Kiau┼íiniai, kiauňíiniň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Kiau┼íiniai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/68

─«daryti pievagrybiai

Pievagrybius nuplauti, kepur─Śles nupjauti. Svog┼źnus nulupti, pjaustyti kubeliais ir pakepinti riebaluose. Kotelius susmulkinti ir pakepinti su svog┼źnais. Suberti smulkintas petra┼żoles, pipirus, drusk─ů. ┼áia mase ─»daryti pievagrybi┼│ kepur─Śles. Kiau┼íinius i┼íplakti su maltais d┼żi┼źv─Śs..

Recepto vertinimas: 0

Neriebus meduolis

Med┼│ pakaitinti. Tada ─»mu┼íti kiau┼íinius ir i┼ímai┼íyti. Suberti prieskonius su kepimo milteliais ir miltais. V─Śl i┼ímai┼íyti. Te┼íl─ů supilti ─» riebalais i┼ítept─ů ir d┼żi┼źv─Śs─Śliais apibarstyt─ů skard─ů. Kepti 50 minu─Źi┼│. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Karpio salotos (Ramun─Śs)

Karp─» supjaustome juostel─Śmis, pabarstome druskyte ir pipiriukais ir i┼íkepame. ( tinka ir lik─Ös nuo k┼ź─Źi┼│ karpis ). Pievagrybius supjaustome ─» 4 dalis ir apkepiname svieste. Pada┼żui skirtus produktus, i┼ískyrus act─ů, sudedame ─» smulkintuv─ů ir suplakame. Tada pagardiname obuoli┼│ ac..

Recepto vertinimas: 0

Marcipaniniai rutuliukai

Dideliame vandens kiekyje verdame migdolus vien─ů minut─Ö. Suver─Źiame ─» kiaurasamtj, perliejame ┼íaltu vandeniu, nulupame ir perpjauname per pus─Ö. Marcipan┼│ mas─Ö supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame juos j duben─» ir i┼ísukame su 100 g miltinio cukraus, maltais migdolais, ro┼żiniu vand..

Recepto vertinimas: 0

Šalta grybų sriuba

Grybus i┼ítro┼íkinti arba i┼ívirti savo sultyse. M─Śs─ů, agurk─ů, kiau┼íin─» ir lai┼íkus sukapoti, visus ┼íiuos produktus sumai┼íyti su grietine, ─»pilti nuoviro. Sud─Śti grybus, pagardinti prieskoniais, ┼żalumynais ir i┼ímai┼íyti. Galima d─Śti sukapoto kumpio ar de┼íros. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su rie┼íutais ir vaisi┼│ pada┼żu (J┼źrat─Śs)

1. Miltus gerai i┼ímai┼íyti su pienu, ─»mu┼íti kiau┼íinius, ─»berti cukrasu, druskos ir palikti 30min pastov─Śti. 2. Vaisius nulupti, supjaustyti skiltel─Śmis. I┼ísiskyrusias sultis u┼żpilti ant skilteli┼│, apibarstyti cukrumi ir pad─Śti ─» ┼íal─». 3. Nedidel─Śje keptuv─Śje i┼ílydyti 1 v..

Recepto vertinimas: 5

┼ávedi┼íka dilg─Śli┼│ sriuba (N├Ąsselsoppa)

Dilg─Śles gerai nuplaukite. Dideliame puode u┼żvirkite vanden─», sumeskite dilg─Śles ir virkite, kol i┼íti┼í apie 40 minu─Źi┼│. Nusunkite, vandens nei┼ípilkite. Dilg─Śles ir svog┼źn┼│ lai┼íkus (j┼│ dedama pagal skon─») smulkiai supjaustykite. I┼í svieto ir milt┼│ sutaiosykite pada┼ż─ů. Atskie..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blynai pagal Rok─ů

Virtas bulves sumalkite m─Śsmale . ┼Żalias bulves sutarkuokite ir truputi nusunkite . Visas bulves sud─Śkite ─» duben─» , taip pat ir miltus , kiau┼íinius , kefyr─ů , drusk─ů . Visk─ů gerai i┼ímai┼íykite . Blynus kepkite aliejuje ─»kaitintoje keptuv─Śje . Skanaus..

Recepto vertinimas: 0

Sopa de takitos (sriuba su blyneliais)

Keptuv─Śje pa┼íildyti augalin─» aliej┼│. ─« aliej┼│ ─»pilti pomidor┼│ sultis ir tro┼íkinti 5 minutes. V─Śliau ─»pilti sultinio su prieskoniais ir u┼żvirti. Ant tortilj┼│ i┼íd─Ślioti smulkiai pjaustyt─ů m─Śs─ů, dar┼żoves, tarkuot─ů s┼źr─», apibarstyti raudonaisiais pipirais. Tortiljas suvynioti. ─«..

Recepto vertinimas: 0

Persik┼│ tortas su pistacij┼│ kremu

200 g mink┼íto sviesto sud─Śti ─» duben─Śl─» ir i┼íplakti iki purios mas─Śs. ─«berti 150 g cukraus, tarkuot─ů citrinos ┼żievel─Ö, po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius. Sud─Śti 150 g krakmolo, miltus ir kepimo miltelius. ┼á─» mi┼íin─» suberti ─» sviesto ir kiau┼íini┼│ mas─Ö ir 2 min. plakti elektriniu ma..

Recepto vertinimas: 0

Silk─Śs kepsniukai

Ant folijos dedame fil─Ś gabal─ů, ant jo "far┼ío", u┼żvo┼żiame kita fil─Ś pusel─Ö ir suvynioj─Ö ─» folij─ů ┼íauname ─» orkait─Ö kokiai 20-30 min. Po to atv─Śsusi─ů aptepam majonezu, galim papuo┼íti smulkintu virtu kiau┼íiniu. Valgyt ma┼żiausiai po 2 val., kai ─»sigeri..

Recepto vertinimas: 2

Silk tešloje

M─Śs─ů ir la┼íinius supjaustyti dideliais kubeliais, pas┼źdyti, pabarstyti pipirais. Dar┼żoves nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti dideliais gabalais. Puode pa┼íildyti sviest─ů, jame pakepinti la┼íinius ir m─Śsos gabal─Ślius. Prid─Śti dar┼żoves ir taip pat pakepinti. Visus ingriedientus pabarstyti mi..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai kukuliai

Su lupenomis i┼ívirtos bulv─Śs nulupamos ir sugr┼źdamos, suberiami miltai, ─»mu┼íamas kiau┼íinis, sudedamas sviestas. Viskas greitai sumai┼íoma, padaromi nedideli kukuliai, apvoliojami krakmolu ir sudedami ─» verdant─» pas┼źdyt─ů vanden─». 10ÔÇö12 min pavir─Ö, kai pakyla, i┼ígriebiami kiaurasam─Źi..

Recepto vertinimas: 3

Var┼ík─Śs pyragas su ┼íokoladine "kepure"

I┼í te┼ílai skirt┼│ produkt┼│ paruo┼íiame te┼íl─ů ir vienodu sluoksniu sudedame ant sviestiniu popieriumi i┼íklotos skardos.Var┼ík─Ö sumalame ir sumai┼íome su baltymais, i┼íplaktais su cukrumi. Gaut─ů mas─Ö sudedame ant te┼ílos. Kepame 220" C temperat┼źroje.I┼íkepus─» atvesus─» pyrag─ů aptepame su p..

Recepto vertinimas: 0

R┼źg┼ítyni┼│ sriuba

Pus─Ö r┼źg┼ítyni┼│ i┼ítro┼íkinkite j┼│ pa─Źi┼│ sultyse, o kit─ů pus─Ö supjaustykite. I┼ívirtas r┼źg┼ítynes pertrinkite per sietel─» ir sud─Śkite ─» verdant─» sultin─» kartu su pakepintomis petra┼żol─Śmis, svog┼źnais ir pavirkite 15 ┬ľ 20 minu─Źi┼│. Prie┼í baigiant virti sud─Śkite pjaustytas r┼źg┼ít..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su grybais

Bulves i┼ívirti, nulupti ir stambiai sutarkuoti. Mai┼íant pilti lydyt─ů sviest─ů. Po to suberti miltus, sumai┼íyti su cukrumi, ─»la┼íinti kvapi┼│j┼│ la┼í┼│. Te┼íl─ů dar kart─ů gerai sumai┼íyti ir sud─Śti ─« paruo┼ít─ů skard─ů. Ant vir┼íaus u┼żpilti gerai i┼íplaktus kiau┼íinius. Kepti orkait─Śje 25 ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai pyragiukai

Bulves i┼ívirti, nulupti ir stambiai sutarkuoti. Mai┼íant pilti lydyt─ů sviest─ů. Po to suberti miltus, sumai┼íyti su cukrumi, ─»la┼íinti kvapi┼│j┼│ la┼í┼│. Te┼íl─ů dar kart─ů gerai sumai┼íyti ir sud─Śti ─« paruo┼ít─ů skard─ů. Ant vir┼íaus u┼żpilti gerai i┼íplaktus kiau┼íinius. Kepti orkait─Śje 25 ..

Recepto vertinimas: 0

Trij┼│ spalv┼│ tortas

Sviest─ů i┼ísukti iki baltumo su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sukant ─»mu┼íti po vien─ů kiau┼íinius, suberti drusk─ů ir supilti pien─ů. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir persijotus suberti ─» mas─Ö. Te┼íl─ů padalinti ─» dvi dalis: ─» vien─ů sud─Śti tarkuotas citrinos ┼żieveles, ─» kit─ů ─..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su ┼ívie┼żiomis bra┼ík─Śmis

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 220┬░C temperat┼źros. Kiau┼íinius su 80 g cukraus plakti, kol pasidarys puri mas─Ś. Miltus sumai┼íyti su krakmolu ir u┼żsijoti ant kiau┼íini┼│ plakinio. Visk─ů atsargiai i┼ímai┼íyti mai┼íikliu. Te┼íl─ů supilti ─» kepimo popieriumi i┼íklot─ů 26 cm skersmens torto form─ů ir i..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│, m─Śsos ir pievagryvi┼│ apkepas

Bulves i┼ívirti su lupenomis. Kai i┼ívirs, nulupti ir supjaustyti grie┼żin─Śliais. Pakepinti ┼íonin─Ö, sud─Śti de┼ír─ů ir svog┼źnus. Atskirai i┼íkepti pievagrybius. ─« kepimo skard─ů sud─Śti ┼íonin─Ö, bulves, kietai virtus kiau┼íinius, de┼ír─ů ir grybus, apipilti grietine, pabarstyti tarkuotu s┼źr..

Recepto vertinimas: 0

Uog┼│ ledai

Metalin─» duben─Śl─» pastatome ─» ┼íaldytuv─ů ir at┼íaldome. Du ┼íauk┼ítus uog┼│ padedame ─» ┼íaldytuv─ů. ─« plaktuv─ů supilame vyn─ů, suberiame cukr┼│ ir pama┼żu plakdami suberiame uogas. Toliau plakdami supilame liker─». ┼ái─ů mas─Ö supilame ─» at┼íaldyt─ů duben─Śl─», pridengiame folija ir v..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su obuoliais ir s┼źriu

Margarin─ů i┼ísukti su cukrumi, sud─Śti miltus, ─»mu┼íti kiau┼íin─» ir tryn─», suberti kepimo miltelius. Suminkyti te┼íl─ů ir i┼íkloti i┼ítept─ů skard─ů. Obuolius nulupti, supjaustyuti plonomis riekel─Śmis, sud─Śti ant te┼ílos, ant vir┼íaus sud─Śti s┼źrio riekeles, pabarstyti cinamonu, cukrumi. Ke..

Recepto vertinimas: 0

Baltoji boba

Sviest─ů i┼ítriname ir sumai┼íome su tryniais, cukrumi, grietin─Śle, miel─Śmis, migdolais ir miltais. Visk─ů gerai sumai┼íome ir dar ─»mai┼íome suplakt┼│ baltym┼│. Pastatome te┼íl─ů ┼íiltai, kad pakilt┼│, o tada kepame orkait─Śje. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos fil─Ś su a┼ítriu raudonojo vyno pada┼żu

Avienos fil─Ś supjaustome pailgais gabalais, i┼í abiej┼│ pusi┼│ ─»pjauname ─»stri┼żais pj┼źviais. Kiau┼íin─» i┼íplakame su trupu─Źiu milt┼│. Fil─Ś gabalus i┼í vienos pus─Śs pamirkome plakinyje ir apvoliojame migdol┼│ dro┼żl─Śmis. ─« ─»kaitint─ů keptuv─Ö pilame alyvuogi┼│ aliejaus, dedame avienos fi..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių keksas

1. Kekso form─ů patepame sviestu ir pabarstome miltais. 2. Dideliame dubenyje sumai┼íome migdolus, 250 g miltinio cukraus ir miltus. Sudedame kiau┼íini┼│ baltymus ir i┼ímai┼íome. Supilame sviest─ů ir visk─ů gerai sumai┼íome. Te┼íl─ů supilame ─» kekso form─ů iki pus─Śs. Ant vir┼íaus sudedame vy..

Recepto vertinimas: 0