KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/65

Pyragas „Šokoladinis lietus"

•Sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais, įmaišome ištirpintą šokoladą ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Tešlą sukrečiame j sviestu pateptą ir miltais pabarstytą tortinę formą, išlyginame paviršių ir kepame 220° C temperatūros orkaitėje.•Pyragą atvėsiname, pa..

Recepto vertinimas: 0

Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas

Avižinius dribsnius užpilti karštu pienu ir palikti išbrinkti. Trynius išplakti su puse kiekio cukraus. varškę sumaišyti su dribsniais, įberti vanilino. Paruošti uogas (žr. aukščiau, jei uogos šviežios - išimti kauliukus). baltymus išplakti iki putų su likusiu cukrumi, viską kart..

Recepto vertinimas: 0

Kapotos silkės užkandis

Silkių filė be odos sumalame mėsmale arba labai smulkiai supjaustome, drėgnomis rankomis suformuojame rutulį, kurio vieną pusę suplojame. Į lėkštę gėlės forma klojame salotų lapus, viduryje dedame susmulkintą silkę. Viduryje padarome įdubimą, į kurį įdedame kiaušinio trynį. ..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis desertas

Varškę pertriname per sietelį arba permalame mėsmale ir padedame 5-6val. į šaldytuvą. Sviestą išsukame, sudedame atšaldytą varškę, suberiame nuplautas razinas, cukrų, susmulkintus migdolus, supilame trynius, sudedame išplaktą grietinėlę ir viską labai gerai išmaišome. Varškė..

Recepto vertinimas: 0

Obuoliai, kepti alaus tešloje

Sudedame kiaušinį, įpilame 1 šaukštą aliejaus, miltus, pasūdome ir išmaišome. Maišydami supilame alų. Tešla turi būti tirštesnė už lietinių tešlą. Užmaišytą tešlą padedame 1 valandai į šaldytuvą. Kiaušinių baltymus išplakame iki putų ir prieš pat kepimą įmaišome ..

Recepto vertinimas: 0

Grepfrutų suflė (Pamplemousse en soufflé)

Greipfrutus švariai nuplaukite, nutrinkite šepetėliu. Nupjaukite maždaug trečdalį kiekvieno greipfruto;šaukšteliu išskobkite vidų. Išspauskite sultis, perkoškite per marlę. Puode ištirpinkite sviestą, suberkite krakmolą. Nukaiskite, supilkite greipfrutų sultis. Maišant virkite an..

Recepto vertinimas: 0

Sojų paštetas

Nuplautus pievagrybius supjaustyti ir apkepinti 4 šaukštuose aliejaus.Suberti sukapotus svogūnus ir kartu patroškinti.Petražolę bei salierus nuplauti, nulupti ir išvirti.Pievagrybius, daržoves ir sojas sumalti mėsmale, įmesti trynius, pagardinti, išmaišyti. Baigiant atsargiai išmaišyt..

Recepto vertinimas: 0

Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniu

Mesa supjaustyti gabalais, apvolioti miltais ir kepinti svieste arba taukuose, kol apsitrauks rusva plutele. Prideti pjaustyto svoguno. Ipilti vandens arba sultinio, iberti druskos ir pipiru. Kai skystis uzvirs, prideti siaudeliais supjaustytu vaisiu, ipilti vyno arba obuoliu sulciu ir uzdengus dang..

Recepto vertinimas: 0

Sklindžiai iš kiaušinių ir grybų

Grybus, svogūną, rūkytą nugarinę sumalti mėsmale, patroškinti ir ataušinti. Iš visų produktų įmaišyti tešlą ir keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepti mažus sklindžius. Patiekti su pomidorų arba daržovių salotomis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su soja

Sluoksniuotą tešlą iškočioti, dėti į formą, pateptą aliejumi, subadyti ir kepti apie 10 minučių. Svogūnus pjaustome kubeliais, kepiname svieste, įberiame miltų, įpilame pieno, suberiame vegetą, baziliką ar kitokius prieskonius. Praaušiname, tada įmušame kiaušinį, įberiame ta..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos ir silkės apkepas

Mėsą sumalti kartu su bulvėmis ir silke. Įmušti kiaušinius ir sudėti grietinę. Formą ištepti margarinu, sudėti masę, apibarstyti džiūvėsėliais ir tarkuotu sūriu. Kepti orkaitėje 20 minučių. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su morkomis

Baltos duonos arba ragaišio riekeles apkepiname iš abiejų pusių.Juostelėmis supjaustytos morkos patroškinamos svieste ir nedideliame vandens kiekyje, įdedama miltų ir pieno, pagardinama druska ir tarkuotu muškato riešutu.Troškintos morkos storai uždedamos ant duonos, ant viršaus - kaub..

Recepto vertinimas: 0

Baltymų pyragaitis su varškės kremu

Baltymus su citrinos sultimis ir 250 g cukraus išplakti iki standžių putų. Likusį cukrų išmaišyti su šokoladu ir atsargiai įmaišyti į baltymų masę. Skardą iškloti sviestiniu popieriumi, sukrėsti baltymų masę ir šaukštu suformuoti stačiakampį. Kepti iki 100°C įkaitintoje or..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su varške

Persijotus miltus suberiame ant lentos, suberiame kakavą, kepimo miltelius, iÅ¡maiÅ¡ome, sudedame sviestą ir kapojame, kol nebelieka sausų vietų. Supilame su cukrumi iÅ¡suktus kiauÅ¡inius, romo esenciją ir viską gerai suminkome. TeÅ¡lą apie 5 val. palaikome Å¡aldytuve. VarÅ¡kės masei sÅ«rÄ..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su abrikosais ir marcipanais

Pieną pašildyti, kad būtų drungnas. Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles ir su šaukšteliu cukraus bei šiek tiek pieno paruošti įmaišalą. Dubenėlį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Sviestą arba m..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai kukuliai su sūriu

Karštas bulves sumalame mėsmale. Į bulvių masę įdedame sviesto arba margarino, įmušame kiaušinį, paskaniname druska ir gerai išmaišome. Suberiame miltus. Iš paruoštos tešlos formuojame kukulius, į jų vidų įdedami po kubelį fermentinio sūrio. Kukulius verdame pasūdytame vanden..

Recepto vertinimas: 4

Grybų kotletai su kruopomis

Grybus ir svogūnus sumalti. Į masę sudėti virtas kruopas, kiaušinius, sviestą, prieskonius. Padaryti kotletus, juos apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies vyniotiniai džiūvėsėliuose

Žuvį išvalome, perpjauname išilgai pusiau, išrenkame kaulus ir supjaustome juostelėmis.Jas pabarstome prieskoniais, pavoliojame miltuose, kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose.Tada šias juosteles susukame į ritinėlius ir persmeigiame mediniais smeigtukais.Taip paruoštą žuvį dedam..

Recepto vertinimas: 0

Keptos rudmėsės ar pievagrybiai

Grybai nuplaunami (pievagrybių kepurėlės nulupamos), nusausinami, supjaustomi, pasūdomi, pavoliojami miltuose, išplaktame kiaušinyje ir pyrago džiūvėsėliuose. Tada dedami į įkaitintus riebalus ir apkepamos abi pusės. Paskui sudedami į dubenį ir 10-15 min palaikomi karštoje orkaitė..

Recepto vertinimas: 0

Morkų apkepas su varške

Morkas sutarkuoti, sudėti ištrintą varškę, piene mirkytas manų kruopas, kiaušinių trynius, ištrintus su cukrumi, įberti cinamono, druskos. Viską išmaišyti, sudėti išplaktus baltymus. Šią masę sudėti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą indą. Paviršių apšlakst..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su grybų padažu

Silkę išdarinėti ir išmirkyti. Išmirkius supjaustyti plonomis juostelėmis. Grybus sudėti į salotinę apipilti iš grietinės, prieskonių ir vyno sumaišytu mišiniu. Šalia sudėlioti silkę. Viską papuošti griežinėliais pjaustytu kiaušiniu ir pomidorais. ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Å ventuolis"

Užminkyti tešlą ir apvalioje formoje iškepti 9 plonus blynus. Miltus išmaišyti su 1/2l. pieno, likusį pieną išvirti su cukrumi, sumaišyti su miltų mase. Kremą ataušinti, ištrinti su sviestu, įpilti romo esencijos. Šiuo kremu sutepti po 3 blynus. Pyragas skaniausias kitą dieną. ..

Recepto vertinimas: 1

Itališka svogūnų sriuba

Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedeliais, petražoles ir morkas smulkiai supjaustyti. Visa tai moliniame inde ar puode su dideliu aliejaus kiekiu troškinti ant silpnos ugnies apie valandą, vis pamaišant mediniu šaukštu. Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilti sultinį, pasūdyti ir ..

Recepto vertinimas: 0

Desertinis omletas

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, plakikliu arba mediniu šaukštu išsukame su druska ir vaniliniu cukrumi, į dubenį suberiame miltus, pudingo ir kepimo miltelius, sumaišome, supilame į juos išsuktus kiaušinių trynius, supilame pieną, gerai išmaišome ir paliekame 10 min. past..

Recepto vertinimas: 5

Morkų ir obuolių sklindžiai

160g nuvalytų ir tarkuotų morkų, 95g tarkuotų obuolių nusunkite, 60g pakepintų svogūnų išmaišykite su 55g kvietinių miltų, 40g kiaušinių, 4g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų. 20g saulėgrąžų aliejuje kepti nedidelius delno dydžio apvalius sklindžius, sausinimo popieriumi nu..

Recepto vertinimas: 0