7 rezultatų ieškant "prinokusios"

Pikantiškos užkandžio kriaušės

Kriaušes nulupame, perpjauname išilgai per pusę, išpjauname sėklalizdžius. Citrinų sultis sumaišome su žiupsneliu pipirų ir druskos. Šiuo mišiniu iš visų pusių aptepame kriaušes. Riešutus sugrūdame. Juose apvoliojame kriaušes. Sūrį sutrupiname, sumaišome su varške ir svi..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių, pankolių ir graikinių riešutų salotos

Paskrudinkite graikiškus riešutus 180 laipsnių karštumo orkaitėje 5-8 minutes, kol pasidarys traškūs. Nulupkite gorgonzolos sūrio luobelę, sūrį sutrupinkite pirštais. Trečdalį jo sudėkite į dubenėlį su raudonojo vyno actu. Po truputį įplakite aliejų, kad padažas sutiršt..

Recepto vertinimas: 0

Desertinės kriaušės

Kavą sumaišyti su cukrumi ir užvirinti. Įdėti vanilės lazdelės išgremžtą šerdį ir virti dar 5 min. Kriaušes nuplauti, nulupti (kotelius palikti). Kitoje pusėje nei kotelis atpjauti mažą griežinėlį kriaušės, kad galima būtą ją pastatyti, ir atsargiai išimti sėklas. Kriauš..

Recepto vertinimas: 0

AVOKADO SRIUBA

Avokadas nuplauti, aplupti ir isimti kauliukus. Citrina nuplikyti verdanciu vandeniu, nuvarvinti. Kelis citrinos griezinelius atpjauti ir palikti papuosimui, o is likusios dalies isspausti sultis ir supilti ant avokadu. Avokada sutrinti i kose. Sumaisyti su grietine, o paskui su saltu darzoviu sulti..

Recepto vertinimas: 0

DESERTINĖS KRIAUŠĖS

Kava sumaisyti su cukrumi ir uzvirinti. Ideti vaniles gabaleli ir virti dar 5 minutes. Kriauses nuplauti, nulupti, taciau palikti kotelius. Kitoje puseje nei kotelis atpjauti maza griezineli kriauses, kad galimetu ja pastatyti, ir atsargiai isimti seklas. Kriauses pastatyti i puoda, uzpilti kavos si..

Recepto vertinimas: 0

ŽIRNIŲ SRIUBA SU KRIAUŠĖMIS

Zirnius virti 5 min. silpnai pasudytame vandenyje. Is kriausiu isimti seklalyzdzius ir pertrinti su zirneliais. I gauta mase supilti sultini, papipirinti. Supilti viska i zema puoda, ismaisyti su metos lapeliais ir prieskoniais. Pasildyti ir patiekti...

Recepto vertinimas: 0

Migdolais įdarytos figos

Kiekviena vaisiu supjaustyti i 4 dalis, bet neperpjaukite iki galo. Vaisiu dalis atsargiai iskeskite ir suformuokite gelyte. Dubenelyje sumaisykite susmulkintus migdolus, apelsinu sultis ir abrikosus. Mase padalykite pusiau. I figos viduriuka idekite truputi mases. Padazas:Jogurta sumaisykite su aus..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: prinokusios