KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/30

Pyragas su vyšniomis

IÅ¡ miltų, vieno kiauÅ¡inio trynio, tarkuoto sviesto ir 100 g miltinio cukraus užminkome teÅ¡lą. Suvyniojame į plėvelę ir laikome Å¡altai 30 minučių. TeÅ¡lą įdedame į riebalais pateptą skardą taip, kad kraÅ¡teliai iÅ¡sikiÅ¡tų aukÅ¡tai virÅ¡ skardos. Keliose vietose subadome teÅ¡lą Å..

Recepto vertinimas: 5

Blynai su aguonomis (Skirmantės) (foto)

Du kiaušinius išplakti, supilti pieną, grietinę, suberti aguonas ir įdėti miltų. Tešla turi būti skysta, kaip įprastų lietinių. Iš tešlos iškepti lietinius, susukti į vamzdelį, pamirkyti kiaušinio plakiny ir pavolioti džiūvėsėliuose. Kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai ..

Recepto vertinimas: 0

Kibinai

Abu pokelius sviesto arba tepaus riebalų mišinio truputi pasmulkinti(kad greičiau išsiplaktu).Viską sudedame į gilėsnį indą ir gerai išplakame iki vientisos masės).Pertepant galima įdėti skiltelėmis mandarinų(šv.vaisių turinčių truputį rūgštelės) (Irena)..

Recepto vertinimas: 0

Varškiniai virtinukai su baravykų padažu

Iš varškės, trynių, tarkuoto parmezano sūrio (šiek tiek jo pasilikite papuošimui), miltų, žiupsnelio druskos ir pipirų užminkykite tešlą. Minkykite iki vientisos masės, tada dėkite į šaldytuvą. Kai ji atvės, suformuokite nedidelius kamuoliukus. Meskite į puodą ir virkite sūdy..

Recepto vertinimas: 0

Rizotas su prieskoninėmis žolelėmis ir putpelių kiaušiniais

Sudėkite putpelių kiaušinius į mažą puodą su šaltu vandeniu. Kaitinkite, kol užvirs. Pavirkite dar 2 min. Kiaušinius atvėsinkite po šaltu vandeniu, nulupkite ir perpjaukite perpus. Ant vidutinės ugnies didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir salierus. Pak..

Recepto vertinimas: 0

Keptas viščiukas

Išplakite kiaušinį ir pieną. Negiliame inde sumaišykite maltus linų sėmenis, džiūvėsėlius, pipirus, petražoles, papriką, čili, česnaką ir prieskoniais pagardintą druską. Nulupkite viščiuko odą, mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite į vidutinio dydžio gabaliukus. Ju..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų blyneliai

Į virintą vandenį įdėti mėtų lapelius ir užšaldyti. Gautą ledo gabaliuką įdėti į taurę ir įpilti sumaišytus komponentus. Abrikosus suverti ant šiaudelio ir įdėti į taurę. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių suflė

Sūrį sutarkuoti. Paimti gilų ugniai atsparų indą, ištepti jį sviestu (apie 15 g), o kraštus pabarstyti 2 šaukštais sūrio. Indą pastatyti į šaltą patalpą. Į puodą supilti pieną, įdėti į jį lauro lapelius, virti ant silpnos ugnies 30 minučių. Susmulkinti saldžiuosius ra..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos filė kepsneliai "Mozaika" (Violetos)

Vištienos filė supjaustome kubeliais. Daržoves susmulkiname. Gerai išmaišome kiaušinius, majonezą, krapus, prieskonius ir krakmolą. Viską sudedame į vieną dubenėlį ir gerai išmaišome. Ant silpnos ugnies įkaitiname keptuvėje aliejų, dideliu šaukštu dedame paruoštą masę ir kep..

Recepto vertinimas: 0

Paniruota vištiena arba kalakutiena su grybais

PaukÅ¡tieną supjaustyti gabalais, IÅ¡ Å¡launelių kaulų galima neiÅ¡imti, mėsos gabalus suvilgyti kiauÅ¡inio ir pieno miÅ¡inyje, apvolioti maltais džiÅ«vėsėliais, apskrudinti svieste ir padėti Å¡iltai. Tame pačiame svieste pakepinti griežinėliais supjaustytus svogÅ«nus ir grybus, paskui Ä..

Recepto vertinimas: 4

„Virintas vanduo“

Į puodą supilkite vandenį ir aliejų, sudėkite lauro lapus, česnakus, suberkite druską ir virkite 15 min. Išimkite lauro lapus. Įleiskite kiaušinio trynį į sriubos lėkštę ir maišydami supilkite į sriubą. Sudėkite petražoles. Šaltinis : http://www.dansukker.com ..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis pyragas

Tešlai skirtus produktus išmaišome.Kepti 175 laipsniu orkaiteje 15-20min.Glaisto produktus pavirinti ant ne kaitrios ugnies,kol sutirštes.Supilti ant atvesusio pyrago.Pabarstyti truputi kokoso riešutu. ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir grybų apkepas.

Bulvės nuskutamos, supjaustomos griežinėliais, sudedamos į verdantį vandenį ir 2—3 min paverdamos. Paskui išgriebiamos, nuvarvinamas vanduo. Džiovinti grybai 1—2 val. pamirkomi, išverdami ir supjaustomi šiaudeliais. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir pakepinami svieste. Kia..

Recepto vertinimas: 0

Žemuogių tortas „Jamaika“

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, kiaušiniu, paprastu ir vaniliniu cukrumi, druska ir sudėti gabalėliais supjaustytą sviestą. Visus šiuos produktus gerai suminkyti. Iš tešlos padaryti apskritimą ir uždengus 30 min. palaikyti šaltai. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros..

Recepto vertinimas: 5

Vyšnių pyragas su užpilu

Tešlai skirtus miltus suberti į dubenį, viduryje padaryti įdubimą. Į jį sudėti cukrų, druską, tarkuotą citrinos žievelę bei įmušti kiaušinį. Miltų kauburėlio kraštuose išdėlioti margarino gabalėlius. Pradedant nuo išorės, viską greitai suminkyti į vientisą trapią tešl..

Recepto vertinimas: 0

Spanguolių pyragas

Paruoštą mielinę tešlą iškočioti 0,7 cm. storio sluoksniu, po to perdėti į išteptą sviestu skardą, išlyginti. Ant tešlos užteptą įdarą - vaisinį marmeladą arba spanguoles, sumaišytas su medumi, tešlos kraštus užlenkti ir užspausti taip, kaip bandeles. Pyragą papuošti plon..

Recepto vertinimas: 5

Parfė su mangais

1. 80 g cukraus sumaišome su dviem šaukštais vandens, užviriname ir verdame 3 minutes. Nukaičiame. 2. Išplakame kiaušinių trynius ir sumaišome su šiek tiek ataušintu sirupu. Plakame, kol atvėsta. 3. Grietinėlę išplakame, pagardiname baltaisiais pipirais ir sumaišome su krem..

Recepto vertinimas: 4

Greitas patiekalas netikėtiems svečiams (Renatos)

Tešlos lakštą perpjaunam pusiau, vieną dalį dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą, kraštus truputį paspaudom pirštais. Šaldytas daržoves sumaišome su stambiai sutarkuotu sūriu ir smulkiai pjaustyta filė ar šonine ir dedam ant tešlos. Antrą lakštą dedame ant viršaus, šak..

Recepto vertinimas: 4

Šokoladinės bandelės su riešutais

Įkaitinkite orkaitę iki 180° C. Ištepkite riebalais 12 bandelių formelių. Suberkite miltus ir kepimo miltelius į dubenį. Sudėkite migdolus ir lazdynų riešutus. Ištirpinkite du trečdalius šokolado prikaistuvyje dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Dideliame dubenyje suplak..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai sklindžiai

Bulves nuplauname, nuskutame ir sutarkuojame stambia tarka. Tarkius sudedame ant tankaus sieto ir perliejame šalto vandenio srove, po to nuvarviname ir nuspaudžiame per retą audeklą. Įmušame kiaušinį, įberiame maltų pipirų, džiovintų susmulkintų mairūnų arba šalavijų lapelių, pa..

Recepto vertinimas: 0

Kalnakasių pyragas

Pagal eilę viską sumaišyti: margariną, kiaušinį, cukrų, džemą, cinamoną, kakavą, miltus, pieną, sodą.Tešlą išpilti į formą ir kepti 40 minučių. Dar šiltą pyragą apiberti cukraus pudra. (Ingrida)..

Recepto vertinimas: 0

Minkštas meduolis

Medus pavirinamas ir atvėsinamas. Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamas rūgusis pienas (arba sudedama ištrinta varškė), grietinė, prieskoniai, soda, išmaišyta su nedideliu kiekiu rūgštaus vandens, ir miltai. Tešla gerai išplakama, ji turi būti geros rūgščios grietinės tirš..

Recepto vertinimas: 0

Graikiški blynai (Skirmantės) (foto)

Į puodą supilti vandenį, sudėti sviestą, druską, užkaisti ir vos tik užvirs intensyviai maišant suberti miltus. Nesiliaujant maišyti dar pakaitinti, kol masė sutirštės, o to nukelti nuo ugnis. Į ataušusią masę po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Kepti įkaitintoje..

Recepto vertinimas: 5

Vidutinio kietumo mielinė tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 g cukraus ir pilti drungną pieną. Atsargiai iÅ¡maiÅ¡yti kauburėlio vidurį. Jį apibarstyti miltais ir uždengus 15 min. laikyti Å¡iltoje, be skersvėjų vietoje. PavirÅ..

Recepto vertinimas: 3

SÅ«rio kroketai

Iš sviesto, miltų ir pieno pagaminti labai tirštą baltąjį padažą. Pridėti sutarkuotą sūrį ir įmušti kiaušinių trynius. Suformuoti piršto didumo pyragėlius, apvolioti juos džiūvėsiais ir iškepinti fritiūrinėje. ..

Recepto vertinimas: 0