KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/63

Gardūs sojos kepsniukai

Kepsniukus valandą pamirkinti vištienos sultinyje, išplakti kiaušinį su ''Vegeta'', pipirais ir čili, apvolioti kepsniukus, ir po to pavolioti džiūvėsiuose, ir taip kokius tris kartus, kad kepsniukai gerai būtų apsupti tešlos.Įkaitinti keptuvį ir iškepti kepsniukus, gerai apkepti, ka..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir mėsos vyniotinis

Bulves nuplauti ir išvirti su lupenomis. Atvėsinti, sumalti. Paruošti įdarą. Mėsą permalti kartu su pakepintais aliejuje, smulkintais svogūnais, įberti pipirų, druskos. Ant medinės lentos išminkyti bulvių masę su kiaušiniais, miltais, druska (kaip "žemaičiams.) Tešlą..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinių sriuba su lydytu sūriu

Duonos riekeles apkepiname svieste, uždedame ant viršaus plonus lydyto sūrio kvadratėlius ir dar pakepiname. Į lėkštes dedame po 2 apkepintas duonos riekeles su sūriu, ant kiekvienos riekelės atsargiai įmušame po kiaušinį, užpilame labai karštu sultiniu ir tiekiame į stalą. Puoši..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai virtiniai su mėsos padažu

Bulves sumalame mėsmale. Įminkome trynius, druskos, muskato riešuto, kepimo miltelius, džiūvėsėlius, miltus. Baltymus išplakame ir įmaišome į tešlą.Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą svogūną, sumaišome su apkeptais batono kubeliais. Imame dalį tešlos, į vidurį dedame ke..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, įdaryti ryžiais

Atrinkti vidutinio didumo apvaliomis kepurėlėmis grybus. Išpjauti kotelius, bet nesužaloti kepurėlių. Kotelius smulkiai supjaustyti ir troškinti riebaluose su tarkuota petražole. Tada įberti virtų ryžių, įmušti kiaušinį, pasūdyti. Grybų kepurėles pabarstyti druska, prikimšti įd..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su grybais ir vištiena

Siauromis juostelėmis supjaustytus grybus troškinti riebaluose. Kiek patroškinus, sudėti skridinėliais supjaustytą porą, tarkuotą salierą, gabalėliais supjaustytą vištieną. Į pagamintą troškinį suberti atskirai išvirtus žirnius. Mišinį ataušinti, sumaišyti su tarkuotu obuoliu..

Recepto vertinimas: 0

Kavos tortas su plakta grietinėle

Sviestą ištirpinkite ir palikite atvėsti. Kiaušinius, druską ir cukraus pudrą išplakite inde karšto vandens vonelėje, kol sutirštės. Tada dubenį su plakiniu perdėkite į šalto vandens vonelę ir plakite, kol masė atvės. Paskui suberkite persijotus miltus ir nuolat maišydamos pilkit..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių plokštainis

Nuplautas pupeles pamerkti iš vakaro šaltame virintame vandenyje. Išvirti, sumalti. Supjaustyti svogūnus ir pakepinti aliejuje. Trynius ištrinti su pupelių koše, sudėti svogūnus, plaktus baltymus, įberti prieskonių. Kepti riebalais išteptoje formoje. Prie plokštainio tinka pomidorų p..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su aguonomis ir kakava

Miltus kapoti su margarinu, berti cukrų, dėti trynius, užminkyti tešlą ir įdėti į šaldytuvą. Ištrinti sviestą, įdėti trynius ir išplaktus baltymus, du kartus permaltas aguonas ir gerai išmaišyti. Aguonų kremą sudėti ant išpjautų tešlos skritulėlių ir kepti orkaitėje, kol ..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas

Tarkuotus ir persijotus džiūvėsius išmaišyti su kiaušiniais ir cukrumi, sudėti pertrintą varškę, lydytą sviestą, razinas, citrinos sultis arba žievelę ir gerai išmaišyti. Masę sudėti į riebalais išteptą formą, aptepti tryniu ir iškepti orkaitėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Omletas

Kiaušinius įmušti į indą ir išplakti , kad būtų vientisa masė. Įpilti pieno [iš akies]. Galima į omletą dėti įvairius įdarus (daržoves, sūrį, kumpį ir t.t.), tuomet į išplaktą kiaušinį reikia sudėti įdarą. Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus, ir supilti..

Recepto vertinimas: 5

Viščiukas džiuvėsėliuose (FRI)

Virtą viščiuką sukapokite gabalais, apvoliokite miltais, suvilgykite kiaušinio-pieno mišinyje, apvoliokite baltais džiuvėsėliais ir iškepkite įkaitintuose riebaluose. Po to dėkite ant švarios keptuvės, uždėkite sviesto ir kaitinkite orkaitėje 3 – 4 min. Patiekite ant popierine ser..

Recepto vertinimas: 1

Bulvinia blynai su riešutais ir razinomis

Bulves sutarkuoti. Įmušti kiaušinį, sudėti maltus ir kapotus migdolus, razinas, druską. Viską išmaišyti. Kepti karštame aliejuje. Prie šių blynų tinka obuolių arba slyvų džemas. ..

Recepto vertinimas: 0

Šaltas užkandis su žuvimi

Nulupti žuvies odą, išimti kaulus, ašakas ir supjaustyti gabaliukais. Kietai virtus kiaušinius nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Pomidorus nuplauti ir supjaustyti skiltelėmis. Paruošti užpilą : į dubenėlį su citrinų sultimis nuolat maišant supilti vandenį ir aliejų, pagardinti..

Recepto vertinimas: 0

Sesės tortas

Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti ištirpintą sviestą, grietine užgesintą sodą, išbrinkintas manų kruopas, miltus su kakava arba nuplikytomis aguonomis.Kepti orkaitėje.Iškeptą pyragą pertepti grietinės ir cukraus kremu. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su jogurto padažu

Druską sumaišykite su miltais, 50 ml vandens ir kiaušiniais. Įberkite pipirų ir užminkykite tešlą. Mėsą įtrinkite druska ir pipirais ir apibarstykite 4 valg. šaukštais kapotų žalumynų. Tešlą iškočiokite, į ją susukite mėsą ir padėkite siūle žemyn į kepimo popieriumi iš..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų sriuba su alyvuogėmis

Špinatus perrenkame, nuplauname, nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Svogūnų laiškus nuplauname, smulkiai supjaustome. Supjaustytus špinatus ir svogūnus patroškiname svieste, kol suminkštėja. Po to įpilame reikiamą vandens kiekį, pasūdome, užverdame, sudedame nuplautus ir nuvarvintu..

Recepto vertinimas: 5

Ruginių miltų plokštainis

Kiaušiniai ir cukrus plakami, įstačius indą į karštą vandenį, kol virs putomis. Plakant ataušinama, supilamas šiltas tirpintas sviestas, grietinė, prieskoniai, rūgščiame vandenyje ištirpyta soda, beriami miltai ir išmaišoma. Tešla turi būti tokio tirštumo kaip bulviniams blynam..

Recepto vertinimas: 3

Tarta su dešra

Bulves nuskutame, nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais. Papriką perpjauname per pusę, išvalome, minkštimą supjaustome smulkiai. Dešrą supjaustome griežinėliais, svogūną - žiedais. Aliejų įkaitiname keptuvėje, sudedame bulves, svogūnus ir, nustatę vidutinę kaitrą, pr..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos salotos

Pasūdytame vandenyje išvirkite ryžius, juos prakoškite, nuplaukite, atšaldykite ir gerai sumaišykite salotinėje su kubeliais pjaustyta mėsa, šiaudeliais supjaustytais saldžiaisiais pipirais, plonais griežinėliais supjaustytu svogūnu ir smulkiai supjaustyta petražolės šakele. Įpilk..

Recepto vertinimas: 0

Purus grybų apkepas su kumpiu ir ryžiais

Kapotus grybus ir svogūną pakepinti su kubeliais supjaustytu kumpiu, pridėti pomidorų tyrės ir prieskonių. Nuplautus ryžius patroškinti kitame inde su sviestu, tada įpilti verdančio vandens ir toliau troškinti ant mažos ugnies arba orkaitėje. Kai ryžiai sugers visą vandenį, įpilti ..

Recepto vertinimas: 0

Virti bulvių piršteliai

Bulves išvirti, sugrūsti arba sudėjus ant lentos kočėlu sutrinti.Po to į jas dedame miltų, kiaušinį, druskos, truputį riebalų.Masę išminkome ir suvoliojame piršto storumo volelius.Juos verdame sūdytame vandenyje.Išgriebiame pirštelius, apdžioviname ir spirginame riebaluose.Patieki..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su vyšniomis

Miltus ir margariną sukapoti, supilti plaktą kiaušinį, suberti vanilinį cukrų. Užminkyti tešlą ir pusvalandžiui įdėti į šaldytuvą. Uogas nusunkti ir iš dviejų stiklinių vyšnių sunkos išvirti grietininį pudingą. Ataušinti ir išmaišyti su vyšniomis. Tešlą sudėti į kepi..

Recepto vertinimas: 0

Krabų kepsnys

Krabus nuplauti po tekančiu šiltu vandeniu, sumaišyti su smulkiai supjaustytu svogūnu, druska, pipirais, actu, augaliniu aliejumi ir imbieru. Laikyti vieną valandą. Iš miltų pieno ir kiaušinių paruošti skystą tešlą ir taip pat palaikyti valandą. Svogūnus smulkiai supjaustyti, ..

Recepto vertinimas: 0

Porų ir bulvių kroketai

Išvirti bulves, sutrinti. Porus virti 2 -3 minutes, nuvarvinti. Sumaišyti su bulvėmis ir likusiais produktais. Mišinį palaikyti šaldytuve apie valandą. Formuoti nedidelius kroketus ir virti aliejuje. Nuvarvinti ant popierinių rankšluosčių, patiekti su natūraliu jogurtu...

Recepto vertinimas: 0