25 rezultatų ieškant "nedidelio"

Skumbrė su salieru

Žuvis nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir iš išorės įtrinti druska, pipirais ir apšlakstyti citrinos sultimis. Nuskustas morkas ir salierą supjaustyti juostelėmis, porą – griežinėliais, žalumynus ir česnaką susmulkinti. Kepimo popierių patepti ali..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytos austrės

Į kepimo indą suberti visą stambią druską ir kaitinti ją iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 min. Į austrių geldelių tarpus įlašinti citrinos sulčių ir kai pradės atsidarinėti, jas peiliu atidaryti. Svieste pakepinti visas daržoves..

Recepto vertinimas: 4

Mišrainė „Vasara“

Virtas bulves ir burokėlį supjaustykite gabaliukais, sudėkite supjaustytą morką ir ropę, užpilkite 2 – 3 šaukštelius vandens, aliejaus ir uždengus dangčiu patroškinkite. Agurką, pomidorą, obuolį perliekite verdančiu vandeniu ir smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite. Nedidelia..

Recepto vertinimas: 0

Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle

1. Iškepame arba išverdame vištieną su prieskoniais (kad šie įsigertų į mėsą), jei kepame tai apibarstome ir kmynais.Tinka “vakarykštė” vištiena. Nuimame nuo kaulų mėsą -smulkiai supjaustome. 2. Išverdame bulves (žinoma su druska arba sultinio kubeliu).Galima bebaigiant virti id..

Recepto vertinimas: 3

Liesas kugelis

Nulupkite ir smulkiai sutarkuokite bulves. Susmulkintą svogūną pakepinkite aliejuje, kol pagels. Svogūną, pašildytą liesą pieną ir likusius produktus sudėkite į sutarkuotų bulvių masę. Gerai išmaišykite. Padenkite skardos paviršių riebalais, kad, kepant, kugelis nepriliptų. Supil..

Recepto vertinimas: 4

Pupelių salotos su obuoliais

Supjaustytą obuolį pakepinti svieste. Ant pupelių uždėti 2 šaukštus sviesto ir užpilti nuovirą, sudėti miltus ir maišant virti ant nedidelio karščio (masė turi pasidaryti tirštoka). Pupeles atskyrus nuo viralo, kuriame jos virė, dubenyje sluoksniuoti su obuoliais ir ant viršaus už..

Recepto vertinimas: 0

Studentiškos bulvės 2

Bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti per burokinę tarką. Svogūna nulupti, nuplauti ir supjaustyti. Beje, vienas patarimas, pjaustant svogūną peilį galima vis pavilgyti šaltu vandeniu, kad mažiau graužtų akis jį bepjaustant. Po to viską išmaišyti, sudėti prieskonius ir kepti ant maž..

Recepto vertinimas: 5

Karšti sumuštiniai su grybais

Duona apkepinama svieste. Iš grybų padaromas tirštas padažas: grybai pakepinami svieste, įdedama miltų, dar pakepinama, įpilama grietinės, troškinama, įdedama druskos, pipirų ir tarkuoto svogūno. Karštas grybų padažas uždedamas ant karštų sumuštinių. Pateikiama iš karto ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių vyniotinis

Bulves nuskusti, isvirti, sutrinti arba sumalti, įberti miltų, druskos, įmusti kiausinius ir suminkyti teslą. Morką ir salierą stambiai sutarkuoti, kopūstą ir svogūną smulkiai supjaustyti, svogūną pakepinti su riebalais. Visas daržoves sudėti į puodą, užpilti maždaug pusę stiklin..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška šviežių daržovių sriuba

Į pasūdytą verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytą morką, žirnelius ir susmulkintą kopūstą. Po 5 min. sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Verdame, kol daržovės suminkstėja. Tada supilame pieną. Kai pieno puta pradeda kilti, puodą nukeliame nuo ugnies ir įdedame sviesto. ..

Recepto vertinimas: 3

Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos

Paruostus subproduktus visus atskirai sudėti į verdantį pasūdytą vandenį su pipirais ir lauro lapais ir atskirai isvirti. Isvirtus ir atausintus subproduktus ir avienos riebalus supjaustyti kubeliais ir apkepti. Atskirai pakepinti svogūnus. Apkeptus subproduktus sumaisyti su pakepintais svog..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų salotos su braškėmis

Špinatus nuplauname, atskiriame kotelius, lapus nuvarviname. Lapus (jeigu jie dideli - suplėšome) sudedame į dubenį. Braškes nuplauname, perpjauname pusiau ir uždedame ant špinatų. Į mažą dubenėlį suberiame sukapotą svogūną, cukrų, garstyčių miltelius, supilame vandenį, actą ..

Recepto vertinimas: 0

Vasaros salotos

Baltą duoną supjaustome kvadratėliais (plutelę nupjauname), suberiame į didesnį dubenį, užpilame actu ir sumaišome. Sudedame stambiai supjaustytus pomidorus, susmulkintus svogūnus, plonomis riekelėmis supjaustytą raudonąjį svogūną, nedideliais gabaliukais supjaustytą agurką, užp..

Recepto vertinimas: 0

Venecijos salotos su vištiena

Apelsinų sultis kartu su razinomis pakaitinkite nedideliame puode kol užvirs. Nuimkite puodą nuo ugnies ir palikite 20 min. nusistovėti. Tuomet nupilkite apelsinų sultis ir išimkite razinas. Į nedidelį puodą ar keptuvę (be aliejaus) sudėkite kedro riešutus ir pakepinkite juos ant vidut..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su morkomis

Morkas ir bulves smulkiai sutarkuoti. Svogūną supjaustyti kubeliais. Sudėti prieskonius. Keptuvėje ištirpdyti sviestą su aliejumi, sudėti tarkuotas daržoves ir kepti, kol apačia gražiai parus. Taip pat apkepti ir kitą pusę. Patiekiant pabarstyti petražolėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos troškinys

Labai smulkiai ir ilgomis juostelėmis supjaustome krūtinėlę, truputį apkepame ją keptuvėje su aliejumi, kol mėsa pabals, paskui dedame visas daržoves ir prieskonius į keptuvę kur jau kepa višta. Prieskonius dėkite pagal savo skonį. Viską gerai išmaišome ir pilame ten stikl..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladiniai sausainiukai

Riešutus supjaustyti kuo smulkiau. Šokoladinę glazūrą sugrūsti. Viską gerai išmaišyti su cukraus pudra, kiaušinių tryniais bei romu. Maišyti, kol tešla taps vientisa. IŠ tešlos suformuoti nedidelio dydžio pailgus sausainukus, apvolioti kokoso drožlėmis ir džiovintomis citrinų ..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta vištienos sriuba

Vištieną apvirti. Kol ji verda, kubeliais supjaustyti morką, salierą ir sudėti į puodą su vieštiena. Pavirti apie 15min. Per šį laiką kubeliais supjaustyti papriką, cukiniją. Supjaustyti kopūstą, susmulkinti česnako skiltelę. Porą pjaustyti griežinėliais. Šias daržoves bei ke..

Recepto vertinimas: 4

Upėtakis drebučiuose

Žuvį išdarinėkite, galvą, pelekus, uodegą, kaulus, morką, svogūną, petražolės gumbą, čiobrelius sudėkite į puodą, užpilkite karštu vandeniu ir virkite apie 15 min. ant mažos ugnies. Sudėkite nedidelius filė gabalėlius ir dar 5 min. pavirinkite nekeisdama ugnies stiprumo, po t..

Recepto vertinimas: 0

MAKARONAI SU SOJOS FARŠU

Uzpilti sojos farsa verdanciu vandeniu ir pora minuciu pavirtinti ant mazos ugnies. Tuo tarpu virti makaronus. Isbrinkusi farsa nusunkti ir sudeti i keptuve, kurioje jau turetu buti ikaites aliejus. Sojos farsas labai sugeria riebalus, todel aliejaus vis reikes pripilti. Sudeti i farsa prieskonius i..

Recepto vertinimas: 0

SALOTOS ,,ROSOLLI

Bulves, morkas ir burokus atskirai isvirk pasudytame vandenyje, nulupk. Bulves supjaustyk gabaleliais, burokus juostelemis, morkas apskritimais. Svoguna supjaustik ziedeliais, agurka gabaleliais. Lengvai isplak grietine su actu, iberk cukraus, druskos, pipiru. Darzoves uzpilk padazu, ismaisyk, ap..

Recepto vertinimas: 0

RAUGINTI AGURKAI ILGESNIAM NAUDOJIMUI

Pabandykite i atskirus stiklainius prideti ivairiu prieskoniu. Pavyzdziui, i viena stiklaini galite imesti aitriosios paprikos, i kita - estragono, i trecia iberkite baziliku. Kiekviename stiklainyje agurkai bus savito skonio. Nuplautus agurkus uzpilame 5-6 valandoms vandeniu. Vandeni nupilame, nupj..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytos plekšnės

Zuvis nuplauname, nukerpame pelekus, nulupame zuvks oda. ipjauname ZUVI nugaros viduryje ties stuburu, atpjauname zuvi nuo kaulo, virtuvinemis zirklemis perkerpame stubura viename ir kitame zuvies gale, palikdami galuose mazdaug po 2 cm kaulo.Zuvis idarome svieste apkeptais susmulkintais pievagrybia..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytos plekšnės

Zuvis nuplauname, nukerpame pelekus, nulupame zuvks oda. ipjauname ZUVI nugaros viduryje ties stuburu, atpjauname zuvi nuo kaulo, virtuvinemis zirklemis perkerpame stubura viename ir kitame zuvies gale, palikdami galuose mazdaug po 2 cm kaulo.Zuvis idarome svieste apkeptais susmulkintais pievagrybia..

Recepto vertinimas: 0

Saldžiųjų sūrelių desertas su braškėmis

Nedidelio dubenėlio vidų ištepame aliejumi. Į dubenėlį įpilame truputį ištirpintos braškių želės. Kai ji sustingsta, ant viršaus gėlės forma išdėliojame supjaustytas braškes ir užpilame braškių žele, trečdalį palikdamos deserto apatiniam sluoksniui.Sūrelius pertriname per s..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: nedidelio