite nuo ugnies. Po truputį supilkite pusę karšto mišinio į suplaktą kiaušinio baltymą. Supilkite gautą mišinį atgal...

Recepto vertinimas: 0

SAUSAINIAI SU CINAMONU IR MIGDOLAIS

I molini dubeni imuskite 2 kiausinius, iberkite cukru ir 30 s plakite mikseriu, po to berkite cinamona, gvazdikeliu pudra, nutarkuota citrinos geltonaji sluoksni, migdolu pudra ir viska gerai sumaisyti. Saukstas po sauksto berkite miltus, kepimo miltelius ir maisykite mikseriu, nustatytu vidutiniu g..

Recepto vertinimas: 5

KALĖDŲ SENIAI

Dubenyje gerai ismaisykite miltus ir mieles. Suberkite 75 g cukraus, vanilini cukru, druska, supilkite tirpinta sviesta ir silta piena. Elektriniu maisytuvu su antgaliu mielinei teslai is pradziu maziausiu, paskui vidutiniu greiciu tesla maisykite 5 minutes. Tesla pastatykite siltai, kol jos turis p..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vidutiniu