10 rezultatų ieškant "virtas lie"

Virtas bulvių vyniotinis

Virtas šaltas bulves sugrūskite, sumaišykite su druska, manų kruopomis, miltais ir kiaušiniu. Tešlą iškočiokite, suformuokite stačiakampį, pabarstykite pakepintu svogūnu, apkepintais džiūvėsiais, mėsos gabaliukais ir suvyniokite. Vyniotinį sususkite į sudrėkintą servetėlę, abu..

Recepto vertinimas: 3

Bulviniai blynai pagal Roką

Virtas bulves sumalkite mėsmale . Žalias bulves sutarkuokite ir truputi nusunkite . Visas bulves sudėkite į dubenį , taip pat ir miltus , kiaušinius , kefyrą , druską . Viską gerai išmaišykite . Blynus kepkite aliejuje įkaitintoje keptuvėje . Skanaus..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su daržovėmis

Silkė nulupama, išimami kaulai, obuoliai, svogūnai ir agurkai supjaustomi griežinėliais, morka ir salieras - mažais kubeliais. Į pusdubenį sluoksniuojama silkė su obuoliu, svogūnų ir agurkų griežinėliais. Užpilama padažu ir apibarstoma salirais ir morkomis. PAdažui majonezas išpla..

Recepto vertinimas: 1

Bulvių šnicelis su daržovėmis

Virtas daržoves sumalti kartu su žaliomis bulvėmis, įmusti kiausinius, suberti miltus, druską ir ismaisyti. Is teslos formuoti snicelius, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir kepti su įkaitintu aliejumi. Iskeptus apipilti grietine. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai

Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sutarkuojame smulkia tarka. Tarkius išspaudžiame per merliuką, kuo sausiau. Bulvių sultims duodame pastovėti, kad nusėstų krakmolas. Tada sultis nupilame ..

Recepto vertinimas: 4

Mišrainė

Bulvės nulupamos ir supjaustomos kubeliais. Morkos nuskutamos, taip pat supjaustomos kubeliais ir patroškinamos nedideliame kiekyje vandens, įbėrus šaukštelį cukraus. Virtas burokėlis supjaustomas kubeliais, pašlakstomas actu, pabarstomas maltais kmynais ir paliekamas pusvalandžiui. Al..

Recepto vertinimas: 5

Bulvinės žvaigždutės (Skirmantės) (foto)

Virtas bulves sumalti arba sutrinti, sudėti krakmolą, miltus, druską, įmušti kiaušinį ir gerai išminkyti. Jeigu masė per skysta, galima įberti miltų. Iškočioti, supjaustyti ar išspausti norimomis formelėmis ir kepti aliejuje, kol gražiai pagels. Patiekti su grietine, spirguči..

Recepto vertinimas: 5

Perlinių kruopų mišrainė (Ilonos)

Perlines kruopas išverdame. Virtą kumpį, papriką, svogūną, virtas morkas ir marinuotus agurkėlius supjaustome kubeliais. Viską gerai sumaišome, sudedame kapotas petražoles, pagardiname druska ir pipirais. Galiausiai užpilame majonezu arba alyvuogių aliejumi. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4

Cepelinai

Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius išsunkti per marlę, skysčio neišpilti, bet palaukti, kol nusistovės krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių išsunktą skystį ir krakmolą sudėti į tarkius. Bulvių košė, bulvių tarkiai, krak..

Recepto vertinimas: 4

BUROKĖLIŲ SALOTOS SU ALYVUOGĖMIS

I lekste sudedame stambiai suplesytus salotu lapus. Burokeli supjaustome plonais griezineliais ir isdeliojame ant salotu. Susmulkiname alyvuoges ir apibarstome salotas. Puosiame padazu ir kapotais kiausiniais...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: virtas lie