18 rezultatų ieškant "vanil"

Dvisluoksnis obuolių pyragas

Abiejų tešlų ruošimas iš dalies toks pat: ištrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviestą, įmušti po vieną kiaušinį ir tešlas gerai išplakti. Į šviesią tešlą įdėti grietinės, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Šia tešla iškloti kepimo formos dugną. Į kakavi..

Recepto vertinimas: 5

Makaronų apkepas su džiovintais vaisiais ir riešutais

Suberti makaronus į pasūdytą vandenį su šlakeliu aliejaus. Džiov. vaisius nuplikyti karštu vandeniu, kad išbrinktų. Išvirti pudingą ir sumaišyti su vaisiais, skaldytais riešutais, vanil. cukrumi. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir sumaišyti su makaronais. Makaronus ir pudingo masę ..

Recepto vertinimas: 0

Trapūs griliažiniai sausainiai

Trynius gerai išplakti su cukrumi ir vanil. cukrumi. Įpilti išlydytą ir atvėsusį sviestą, taip pat grietinę, joje nugesinus sodą. Suberti manų kruopas, miltus, maltus riešutus ir gerai išminkyti. Plonai iškočioti, išspausti formeles arba tiesiog supjaustyti juostelėmis. Patepti pla..

Recepto vertinimas: 2

Margi keksiukai (Jūratės)

Trynius su dalimi cukraus išplakti. Su likusiu cukrumi iki standumo išplakti baltymus. Sviestą kaitinant išlydyti. Atvėsusį supilti į trynių masę, įberti truputį druskos, vanil. cukraus, suberti miltus, sukrėsti baltymus ir išmaišyti. Tešla turi būti maišoma, bet tirštoka. Į pus..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotas bananų pyragas (Jūratės)

1. Bananus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Sumaišyti su 1-2v.š. manų kruopų.Jei nėra saldūs, pabarstyti cukrumi. 2. Baltymus atskirti nuo trynių ir iki standumo išplakti su puse stiklinės cukraus ir trupučiu vanil. cukraus. 3. Trynius iki baltumo išplakti su puse stiklin..

Recepto vertinimas: 2

Kalėdiniai sausainiai „Eglutės“ (Jūratės)

Sviestą sukant įmušti po vieną kiaušinį, berti po šaukštą cukraus, po šaukštą miltų ir sukti, kol visi produktai bus sudėti. Baigiant sukti, suberti vanil. cukrų, likusius miltus. Tešla suminkoma ir paliekama pridengta šaltoje patalpoje, kad sustingtų. Iškočiojamas paplotis. Da..

Recepto vertinimas: 3

Obuolių spurgos su riešutais (Jūratės)

Obuolius nulupus sutarkuoti. Išplakti kiaušinius su cukrumi ir vanil. cukrumi, sumaišyti su obuoliais bei kapotais riešutais. Į masę dėti trintų sausainių arba miltų tiek, kad ji pasidarytų tiršta. daryti kamuolėlius ir virti karštame aliejuje. Išvirusias spurgas pabarstyti miltiniu..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai „Riešutiniai krepšeliai“ (Jūratės)

Cukrų sumalti. Į miltus suberti maltus riešutus, maltą cukrų, vanil. cukrų, truputį druskos, sviestą (geriau tirpintą ir atvėsintą), trynius ir išminkyti tešlą. Uždengti ir 30min padėti į šaldytuvą, Iškočioti 5mm storio lakštą, išpjauti 6cm skersmens apskritimus, patept..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis vyniotinis (Jūratės)

Trynius išplakti su puse kiekio cukraus. Baltymus iki standumo išplakti su likusiu cukrumi, sudėti į trynius, suberti miltus, krakmolą, kakavą, išmaišyti. Dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti orkaitėje 20min 180ºC. Iškepusį kepinį apdengti kepimo popieriumi, ant vir..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininis varškės apkepas (Jūratės) (foto)

Varškę pertrinti per sietelį. Apelsinus nulupti, kad neliktų baltos žievės, atskirti kiekvieną skiltelę ir supjaustyti. Išplakti iki standumo kiaušinio baltymus su cukrumi, atskirai išplakti trynius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais,vaniliniu cukrumi, įmaišyti į pertrintą var..

Recepto vertinimas: 2

Pyragas "patalėliuose" (Jūratės)

1.Trapios tešlos visus produktus sumaišyti, gerai išminkyti ir iškočioti ploną stačiakampį tešlos sluoksnį. 2.Puriai tešlai atskirai gerai išplakti baltymus su cukrumi ir trynius. Miltus sumaišyti su kep. milteliais. Į miltus įdėti grietinės, sukrėsti trynius,įlašinti kelis..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis tortas su mandarinais (Jūratės) (foto)

Kiaušinio baltymus gerai išplakti iki standumo su dalimi cukraus, vanil. cukrumi. Su kita dalimi cukraus iki baltumo išplakti trynius. Į miltus įmaišyti kep. miltelių, sukrėsti grietinę, plaktus trynius, baltymus. Išmaišius sukrėsti į kep. popieriumi išklotą formą ir kepti orkaitė..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai sausainiai (Jūratės) (foto)

Į miltus sukrėsti plaktus trynius su cukrumi ir vanil. cukrumi, grietinę, supilti tirpintą sviestą, įberti imbiero, kardamono prieskonių. Tešlą gerai išminkyti, iškočioti ir išspausti formeles. Kepti orkaitėje kol gražiai pagels. Indelyje ištirpinti šokoladą su šlakeliu pieno. ..

Recepto vertinimas: 2

Riešutiniai saldainiai (Jūratės) (foto)

Riešutinė masė: riešutus sumalti kavamale. Indelyje išlydyti sviestą, įberti cukraus ir maišyti kaitinant kol cukrus ištirps. Įpilti šlakelį pieno ar grietinėlės. Maišant po truputį berti sumaltus riešutus. Kaitinant maišyti kol sutirštės. Leisti atvėsti. Iš atvėsusios masė..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas "Apelsinas" (Jūratės)

Įdarui: sumaišyti visus komponentus. Tešlai: sviestą išsukti su cukrumi, įmaišyti grietinę ir trynius. Suberti miltus, kuriuos prieš tai sumaišyti su kep. milteliais. Tešlą išminkyti, plonai iškočioti (maždaug 0,5cm), supjaustyti stačiakampiais. Skardą iškloti kep. popieriumi. P..

Recepto vertinimas: 0

Dvisluoksnis obuolių pyragas

Abiejų tešlų ruošimas iš dalies toks pat: ištrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviestą, įberti truputį druskos, įmušti po vieną kiaušinius ir tešlas gerai išplakti. Į šviesią tešlą įdėti grietinės, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Šia tešla iškl..

Recepto vertinimas: 3

PIENIŠKA SRIUBA SU DŽIŪVESIAIS IR VANILE

Dziuvesius sutrupinti, persijoti per sieteli, suberti i verdanti piena, praskiesta vandeniu. Uzvirti, nukelti nuo ugnies, ir ideti tryni, cukru, vanile ir sviesta...

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ IR RYŽIŲ PUDINGAS

I verdanti piena suberiami nuplauti ryziai ir paliekami isbrinkti. Margarinas issukamas su cukrumi ir kiausiniu tryniais, i juos suberiama vanile. Viskas sumaisoma su gerai isbrinkusiais ryziais. Paskiausiai sukreciami isplakti kiausiniu baltymai, suberiamos razinos, kapoti riesutai, supjaustyti obu..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: vanil