11 rezultatų ieškant "virtas lie"

Virtas bulvių vyniotinis

Virtas šaltas bulves sugrūskite, sumaišykite su druska, manų kruopomis, miltais ir kiaušiniu. Tešlą iškočiokite, suformuokite stačiakampį, pabarstykite pakepintu svogūnu, apkepintais džiūvėsiais, mėsos gabaliukais ir suvyniokite. Vyniotinį sususkite į sudrėkintą servetėlę, abu..

Recepto vertinimas: 3

Bulviniai blynai pagal Roką

Virtas bulves sumalkite mėsmale . Žalias bulves sutarkuokite ir truputi nusunkite . Visas bulves sudėkite į dubenį , taip pat ir miltus , kiaušinius , kefyrą , druską . Viską gerai išmaišykite . Blynus kepkite aliejuje įkaitintoje keptuvėje . Skanaus..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių kukuliai su kiaušiniais

Virtas bulves sumalti arba sutarkuoti vidutinio stambumo tarka. Į jas įmusti kiausinį, pasūdyti ir suminkyti. Pjaustytus svogūnus pakepinti su aliejumi, pridėti kapotų kietai virtų kiausinių. Is bulvių teslos isploti paplotėlius, ant kiekvieno uždėti įdaro, krastus suspausti. Kukulius ..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių šnicelis su daržovėmis

Virtas daržoves sumalti kartu su žaliomis bulvėmis, įmusti kiausinius, suberti miltus, druską ir ismaisyti. Is teslos formuoti snicelius, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir kepti su įkaitintu aliejumi. Iskeptus apipilti grietine. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai

Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. Tarkius išspaudžiame per merliuką, kuo sausiau. Bulvių sultims duodame pastovėti, kad nusėstų krakmolas. Tada sultis nupilame ..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių ir obuolių mišrainė

Bulvės ir obuoliai supjaustomi griežinėliais, salieras - mažais kubiukais, pipiras ir svogūnas - smulkiai sukapojami. Viskas sumaišona, pasūdoma ir, sudėjus į salotinę, užpilama padažu. Padažui: grietinė išplakama su garstyčiomis ir majonezu, įberiama sauja smulkiai supjaustyt..

Recepto vertinimas: 5

Mišrainė

Bulvės nulupamos ir supjaustomos kubeliais. Morkos nuskutamos, taip pat supjaustomos kubeliais ir patroškinamos nedideliame kiekyje vandens, įbėrus šaukštelį cukraus. Virtas burokėlis supjaustomas kubeliais, pašlakstomas actu, pabarstomas maltais kmynais ir paliekamas pusvalandžiui. Al..

Recepto vertinimas: 5

Perlinių kruopų mišrainė (Ilonos)

Perlines kruopas išverdame. Virtą kumpį, papriką, svogūną, virtas morkas ir marinuotus agurkėlius supjaustome kubeliais. Viską gerai sumaišome, sudedame kapotas petražoles, pagardiname druska ir pipirais. Galiausiai užpilame majonezu arba alyvuogių aliejumi. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Cepelinai

Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių išsunktą skystį ir krakmolą sudėti į tarkius. Bulvių košė, bulvių tarkiai, krak..

Recepto vertinimas: 4

RYTIETIŠKOS SALOTOS

Ryzius sumaisome su kubeliais pjaustyta jautiena, paprika, svogunu, supjaustytu skiltelemis, ir smulkintomis petrazolemis. Uzpilame majonezo, pipiru, druskos, citrinu sulciu ir aliejaus misiniu. Puosiame kiausiniu, svieziu pomidoru skiltelemis ir alyvuogemis...

Recepto vertinimas: 0

Pienių salotos

Pieniu lapelius gerai nuplauname ir laikome15-20 min. siltame vandenyje. Sudedame i salotine, pridedame virto kiausinio ketvirciu, susmulkintu keptuveje pakepintu lasinuku, uzpilame padazu. Padazui skirtus produktus reikia gerai ismaisyti...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: virtas lie