Tradicinis padažas su spirgučiais

Ingridientai:
100 g kartėtų lašinukų,
2 šaukštai miltų,
1 stiklinė pieno,
druskos (galima vegetos),
pusė vidutinio svogūno,
truputis aliejaus.
Gaminimas
Keptuvę švariai išplauti ir įpilti truputi aliejaus. Į įkaitusią keptuvę dėti smulkiai pjaustytus lašinukus, kepti kol apruduos, tada suberiame smulkiai pjaustytą svogūno puselę, kepame kol truputį pagels. Nereikia jaudintis, kad spirguciai sudegs, nes svogūnas stabdo jų kepimą. Tada dedame miltus, juos išmaišome ir iškart pilame pieną. Palaukiame kol padažas užvirs, galime palaikyti ilgiau jei jis nepakankamo tirštumo. Pasūdome pagal skonį. Skanaus! (Darius)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!