25 rezultatų ieškant "virto"

Vokiškos bulvių salotos

virtas bulves supjaustykite griežinėliais ir užpilkite atvėsusiu sultiniu, įdėkite krapų kotelių. Taip bulves laikykite šaldytuve ne mažiau kaip 6 val. Marinuotas bulves išimkite iš sultinio ir nusausinkite. Sudėkite jas į indą, taip pat suberkite ir žiedais supj..

Recepto vertinimas: 4

Žuvienė “Marselietė” su šafranu

Iš žuvies kaulų ir daržovių išvirti sultinį. Visą gautą masę permalti su malimo mašina ir perkošti per labai tankų sietelį. Gaunamas skaidrus sultinys.Į lėkštę dedame po 20 g apvirtos lašišos, sterko ir paruoštų austrių. Užpilamas sultinys.Prie šio sultinio atskiroje lėkš..

Recepto vertinimas: 0

Daniškas kumpis

4 asmenims 1,5 stiklinės sultinio užpilama ant kapoto svogūno ir lėtai verdama, kol sultinio lieka apie stiklinę. Tada sultinys nukošiamas į pomidorų tyrę. Pridedama pipirų, pagal skonį druskos, truputį pavirinus įpilama ½ stiklinės grietinės ir dar 10 min. letai pakaitinama. Ant vi..

Recepto vertinimas: 0

Grybų padažas su krienais

Grybus sukapoti arba supjaustyti plonomis juostelėmis, grietinę išplakti su prieskoniais. Grybus sumaišyti su krienais bei pagardinta grietine ir apibarstyti kapotais žalumynais. Puošti virto kiaušinio griežinėliais ir žalumynų lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Lapinės salotos su ridikėliais ir agurkais

Perrinkti salotų lapeliai gerai nuplaunami, sudedami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo (nespaudžiama), ir stambiai suplėšomi. Nuplauti ridikėliai supjaustomi griežinėliais, taip pat supjaustomi nulupti agurkai (stambesni pirma perpjaunami išilgai į 4 dalis), įberiama susmulkintų krap..

Recepto vertinimas: 0

Ridikėlių salotos su grietine

Ridikėliai nuplaunami, supjaustomi griežinėliais, sumaišomi su smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais, sudedami į salotinę, užpilami pasūdyta grietine, užbarstomi susmulkintais krapais. Puošiama salotų lapais ir kietai virto kiaušinio skiltelėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Margoji lysvė

Agurkus supjautyti kvadratėliais, pomidorus plonomis riekelėmis, ankštpipirį ir ridikėlius šiaudeliais. Daržoves sumaišyti ir dėti į salotų lapais išklotą salotinę. Grietinę paplakti, pabarstyti druska, krapais, kitais norimais prieskoniais, išmaišyti ir užpilti ant daržovių. Vi..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukų krūtinėlės su kario padažu

Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais. Papriką supjaustyti ketvirčiais, išimti sėklas ir supjaustyti šiaudeliais. Šaukštą kubeliais supjaustytų svogūnų pakepinti su šaukštu sviesto, kol parus. Suberti ryžius ir patroškinti. Viską užpilti 3/4 l karšto sultinio ir uždengus užvi..

Recepto vertinimas: 3

Kalakutienos suktinukai

Mėsą supjaustykite į 6 didelius gabalus ir šiek tiek pamuškite juos. Kumpį pašlakstykite pusės citrinos sultimis, pabarstykite druska ir maltais pipirais. Kumpį ir sūrį supjaustykite plonais griežinėliais, ant kiekvieno mėsos gabalo dėkite po griežinėlį kumpio ir sūrio. Mėsą su..

Recepto vertinimas: 3

Liežuvis arba mėsa drebučiuose

Želatiną brinkinti 20--30 minučių šaltame vandenyje, paskui ją ištirpinti karštame skaidriame pagardintame prieskoniais mėsos sultinyje. Jeigu želatina nelabai švari, sultinį perkošti per marlę arba sietelį. Liežuvį ir. mėsą supjaustyti skersai raumenų 3--4 mm storio griežinėl..

Recepto vertinimas: 0

Garintas sterkas su raudonaisiais ikrais, morkomis, salierais ir pupelėmis, keptomis naminiame lydytame svieste

Foliją patepkite 10g saulėgrąžų aliejumi. Supjaustykite mažais kubeliais 40g virtų morkų, 40g virto saliero gumbo ir pridėkite 40g rudųjų konservuotų pupelių. Daržoves apšlakstykite 10g saulėgrąžų aliejaus, 5g Valdorfo aitriosios adžikos ir 1g druskos. Paruoštas daržoves sudė..

Recepto vertinimas: 0

Ivairių daržovių mišrainė

Kiekviena daržovių rūšis išverdama atskirai. Atšaldytos daržovės, virti kiaušiniai, nuluptas obuolys ir agurkas supjaustomi kubiukais, grybai — šiaudeliais. Daržovės sumaišomos, pasūdomos, sudedami prieskoniai ir apšlakstoma rūgštimi. Majonezas išplakamas su garstyčiomis, užp..

Recepto vertinimas: 5

Salotos su ridikėliais ir agurkais

Perrinkti salotų lapeliai gerai nuplaunami, sudedami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, ir stambiai suplėšomi. Nuplauti ridikėliai supjaustomi griežinėliais, taip pat supjaustomi nulupti agurkai (stambesni pirma perpjaunami išilgai), įberiama susmulkintų krapų ir svogūnų laiškų, s..

Recepto vertinimas: 3

Salotų krepšeliai

Į miltus įberiame druskos, cukraus, sudedamas išplaktas kiaušinis, šiek tiek pašildyto sviesto, įpilama pieno ar vandens ir suminkoma vidutinio kietumo tešla. Paskui ji plonai iškočiojama, išspaudžiami ploni paplotėliai ir sudedami į riebalais išteptas formeles. Kepama vidutinio kar..

Recepto vertinimas: 3

Moliūgų sriuba

Moliūgo gabalą nulupti, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais ir 15 min. virti vištienos sultinyje. Masę sutrinti, kad išeitų labai skysta košė ir dar kartą pakaitinti. Sviestą sumaišyti su miltais ir sudėti į sriubą. Sriubą paskaninti prieskoniais. Kumpį supjaustyti plonomis juos..

Recepto vertinimas: 0

Kepti liežuvio griežinėliai

Virtą liežuvį, nulupus odelę, supjaustyti įtsrižai storesniais griežinėliais. Griežinėlius suvilgyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti maltais džiūvėsėliais ir kepti įkaitintame svieste, pasidarys gražios aukso spalvos. Keptą liežuvį išimti iš keptuvės, sudėti į lėkš..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta antis

Iš paruoštos anties atsargiai, nesugadindami odelės, išimame visus kaulus. Išpjaustome riebalus. Paukštieną įtriname druska, apšlakstome brendžiu arba vynu ir padedame į šaldytuvą. Vištų krūtinėles, nuplauname, nusausiname ir sumalame. Sudedame nuluptą, smulkiai supjaustytą svog..

Recepto vertinimas: 0

BRIUSELINIŲ KOPŪSTŲ APKEPAS

Briuseliniai kopustai nuvalomi ir nuplaunami. I pasudyta verdanti vandeni suberiami kopustai, uzdengiami ir ant mazos ugnies verdami 10-15 minuciu. Kumpis supjaustomas plonais siaudeliais. Kopustai nukosiami ir nuvarvinami. Kopustai sudedami i kepimo forma. Ant ju isdeliojama puse paruosto kumpio ir..

Recepto vertinimas: 0

SALOTOS SU SILKE

Bulves ir pipirus supjaustykite kubeliais, porus siaudeliais. Darzoves sumaisykite su majonezu ir grietines padazu. Sinke supjaustykite nedideliais gabaliukais ir sudekite ant salotu. Pagardinkite prieskoniais, papuoskite zalumynais ir citrinos griezineliais...

Recepto vertinimas: 0

NORVEGIŠKOS SILKIŲ SALOTOS

Silkes ismirkyti, isdoroti, isimti kaulus, supjaustyti nelabai smulkiais kubeliais.Svoguna supjaustyti kubeliais ir pakepinti su aliejumi, uzpilti su actu isplaktais kiausiniais. Kai kiausiniai susitraukia, ideti garstyciu ir cukraus. Kai kiausiniene atves, sumaisyti su silkiu kubeliais. Papuosti vi..

Recepto vertinimas: 0

Užkandis su kepta jautiena

Agurka, avokada, ridikelius susmulkiname, sudedame i leksteles, pridedame svoguneliu, uzbarstome susmulkinta kiausinio baltyma.Kiausinio tryni sutriname, sumaisome su garstyciomis, majonezu, actu. Keptuveje su sviestu iskepame ypac plonai supjaustyta jautiena, silta dedame ant darzoviu, uzpilame pad..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių salotos su kumpiu

Obuoli perpjauname pusiau, isimame seklas, supjaustome kubeliais. Taip pat kubeliais supjaustome agurka ir saliera, o pomidora - skiltelemis. Viska sumaisome, ipilame svieziu apelsino sulciu, idedame majonezo, druskos, pipiru, ismaisome.Patiekiame su kumpiu...

Recepto vertinimas: 1

Pekino (kiniškų) kopūstų salotos su kumpiu

Virta kumpi supjaustome juostelemis, paprika - kubeliais, susmulkiname kopusta ir pora. Viska sumaisome su majonezo, garstyciu ir citrinu sulciu padazu...

Recepto vertinimas: 4

Liežuvio salotos

Isvirta liezuvi nuvalome ir supjaustome kubeliais. Taip pat supjaustome kubeliais agurka ir citrina. Sudedame krienus ir zirnelius. Viska ismaisome ir uzpilame majonezu. (Edita)..

Recepto vertinimas: 0

Pienių salotos

Pienių lapelius gerai nuplauname ir laikome15-20 min. šiltame vandenyje. Sudedame į salotinę, pridedame virto kiaušinio ketvirčių, susmulkintų keptuvėje pakepintų lašinukų, užpilame padažu.Padažui skirtus produktus reikia geraiišmaišyti...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: virto