Garintas sterkas su raudonaisiais ikrais, morkomis, salierais ir pupelėmis, keptomis naminiame lydytame svieste


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
10g saulėgrąžų aliejaus, 40g virtų morkų, 40g virto saliero gumbo, 40g rudųjų konservuotų pupelių, 5g Valdorfo aitriosios adžikos, 1g druskos, 2g baziliko lapelių, 20g raudonųjų ikrų, 20g citrinos
Gaminimas:

Foliją patepkite 10g saulėgrąžų aliejumi. Supjaustykite mažais kubeliais 40g virtų morkų, 40g virto saliero gumbo ir pridėkite 40g rudųjų konservuotų pupelių. Daržoves apšlakstykite 10g saulėgrąžų aliejaus, 5g Valdorfo aitriosios adžikos ir 1g druskos. Paruoštas daržoves sudėkite ant folijos, ant jų sudėkite 2g baziliko lapelių, ant daržovių dėkite 150g oda į viršų sterko su oda filė (odą nuo žvynų nuskuskite), kurią apšlakstykite 5g citrinos sunka, pagardinkite 1g druskos ir 0,5g maltos ciberžolės. Foliją viršuje gražiai užlankstykite ir kepkite 200 C temperatūros orkaitėje 20 min.  Iškeptą žuvį išimkite iš folijos ir atidėkite į šoną. Iš folijos lėkštėn per vidurį supilkite daržoves, ant jų uždėkite žuvį, po atknojusia odelę dėkite 20g raudonųjų ikrų, šalia dėkite 20g citrinos skiltelę.

 

Vincentas Sakas 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!