Viščiukas, troškintas grietinėje


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.1 viščiukas,
2.2 svogūnai,
3.50 g sviesto,
4.3 šaukštai miltų,
5.2 šaukštai pomidorų tyrės,
6.1 stiklinė grietinės,
raudonųjų pipirų,
petražolių lapelių,
druskos pagal skonį.
Gaminimas:
Išdarinėtas viščiukas supjaustomas į 4 dalis, pasūdomas. Druskai gerai įsigėrus, viščiukas nušluostomas, apibarstomas miltais ir apkepinamas svieste kartu su svogūno griežinėliais. Įpylus stiklinę karšto vandens, troškinama, kol mėsa suminkštėja. Paskui ji užpilama grietine, išplakta su pomidorų tyre ir 2 šaukštais miltų, įberiama pipirų ir uždengus dar patroškinama 15 minučių.
Patiekiant patiekalas apibarstomas smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais. Valgoma su makaronais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!