10 rezultatų ieškant "virtas lie"

Virtas bulvių vyniotinis

Virtas šaltas bulves sugrūskite, sumaišykite su druska, manų kruopomis, miltais ir kiaušiniu. Tešlą iškočiokite, suformuokite stačiakampį, pabarstykite pakepintu svogūnu, apkepintais džiūvėsiais, mėsos gabaliukais ir suvyniokite. Vyniotinį sususkite į sudrėkintą servetėlę, abu..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių ir šampinjonų salotos

Virtas bulves supjaustykite, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Jautienos sultinyje išvirtus grybus susmulkinkite, virtus kaušinius supjaustykite griežinėliais. Viską sumaišykite, užpilkite sultiniu ir palaikykite. Trynius ištrinkite su druska ir maišydami supilkite aliejų. Įberkite ži..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė „Vasara“

Virtas bulves ir burokėlį supjaustykite gabaliukais, sudėkite supjaustytą morką ir ropę, užpilkite 2 – 3 šaukštelius vandens, aliejaus ir uždengus dangčiu patroškinkite. Agurką, pomidorą, obuolį perliekite verdančiu vandeniu ir smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite. Nedidelia..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos sūris

Pagaminti stiprų paukštienos sultinį, įpilti į rantuotą metalinę formą 2 cm storio sluoksniu ir palikti, kad gerai sustingtų. Ant drebučių padėti gražiai išpjaustytus virtų morkų, petražolių ir kiaušinių griežinėlius. Po to virtą arba keptą paukštieną, išėmus kaulus, du ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su garnyru

Silkė nulupama, išimami kaulai, supjaustoma ir sudedama į pusdubenį. Aplink vainiku išdėstomos griežinėliais supjaustytos daržovės, grybai ir kiaušinių skiltelės. Silkė užpilama aliejumi. ..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai

Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. Tarkius išspaudžiame per merliuką, kuo sausiau. Bulvių sultims duodame pastovėti, kad nusėstų krakmolas. Tada sultis nupilame ..

Recepto vertinimas: 4

Vengriška bulvių mišrainė

Nulupti obuoliai ir bulvės supjaustomos kubiukais, riešutai ir kiaušinio baltymai smulkiai sukapojami. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama truputis cukraus. Mišrainė sudedama į salotinę, apibarstoma kapotu tryniu ir užpilama padažu. Padažas: į majonezą įpilama aliejaus, vyno, ..

Recepto vertinimas: 0

Mišrainė

Bulvės nulupamos ir supjaustomos kubeliais. Morkos nuskutamos, taip pat supjaustomos kubeliais ir patroškinamos nedideliame kiekyje vandens, įbėrus šaukštelį cukraus. Virtas burokėlis supjaustomas kubeliais, pašlakstomas actu, pabarstomas maltais kmynais ir paliekamas pusvalandžiui. Al..

Recepto vertinimas: 5

Perlinių kruopų mišrainė (Ilonos)

Perlines kruopas išverdame. Virtą kumpį, papriką, svogūną, virtas morkas ir marinuotus agurkėlius supjaustome kubeliais. Viską gerai sumaišome, sudedame kapotas petražoles, pagardiname druska ir pipirais. Galiausiai užpilame majonezu arba alyvuogių aliejumi. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Cepelinai

Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių išsunktą skystį ir krakmolą sudėti į tarkius. Bulvių košė, bulvių tarkiai, krak..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: virtas lie