Kepti viščiukai su vermutu


Sudėtingumas: 4
Ingridientai:
2 viščiukai arba 1 jauna višta
1/2 stiklinės miltų
druskos
pipirų
3 šaukštai sviesto
1 1/2 stiklinės baltojo vermuto
8-10 mažų svogūnų
žalumynų
1 šaukštas krakmolo
Gaminimas:

Viščiukas kartu su kaulais sukapoti gabalais, apvolioti miltų, druskos ir pipirų mišiniu ir iki rausvumo pakepinti svieste. Įpilti vyno, sudėti svogūnus, žalumynus ir 20-30 minučių troškinti. Kad padažas būtų tirštesnis, įdėti krakmolo. Patiekti su virtais ryžiais arba keptimis bulvėmis

Tinka vartoti su: Dar tiktu patiekti ru ryžių ir džiovintų slyvų mišiniu.
Skanaus

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!