25 rezultatų ieškant "arbatos"

Arbatoje mirkyti kiaušiniai -cha-ye-dan

Virti kiaušinius tol, kol jie bus 90% išvirę, tada šaukštu lengvai įskelti lukštą. Mažame puode užvirinti vandenį, išjungti ugnį ir suberti arbatos lapus. Vėl virinti puodą ant labai lėtos ugnies, suberti druską. Mirkyti kiaušinius 2-3 valandas. Mantas Matukaitis sanitex.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiukai su varškės įdaru

Iš miltų, kiaušinių, sviesto, grietinės, įbėrus truputį druskos, suminkyti tešlą. Ją 2 valandas palaikyti šaltai. Į varškę įmušti kiaušinį, suberti smulkiai supjaustytas mėtas, vanilinį cukrų ir sumaišyti. Tešlą iškočioti, stikline išspausti skritulėlius, patepti išpla..

Recepto vertinimas: 0

Cukrainiukai

Kiaušinius išplakti, įdėti pagal skonį druskos, imbiero ir suminkyti tešlą kaip makaronams. Tarp rankų suvolioti plonus ,,siūlelius" ir suvynioti į norimo dydžio kamuoliukus. Į vandenį suberti cukrų, užvirinti ir dėti cukrainiukus. Virti ant silpnos ugnies, kol pagels. Išimti kiaur..

Recepto vertinimas: 3

Paukštienos šaltiena su obuoliais

Antį išdarinėti, supjaustyti gabaliukais, sudėti į šaltą vandenį,užvirinti ir virti ant lengvos ugnies, nugraibstant putas. Kepenėlių nevirti, o iškepti ir patieki atskirai. Prieš baigiant virti, sudėti morkas, svogūną, pipirus, lauro lapelius, kmynus. Išvirus sultinį perkošti. M..

Recepto vertinimas: 2

Džiovinti vaisiai su cinamonu

1. Į dubenį sudedame džiovintus vaisius, arbatos pakelį, medų, apelsino žievelę, supilame apelsinų sultis ir suberiame cinamoną. Vandens pilame tiek, kad apsemtų vaisius. 2. Užverdame. Arbatos pakelį išimame. Mišinį troškiname 15 minučių. Atvėsiname. Įlašiname keletą laš..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis tortas su braškėmis

Biskvitui tryniai ištrinami su cukrumi. Miltai sumaišomi su krakmolu ir nutarkuota citrinos žievele (geltonuoju sluoksniu). Prieš kepant išplakami baltymai ir dedami į trynius vis beriant miltus. Atsargiai išmaišoma, stengiantis nesutrinti oro pūslelių. Tada supilama į formą ant sviest..

Recepto vertinimas: 5

Kokteilis su persikais

Užplikyti arbatą. Nukošti. Kai atvės, sudėti supjaustytus persikus ir džemą. Suplakti plaktuvu. ..

Recepto vertinimas: 0

Aštrus cinamono kokteilis

Užplikyti arbatą. Nukošti. Supilti apelsinų sultis. Išmaišyti ir įdėti cinamono lazdelę. Patiekti karštą. ..

Recepto vertinimas: 0

Pipirinis kokteilis

5 min. ant lėtos ugnies virti vandenį su pipirais ir dar karštą užpilti ant žaliosios arbatos. Kai atauš, nukošti. Įpilti kondensuoto pieno, sumaišyti ir įdėti į šaldytuvą. ..

Recepto vertinimas: 0

Rooibos arbatos pyragėliai (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 180 laispnių C. Miltus, kepimo miltelius ir cukrų išmaišyti, sudėti kambario temperatūros sviestą ir trinti tarp pirštų, kol gausime trupinius. Sudėti išplaktus kiaušinius, išmaišyti, tuomet supilti Rooibos arbatą ir dar kartą gerai išmaišyti. Dėti tešl..

Recepto vertinimas: 0

Arbata su vynu

Į puodelį įpilame labai karštos arbatos, įberiame vanilinio cukraus ir išmaišome. Tada supilame vyną. Arbatą geriame karštą. ..

Recepto vertinimas: 0

Arbatos kokteilis

Užplikytą arbatą nukošiame ir atvėsiname. Supilame mėtų likerį ir apelsinų sultis. Įdedame ledo gabaliukų ir viską gerai sumaišome. Patiekiame aukštoje stiklinėje, puošiame plonai pjaustyta citrinos žievele. ..

Recepto vertinimas: 0

Arbatos kremas su razinomis

Razinas nuplauti, nusausinti ir pamerkite 2 val. į romą. Arbatžoles užplikyti verdančiu vandeniu ir palikti 5 min., kad pritrauktų. Perkošus ant arbatos išspausti citrinos sultis, suberti citrinos žieveles. Atvėsinti. Arbatoje išbrinkinti želatiną, pakaitinti įstačius į karšto van..

Recepto vertinimas: 0

Karštas aviečių kokteilis

Atrinkite 30 gražesnių aviečių ir suverkite jas ant 6 medinių pagaliukų. Sudėkite į šaldiklį. Likusias avietes pertrinkite per sietelį (jei šaldytos- pirmiausia atšildykite) ir masę po lygiai padalinkite į 6 dalis bei sudėkite į stiklines. Į kiekvieną jų įpilkite po šaukštą..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos piršteliai su glajumi

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iš baltymo, cukraus pudros bei vanilinio cukraus paruošti tirštą glajų. Juo aptepti tešlos lakštą. Tešlai pjaustyti skirtą ratuką panardinti į karštą vandenį ir lakštą supjaustyti 7 cm ilgio ir 1,5 cm pločio juostelė..

Recepto vertinimas: 0

APKEPTAS SŪRIS

Gerai suspaustas suris supjaustomas 1 cm storio riekutemis. Kiausiniai gerai isplakami, pasudomi. Surio riekutes merkiamos i kiausinius, pavoliojamos pyrago dziuveseliuose ir apkepamos svieste. Apkeptos surio riekutes sudedamos i pusdubeni ir tiekiamos pusryciams prie arbatos arba kavos...

Recepto vertinimas: 3

ARBATOS KREMAS SU RAZINOMIS

Razinas nuplauiti, nusausinti ir pamerkti 2 val. i roma. Arbatzoles uzplikyti verdanciu vandeniu ir palikti 5 min., kad istrauktu. Perkosius ispausti citrinos sulciu, iberti citrinos zieveles. Atvesinti.Arbatoje isbrinkinti zelatina, pakaitinti istacius i karsto vandens inda, kad zelatina issilestu...

Recepto vertinimas: 0

JAZMINŲ ŠERBETAS

Metos lapelius sutrinti su cukraus pudra. Supilti perkosta arbata ir maisyti, kol cukrus istirps. Supilti citrinos ir apelsinu sultis. Atsaldyti.Misini per kostuveli supilti i plokscia metalini dubeni ir saldyti 2 valandas. Poto viska sudeti i nedideli inda ir isplakti elektriniu maisykliu. Vel supi..

Recepto vertinimas: 0

Egzotiška arbata

Uzverdame 2 l pasaldinto vandens. I ji pamerkiame arbatos pakelius ir paruosiame arbata. I ja supilame konservuotu ananasu sirupa ir suberiamenedideliais gabaleliais supjaustytus ananasus. Citrinas supjaustome skiltelemis ir taip pat suberiame i arbata. Uzdenge dangciu paliekame 5 min. Tuomet patiek..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis punšas

Sviezias apelsino ir citrinos sultis sumaisome su cukrumi ir silta juodaja arbata. Atvesiname, supilame roma. I taures pilame arbatos su sultimis ir romu dedame ledo, uzpilame vyno...

Recepto vertinimas: 1

Arbatos kokteilis

Viska sumaisyti ir papuosti citrinos zievele...

Recepto vertinimas: 1

SVAIGINANTIS PUNŠAS

Arbatzoles uzplikyti 100 ml vandens. Arbata atvesinti ir nukosti. Meta uzpilti degtine ir 1 val. palaikyti kambario temperaturoje. Po to sudeti leda ir supilti vyna. Is puses citrinos isspausti sultis, o kita puse supjaustyti griezineliais. Kivi aplupti ir taip pat supjaustyti griezineliais. Arbata ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su mėtų glajumi

Sokolada pamazu istirpiname vandens voneleje. Sviesta issukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sokolada pamazu Imaisome i sviesto mase. tada imaisome isplakta kiausini. Miltus issijojame su soda. I tesla sudedame mazdaug 1/2 miltu, ismaisome. Po to įimaisome grietinęe, veliau dalimis sudedame tai..

Recepto vertinimas: 0

Arbatos ir šaltalankių gėrimas

Is vandens ir arbatos pakeliu paruosiame zalia arbata. Joje istirpiname medu ir sumaisome su sultimis. Imaisome 0,5 citrinos sulciu. Gerima supilstome i taures ir papuosiame citrinos griezineliais...

Recepto vertinimas: 3

Arbatos ir šaltalankių gėrimas

Iš vandens ir arbatos pakelių paruošiame žalią arbatą. Joje ištirpiname medų ir sumaišome su sultimis. Įmaišome 0,5 citrinos sulčių. Gėrimą supilstome į taures ir papuošiame citrinos griežinėliais...

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: arbatos