KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/66

Pyragaičiai su vaniliniu padažu

Visus tešlai skirtus produktus supilti į dubenį, užminkyti tešlą ir 2 val. dėti į šaldytuvą. Atšaldytą tešlą stambiai sutarkuoti, dėti į keturias mažas kepimo skardas ir truputį paspausti. Ant viršaus dar užberti šiek tiek tešlos. Kepti 20-30 min. iki 175°C įkaitintoje orka..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis varškės kremas su amareto likeriu

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais 25 cm skersmens atidaromą formą. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite migdolinių sausainių trupinius, migdolus ir sviestą. Apibarstykite jais formos dugną ir šonus. Kepkite 8-10 minučių, kol lengvai apru..

Recepto vertinimas: 0

Silkė kopūstuose

Viską sumaišome. Skanaus ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas

Obuolius nulupame, išimame sėklides ir supjaustome plonomis skiltelėmis. Iš kiaušinio, trynio, sviesto, grietinės, cukraus, miltų ir ( jei reikia) vandens, užminkom tešlą. Iš jos iškočiojame 4 plonus lakštus. Skardą ištepame aliejumi( sviestu), pabarstome džiūvėsiais ir de..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies barščiai

Grybus nuplauti ir kelioms valandoms pamerkti nedideliame vandens kiekyje. Žuvį ir daržoves nuplauti, nuvalyti ir išvirti (1,5 litro vandens), supilti grybus su vandeniu, kuriame buvo mirkomi. Baigiant virti suberti kvapniuosius pipirus ir lauro lapelį. Išvirus perkošti. Atskirai išvirti bu..

Recepto vertinimas: 0

Sūriu įdaryti baklažanai

Baklažanai nuplaunami, vaiskočiai nupjaunami, įpjaunami išilgai ir arbatiniu šaukšteliu išskobiamos sėklos. Po to baklažanai 5 minutėms įleidžiami į verdantį pasūdytą vandenį ir išverčiami į sietelį arba kiaurasamtį.Įdarui smulkiai supjaustomi kietai virti kiaušiniai, įberi..

Recepto vertinimas: 0

Kalcioni su svogūnų įdaru

Įkaitinkite pusę kiekio aliejaus ir apie 10 min. kepinkite jame svogūnus (porus), kol šie suminkštės. Padidinkite ugnį, įpilkite vyno ir kaitinkite, kol mišinys pasidarys beveik sausas. Sumažinkite ugnį, supilkite grietinėlę, įberkite pipirų, druskos, muskato riešutų. Troškinkite..

Recepto vertinimas: 1

Kepti moliūgai su obuoliais

Nuluptas moliÅ«gas ir obuoliai supjaustomi smulkiais gabaliukais, sumaiÅ¡omi ir 10-15 min troÅ¡kinami, kol suminkÅ¡tėja. Nukėlus nuo ugnies truputį atvėsinama, sudedami su cukrumi trinti tryniai, paskui- iÅ¡plakti baltymai. Viskas atsargiai iÅ¡maiÅ¡oma ir sudedama į sviestu iÅ¡teptą ir džiÅ..

Recepto vertinimas: 0

Slovakiški riešutiniai piršteliai

Iš miltų, pieno, kiaušinio, mielių, margarino, druskos bei cukraus užminkykite tešlą ir palikite, kad pakiltų. Iškočiokite ploną lakštą ir, išpjaustę trikampėlius, aptepkite lydytu margarinu. Riešutus susmulkinkite ir apskrudinkite sausoje keptuvėje. Paskui ištrinkite su van..

Recepto vertinimas: 3

Lydeka geltonajame padaže

Lydekos uodegą įkiškite gerklėn. Žuvį padėkite į greitpuodį ant grotelių. Įpilti pasūdyto vandens su sviestu ir sandariai uždaryti, kai užvirs troškinti 5-8 min. Ištroškintą žuvį sudėkite į pailgą pusdubenį ir apipilkite padažu. Padažo paruošimas: Svieste pakepi..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai (Jūratės)

Didelę kopūsto galvą pavirti apie 5min. Nulupti 8 lapus. Svogūną ir lašinukus susmulkinti ir pakepinti. Užpilti sultinio, suberti ryžius ir patroškinti 15min. Papriką supjaustyti kubeliais, įmaišyti į faršą, įberti prieskonių, įmušti kiaušinį, sudėti išbrinkusius ryžius su ..

Recepto vertinimas: 0

Kepta žuvis (Ramintos)

Žuvį susmulkinkite, sumaišykite su prieskoniais. Įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, sudėkite majonezą, druską (nebūtinai). Viską gerai išmaišykite. Gautą masę šaukštais dėkite į įkaitintą keptuvę su riebalais ir apkepkite iš abiejų pusių. ..

Recepto vertinimas: 4

Karšti varškės sumuštiniai su sūriu

Margarinas tepamas ant duonos, uždedama varškės, sumaišytos su kiaušinių, ant viršaus - griežinys sūrio.kepama karštoje orkaitėje taip, kad sūris pradėtų lydytis, bet neparuduotų.Sumuštiniai gaminami prieš valgį. ..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų skanumėlis

Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 30 min. laikome šaltai. Iš atšaldytos tešlos iškočiojame 4-5 mm storio lakštą.Jį įklojame į sviestu pateptą kepimo formą, apipjauname kraštus ir uždengiame sviestiniu popieriumi.Ant popieriaus iki formos kraštų pripilame pu..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su saldžiarūgščiu padažu

Į salotinę įklojame tris salotų lapus. Ant jų ratu dedame pusę griežinėliais supjaustyto kumpio ir kiaušinių aštuntadalių. Viduryje vėl įklojame kelis salotų lapus , sudedame likusį kumpį ir kiaušinių dalis. Salotas puošiame alyvuogėmis, anakardžių riešutais ir susmulki..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su pomidorais (Jūratės)

Mieles išmaišyti su žiupsneliu cukraus, po to sumaišyti su 1/8 litro šilto pieno, įberti šiek tiek miltų, išmaišyti. Padarytą tešlos raugą apibarstyti trupučiu miltų, uždengti ir palikti 30min pakilti. Po to supilti likusį pieną, alyvų aliejų, įberti druskos ir įmušti kiauš..

Recepto vertinimas: 0

Varškės kiaušiniai su silke

Silkę gerai išmirkykite, pašalinkite kaulus ir smulkiai supjaustykite. Sviestą ištrinkite ir sudėkite į jį silkės gabalėlius, pertrintą varškę, sukrėskite grietinę. Viską gerai išmaišykite. Kad masė būtų tirštesnė, įberkite tarkuoto sūrio. Iš gautos masės šaukštu formu..

Recepto vertinimas: 0

TRADICINIAI VANILINIAI LEDAI

Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puodą su verdančiu vandeniu ir maišyti, kol masė užvirs. Pieną nukelti nuo viryklės. Kiaušinio trynius sudėti į ugniai atsparų indą ir po truputį pilant pieną gerai išplakt..

Recepto vertinimas: 5

Svogūnų apkepas

Svogūnus supjaustyti, ištroškinti svieste ir pasūdyti. Sudėti į reibalais išteptą indą, užberti kmynų, užpilti kiaušinio plakiniu. Plakinį paruošti taip: miltus sumaišyti su dalim pieno, įmušti kiaušinius, išmaišyti, atskiesti likusiu pienu, pasūdyti. Viską kepti orkaitėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Pieno ledai

Kiaušinio trynius ištrinkite su cukrumi, atskieskite karštu pienu, sumaišykite su grietinėle ir vanile, ir maišydami pakaitinkite iki 80 laipsnių. Šaltame vandenyje išmirkykite želatiną, užpilkite karštu pienu ir maišykite kol ištirps. Tada supilkite šį ruošinį į pieno ir kiauš..

Recepto vertinimas: 0

Tekšių ledai

1. Nuvalykite tekšes. 2. Virkite maišydami kiaušinius ir cukrų puode, kol jie sutirštės. 3. Plakite, kol kremas atvės. Įmaišykite uogas. 4. Išplakite grietinėlę ir įmaišykite į kremą. 5. Supilkite į švarią formą, įdėkite į šaldymo kamerą ir laikykite joje mažiausiai 5 val...

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškos salierų salotos

Salierą ir morką nulupti, sutarkuoti arba supjaustyti smulkiais šiaudeliais. Sumaišyti su tarkuotu sūriu, sukapotu svogūnu bei susmulkintu kiaušiniu. Paskaninkite prieskoniais ir užpilkite padažu, kurį paruošite gerai išplakę nurodytus produktus. Salotas papuoškite žalumynais ..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio padažas

Tarkuotą sūrį išplakti su kiaušiniais ir sumaišyti su praaušintu kiaušinių padažu. Jei padažas patiekiamas kaip garnyras, tai jį, sudėjus kiaušinius, reikia kaitinti iki virimo, o jeigu juo užpilama mėsa,kepama orkaitėje - iš anksto kaitinti nereikia. Padažas tinka prie paukštie..

Recepto vertinimas: 0

Batone keptas kiaušinis

Iš batono riekeles išpjauname vidurį. Įdedame rekelę į įkaitusią keptuvę, ir į išpjautą vidurį įmušame kiaušinį. Paskaniname vegeta (galima druska) ir apkepame iš abiejų pusių. Prieš patiekiant, kiaušinį pabarstome smulkintais krapais. ..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinė banda su rūkytais lašinukais ir svogūnais

Be šitos bandos neįmanoma suprasti, kas yra lietuviškas Kalėdų stalas. 15g sausų mielių ištrinti su žiupsneliu Ekstra miltų (kruopmilčių) ir paskui sumaišyti su 500g Ekstra miltais, 250g drungno pieno, 150g tirpdyto sviesto, 2 suplaktais kiaušiniais, 10g cukraus, 10g druskos, 5g dži..

Recepto vertinimas: 0