Žemaičių blynai su varške

Ingridientai:
15 virtų bulvių, sumaltų mėsai malti mašinėle,
druskos,
miltų,
4 kiaušiniai,
2 šaukštai krakmolo,
400 g varškės,
šaukštas kmynų,
100 g taukų,
200 g sviesto,
0,5 l grietinės.
Gaminimas
Į sumaltas bulves įmušti 3 kiaušinius, įberti krakmolo, druskos ir išmaišyti.
Į varškę įmušti 1 kiaušinį, įberti kmynų, druskos ir gerai išmaišyti. Iš paruoštų bulvių padaryti apvalius blynelius, įdėti varškės ir sulenkus gerai apspausti kraštus. Blynus apvolioti miltuose ir kepti riebeluose.
Valgomi su sviestu ar grietine. (Iraida)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!