22 rezultatų ieškant "visciukas"

Viščiukas kiniškai

Filė supjaustykite juostelėmis. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Cukiniją, kukurūzus, papriką ir porą nuplaukite ir supjaustykite. Grybus nuplaukite ir supjaustykite. PUODE IŠGAUBTU DUGNU įkaitinkite aliejų, keletą minučių pakepkite vištienos juosteles ir svogūną, tada sudėkite..

Recepto vertinimas: 3

VIŠČIUKAS SU PELETRŪNU

Filė supjaustykite gabalėliais. Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Puode sumaišykite balto vyno actą, vandenį, svogūnus, prieskonius, grietinę ir viską užvirinkite. Sudėkite viščiukų filė ir išvirkite (virkite apie 5–10 minučių). Patiekite su makaronais, ryžiais, bulvėmis arb..

Recepto vertinimas: 0

Keptas viščiukas

Išplakite kiaušinį ir pieną. Negiliame inde sumaišykite maltus linų sėmenis, džiūvėsėlius, pipirus, petražoles, papriką, čili, česnaką ir prieskoniais pagardintą druską. Nulupkite viščiuko odą, mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite į vidutinio dydžio gabaliukus. Ju..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas drebučiuose (vengrų virtuvė)

Viščiuką nuvalykite, supjaustykite, dėkite į puodą ir apipilkite šaltu sūdytu vandeniu. Supilkite pusę vyno, suberkite prieskonius ir pusę citrinos. Virkite ant silpnos ugnies. Mėsai suminkštėjus viščiuką išimkite, palaistykite citrinos sultimis, o likusį sultinį pavirinkite. Sup..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su imbieru ir vynuogėmis

Supjaustykite viščiuką į 8 dalis ir įtrinkite druska bei pipirais. Didelėje keptuvėje su storu dugnu gerai įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepinkite viščiuko gabaliukus po 5 minutes iš abiejų pusių, kad susidarytų traški plutelė.Nulupkite ir sutarkuokite imbierą, jį sumaišyki..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su vaisiais

Viščiuką perkirsti pusiau, gabalus aptepti grietine ir kepti. Porą supjaustyti ir pakepinti su mėsa, paskui įpilti sultinio, sudėti išmirkytus vaisius ir 20 minučių troškinti. Galiausiai patiekalą apibarstyti petražolių lapeliais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su vermutu

Viščiuką sukapoti, apvolioti miltuose, apibarstyti druska, pipirais ir pakepinti svieste. Įpilti vermuto, sudėti svogūnus, žalumynus ir 30 minučių troškinti. Kiek vėliau įdėti krakmolo. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 5

Viščiukas tanduri greituoju būdu

Vištos galūnėms nuimkite oda, poodinius riebalus bei kelis kartus įpjaukite (tik nepersistenkite, nes reikės dar ir ant iešmo maut). Dubenyje sumaišykite druska, pasta, česnaką, jogurtą ir citrinos sultis iki vientisos mases. Duokite šitą masę pauostyti namiškiams, kad jiems prasid..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su citrina ir medumi

Apvolioti viščiuko gabaliukus džiūvėsėliuose. Pakepinti svieste, sudėti į skardą. Apibarstyti maltais raudonaisiais pipirais ir druska. Užpilti medaus ir citrinos sulčių mišiniu (1/3 stiklinės medaus, 1/4 stiklinės citrinos sulčių) ir kepti orkaitėje 15 min. Daugiau receptų b..

Recepto vertinimas: 0

Daniškas viščiukas

Viščiuką išdaryti, nuplauti ir pasūdyti. Įdėti į puodą su sviestu, kepinti iš visų pusių, kol mėsa suminkštės. Kepant nepamiršti lygiais tarpais vis palaistyti baltu vynu. Baigus kepti, išimti kaulus ir vištieną sudėti į dubenį. Garnyrui patiekti pomidorus, įdarytus smulkiai ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas, troškintas grietinėje

Išdarinėtas viščiukas supjaustomas į 4 dalis, pasūdomas. Druskai gerai įsigėrus, viščiukas nušluostomas, apibarstomas miltais ir apkepinamas svieste kartu su svogūno griežinėliais. Įpylus stiklinę karšto vandens, troškinama, kol mėsa suminkštėja. Paskui ji užpilama grietine, i..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškas viščiukas

Dubenyje išmaišyti sojų padažą su vynu, cukrumi ir svogūnų laiškais. Įdėti porcijomis supjaustytą viščiuką ir 2 - 3 valandas pridengus marinuoti šaltoje vietoje. Per tą laiką dažnai vartyti. Išimti mėsą iš marinato, gerai nusunkti, apvolioti miltuose. Kaistuve pašildyti aliej..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas viščiukas, keptas folijoje

Įšdarytas viščiukas įtrinamas druska. Paruošiamas įdaras: petražolių lapeliai smulkiai supjaustomi, sumaišomi su džiūvėsėliais bei išplaktais baltymais, įberiama muskato riešuto ir druskos. Viščiukas prikemšamas įdaro, užsiuvamas, surišamas, suvyniojamas į foliją ir kepama..

Recepto vertinimas: 0

Kiniškas viščiukas

Dubenyje išmaišyti sojų padažą su vynu, cukrumi ir svogūnų laiškais. Įdėti porcijomis supjaustytą viščiuką ir 2- 3 val. pridengus marinuoti šaltoje vietoje. Per tą laiką dažnai vartyti. Išimti mėsą iš marinato, gerai nusunkti, apvolioti miltuose. Kaistuve pašildyti aliejų, s..

Recepto vertinimas: 0

Grietinėje virtas viščiukas

Viščiuką išdarinėti, išplauti,išimti kaulus, mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais ir dėti į verdančią grietinėlę.Morkų griežinėlius, smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste. Išmirkytas pupeles(pasūdytas)virti ant lengvos ugnies kartu su mėsa, morkomis ir svogūnai..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškas viščiukas

Viščiukus supjaustyti gabaliukais, gausiai apibarstyti druska ir pipirais, įtrinti cinamonu. Kepti aliejuje iki paruduos odelė. Po to įpilti baltojo vyno, sultinio, įdėti pomidorų padažo, anyžių ir troškinti. Nulupti pomidorų luobelę, išimti sėklas ir pakepinti. Išvalyti saldžią..

Recepto vertinimas: 0

Torero viščiukas

Viščiuko filė ir šlauneles kepinti alyvų aliejuje, kol susidarys skrudi odelė. Apipilti baltuoju vynu ir mėsos sultimis, įdėti pomidorų padažo ir troškinti tol, kol mėsa suminkštės. Garnyrui patiekti šviežius grybus, keptus ant grotelių, pomidorus, keptus be luobelės ir sėklų,..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su graikiniais riešutais

Viščiuką itriname druska ir pipirais. Svogūnus, riešutus, slyvas sumalame mėsmale, įdedame šiek tiek druskos. Dalį sumaltos masės kemšame į viščiuko vidų. Viščiuką dedame į indą (geriau tinka su dangčiu) išteptą sviestu, į likusią sumaltą košę įpilame šiek tiek vanden..

Recepto vertinimas: 5

Viščiukas su figomis (Ramunės)

Figas supjaustyti į 4 dalis ir sudėti į dubenėlį. Užpilti vynu, uždengti ir palaikyti 15 minučių. Viščiuko krūtinėlę nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skersai raumenų 3 cm storio gabalėliais. Maišant mėsos gabalėlius apkepinti su įkaitintu aliejumi. Kiaurasamčiu išimti ..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis viščiukas su kvapiomis bulvėmis (Ugnužės)

Nuluptas bulves išilgai supjaustome į keturias dalis, dedame į verdantį vandenį ir apverdame 5 minutes. Nusunktas palaikome, kad nuvarvėtų. Viščiukui sumaišome pipirus, druską, smulkintus česnakus ir aliejų. Šiuo mišiniu gerai ištriname vištą iš išorės ir iš vidaus. Sviestą ..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladinis viščiukas

Viščiuką įtriname prieskoniais ir pamarinuojame 3-4 vai. Svogūnus ir morkas pakepame aliejuje, išimame ir tame pačiame aliejuje apkepame porcijomis supjaustytą viščiuką. Tuomet atgal sudedame daržoves, įpilame vyno arba sulčių. Troškiname apie 40 min.Paruošiame padažą: 0,5 stiklin..

Recepto vertinimas: 0

Troškintas viščiukas su šviežiais baravykais

Nuvalytus baravykus ir porą supjaustome griežinėliais,sutarkuojame morkas ir pakepame su 100 g. sviesto.Įberiame susmulkintų petražolių,druskos,pipirų.Viščiuką padaliname į 4 dalis,pabarstome druska,pipirais ir palaikome 1 val.Į troškintuvą įpilame likusį ištirpintą sviestą,suded..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: visciukas