24 rezultatų ieškant "piene"

Žuvies apkepas su citrina

Žuvį ir citriną sumalame mėsmale. Į faršą sudedame kubeliais supjaustytus ir svieste pakepintus svogūnus bei visus likusius produktus. Suformuojame apvalų kepsnį, dedame į aliejumi išteptą skardą, įpilame stiklinę vandens ir kepame apie 1 val. iki 180-200 laipsni..

Recepto vertinimas: 5

Silkių sviestas

Silkę mirkykite piene 7 valandas. Po to išimkite kaulus, sutrinkite žuvį. Sviestą išsukite, kad suminkštėtų, sudėkite trintą žuvį, garstyčias ir labai gerai išplakite. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Kapota silkė

Silkę išmirkykite, smulkiai supjaustykite, obuolius nulupkite, bandelę išmirkykite piene ir sumalkite. Viską sumaišykite, pridėkite smulkiai sukapotų, aliejuje pakepintų svogūnų. Įpilkite aliejaus, acto. Pabarstykite pipirų, cukraus, išmaišykite. Iš masės ilgoje lėkštėje suformu..

Recepto vertinimas: 0

Editos kalėdinis pyragas

Mieles , cukrų ištirpdyt šiltame piene, bet ne karštame, įdėti porą šaukštų miltų ir palaukiame kol iškils. Tada supilame puse ištirpinto margarino ar sviesto, kitą dalį paliekame tešlos kočiojimui. Dedame po truputį miltus ir atsargiai maišome, išminkome tešlą ir l..

Recepto vertinimas: 4

Varškės pyragas su šokolado kepure

Iš tešlai skirtų produktų paruošti tešlą ir vienodu sluoksniu sudėti ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos. Varškę sumalti ir sumaišyti su baltymais, išplaktais su cukrumi. Gautą masę sudėti ant tešlos. Kepti 200 C temperatūoje. Išeptą atvėsusį pyragą aptepti piene išti..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Riešutėlis“

Į išsuktą margariną supilama grietinė ir plakti kiaušiniai. Viską gerai išmaišius suberiami sijoti miltai ir išminkoma. Tešla Šaldoma 4 valandas. Atšaldyta tešla plonu sluoksniu sutarkuojama burokine tarka ant riebalais išteptos skardos. Kepama 10 minučių. Iškepti visi tarkiai sum..

Recepto vertinimas: 5

Žuvies maltinis

Nuvalytą žuvies file pamirkyti piene apie pusę valandos. Bandeles pamirkyti piene. Svogūną sukapoti ir pakepinti svieste. Bandeles nuspausti ir sumalti su žuvimi bei svogūnu. Išplakti 2 kiaušinius ir sudėjus prieskonius, viską gerai išminkyti. Į didesnį puodą sudėti daržoves ir iš..

Recepto vertinimas: 4

Įdarytas žąsies ar anties kaklas

Kepenėles, susmulkintą petražolę ir svogūną paspirginti žąsies taukuose, atvėsinus sukapoti ir, sudėjus į dubenėlį, gerai išsukti.Tada pridėti piene mirkyto pyrago, kiaušinio trynį, maltų pipirų, druskos ir išmaišius sudėti išplaktą kiaušinio baltymą.Gauta mase prikimšti ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies vyniotinis, įdarytas grybais

Nuo žuvies filė nulupti odą, filė sumalti mėsmale, pridėti piene arba sultinyje išmirkyto pyrago, ištirpinto sviesto, įmušti žalią kiaušinį, įdėti prieskonių ir išsukti. Susmulkintą svogūną ir grybus pakepinti riebaluose, sumaišyti su kapotais petražolių lapeliais ir kapotu ..

Recepto vertinimas: 5

Mėsa įdarytos bulvės

Virtos bulvės nulupamos, išgremžiamas vidus ir į tuštumas pridedama įdaro. Greitpuodyje ištirpinamas margarinas, sustatomos viena eile įdarytos bulvės, supilama 2 šaukštais karšto vandens praskiesta pomidorų pasta. Indas sandariai uždaromas ir 10—15 min. troškinama. Valgoma su agu..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir džiovintų obuolių apkepas

Bulvės nuskutamos, sutarkuojamos ir išsunkiamos. Mielės išleidžiamos pašildytame piene su cukrumi. Bulvės, kiaušiniai, miltai, mielės ir džiovinti obuoliai sumaišomi, pasūdomą. Skarda ištepama riebalais, išbarstoma pyrago džiūvėsėliais, sukrečiama paruošta masė ir leidžiama ..

Recepto vertinimas: 2

Žemaitiškas avienos kepsnys

Mėsa keletą valandų pamirkoma išrūgose ar rūgusiame piene (galima marinuoti ir parūgštintame vandenyje — marinate). Ma- rinuota mėsa nusausinama, įvyniojama į drobę, iš visų pusių pamušama, prismaigstoma česnako skiltelių ir paviršius dar įtrinamas sugrustu su druska čes..

Recepto vertinimas: 0

"Musaka"

Smulkiai supjaustytus svogūnus kepti riebaluose, kol jie pasidarys "stikliniai". Sudėti mėsą, dar truputį pakepinti. Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, apvirti vandenyje. Ištepti riebalais troškintuvą, sudėti sluoksniais bulves ir mėsą, įberti druskos, paprikos (pirm..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies kukuliai (Jūratės)

Žuvį sumalti, svogūnus smulkiai supjaustyti, sutarkuoti morką. Išmirkyti baltos duonos riekutes. Išplakti kiaušinius ir juos įmaišyti į žuvies faršą, taip pat dėti nuspaustas duonos riekeles, prieskonius. Suformuotus kukulius virti piene. Kols verda kukuliai, svieste pakepinti tarkuo..

Recepto vertinimas: 2

Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmis

Jaučio kepenis nuplauname, nupjauname plėves. Supjaustome gabalėliais ir verdame apie valandą. Kitame puode išverdame kiaulės lašinukus. Kol kepenėlės verda, pakepiname svogūnus arba porus. Batoną išmirkome piene. Išvirtas kepenėles ir lašinukus atvėsiname. Smulkiai sumalame ka..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai su duonos įdaru

Duoną išmirkyti piene. Baklažanus perpjauti išilgai, išskobti vidų ir minkštimą sumalti mėsmale su 2 kietai virtais kiaušiniais. Sumaišyti su smulkiai kapotais ir pakepintais svogūnais, nuspausta duona, smulkintais žalumynais, 1 žaliu kiaušiniu ir prieskoniais. Baklažanus prikimšt..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU RIEŠUTAIS

Silkes file ismirkyti piene ir smulkiai supjaustyti. Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Kiausini kietai isvirti ir smulkiai supjaustyti. Smulkiai supjaustyta svoguna pakepinti svieste. Susmulkinti graikinius riesutus. Silkes file dedama i silkine. Likusius produktus sumaisome su ..

Recepto vertinimas: 3

JEREVANIŠKAS UŽKANDIS SU SILKE IR MAJONEZU

Silkes file ismirkyti piene ir sumalti mesmale kartu su piene ismirkyta duona. Supilti majoneza ir viska gerai issukti. Sudeti i dubeneli, papuosti pomidoru griezineliais, apiberti tarkuotu suriu ir zalumynais...

Recepto vertinimas: 0

JOGURTINIAI LEDAI

Stikline pieno uzviriname su cukrumi ar medumi (saldiname pagal skoni), o likusiame piene ismaisome krakmola ir supilame i karsta piena. Kokoso drozles ir migdolu ploksteles truputi apkepiname cukruje ir supilame i pieno mase. Viska gerai ismaisome. Maisydami supilame jogurta ir pastatome mase i sal..

Recepto vertinimas: 0

Kepenėlėmis įdarytos vištų šlaunelės

Nuo slauneliu nulupame oda, bet jos neatskiriame nuo kaulo, nuimame mesa, kauliuka nukerpame, 4-5 cm paliekame. Vistiena sumalame su gerai isplautomis ir piene ismirkytomis vistu kepenelemis, piene ismirkytu batonu ir apkeptu keptuveje su aliejumi svogunu. I mase imusame kiausini, idedame dziuvesiu,..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su ''kepurėlėmis''

Suminkome farsa su batono riekele,kiausiniu, krakmolu bei prieskoniais.Formuojame maltinius. Juos apvoliojame miltuose ir iskepame aliejuje. Iskeptus maltinius sudedame i aliejumi patepta skarda. Ant virsaus dedame voveraites, pomidoru griezinelius ir sutarkuotafermentini suri. Kepame orkaiteje, kol..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su žuvimi

Zuvi sumalame kartu su piene ismirkyta batono riekele, pakepintu svogunu, imusame kiausini, iberiame prieskoniu ir gerai ismaisome. Jei idaras skystokas, idedame 2 saukstus dziuveseliu. Teslai varske, kiausini ir grietine su trupuciu druskos ismaisome, dalimis sudedame miltus ir minkome, kol tesla b..

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su kopūstais

Dubenyje farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, batono riekele ir krakmolu.Keptuveje svieste pakepiname svoguno kubelius ir kopustus. Juos paskaniname cukrumi, druska ir kmynais. Atvesusius imaisome i farsa.Farsa paskaniname kiaulienos prieskoniais ir ant aliejumi pateptos skardos formuojame maltini..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos maltiniai su majonezu

•Jautienos faršą sumaišome su kiaušinio plakiniu, majonezu, piene išmirkyta batono riekele, prieskoniais, pakepintu svogūnu ir krakmolu. Iš faršo formuojame maltinius, sudedame j aliejumi pateptą skardą. Maltinius aptepame aliejumi, j skardą įpilame 1 stiklinę vandens ir kepame 220° ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: piene