3 rezultatų ieškant "italiska pica"

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

Įmaišytą 1 tešlą 40 minučių palaikyti šiltai. II tešlos tūris iki vartojimo turi padidėti 2 kartus. Tešlą iškočioti ir ja iškloti išardomos formos dugną ir sieneles. Grybus ir lašiniukus supjaustyti smulkiais kubeliais ir suberti ant tešlos. Kiaušinius išplakti su skysčiu ir ..

Recepto vertinimas: 4

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) II

Išardomos formos sieneles ir dugną iškloti tešla, pašlakstyti aliejumi ir patepti pomidorų tyre. Viduryje padėti pusę pomidoro, nupjautąja puse į viršų. Aplink išdėlioti nepjaustytus arba pusiau perpjautus grybus, susuktas į ritinėlį kilkes, pomidorų skilteles, norint —ir dešros..

Recepto vertinimas: 1

Itališka pica

Tai mano vienas mėgstamiausių marginimo būdų. Kelios savaitės prieš velykas pradedu rinkti svogūnų lukštus. Sušlapintą kiaušinį vynioju į lukštus ir apvynuoju skudurėliu bei aprišu siūlais. Prie kiaušinio prilipdžius kokį žalumyną , išsispaus piešinėlis. Galima p..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: italiska pica