25 rezultatų ieškant "pagaminti"

Kopūstų kotletai

Kopūstą sutarkuoti,jei labai sultingas,truputį nuspausti sultis.Sudėti smulkiai supjaustytą svogūną,česnaką.suberti manų kruopas,krakmolą,prieskonius, gerai išmaišyti.Formuoti kotletus ir kepti aliejuje.Gražiai apskrudinti . Valgant karštus,užpilti mėgiamu padažu arba tiesiog grie..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos suktinukai su inkstais

Mėsą supjaustyti, apibarstyti druska, pipirais. Inkstą supjaustyti, ant jo užpilti vandens ir 10 minučių pavirti. Paskui sudėti ant kiaulienos griežinėlių, apibarstyti druska, pipirais, patepti sviestu ir garstyčiomis. Griežinėlius suvynioti, surišti siūlu ir troškinti 40 minučių...

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos kepsnys

Mėsą apkepti orkaitėje. Tada įtrinti ją druska, pipirais ir kepti 2 valandas.baigiant kepti, įdėti svogūną, petražolės šaknį. Padažą pagaminti iš sulčių mėsos ir krakmolo. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta višta

Paruoštą vištą iš vidaus įtrinti druska, apibarstyti prieskoniais ir pakepti. Įpilti vandens, citrinos sulčių, sudėti supjaustytas daržoves ir troškinti. Į skystį, kuriame buvo troškinama įdėti miltų ir pagaminti padažą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutiena su ankštiniais pipirais

Paukštieną supjaustyti, pakepinti taukuose. Tada įpilti sultinio, pridėti prieskonių. Pipirus supjaustyti ir sudėti ant mėsos. Taip pat sudėti supjaustytas daržoves. Viską troškinti. Vėliau iš šio skysčio, miltų ir grietinės pagaminti padažą ir patiekti su mėsa. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 1

Vištiena su ankštiniais pipirais

Paukštieną supjaustyti, pakepinti taukuose. Tada įpilti sultinio, pridėti prieskonių. Pipirus supjaustyti ir sudėti ant mėsos. Taip pat sudėti supjaustytas daržoves. Viską troškinti. Vėliau iš šio skysčio, miltų ir grietinės pagaminti padažą ir patiekti su mėsa. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai

Glazūrai: 1 kiaušinis 1. Dubenyje sumaišykite pieną, riebalus ir įmuštą kiaušinį. Sudėkite miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų bei sūrį. Gerai išminkykite. Tešlą įdėkite į polietileninį maišelį ir palaikykite šaltai 30 min. 2. Pakepinkite riebaluose mėsą, miltus ir svo..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su grybais

Grybų įdarą pagaminti su rūkytais lašinukais, pridėti 2 šaukštus pomidorų tyrės, gabalėlį saliero ir 0,5 stiklinės birios ryžių košės. Kopūstų lapus arba visą minkštą kopūsto gūžę išvirti pasūdytame vandenyje. Lapkočius išmušti arba išpjauti. Ant kiekvieno kopūsto l..

Recepto vertinimas: 5

Virta jautiena su krienų padažu

Mėsą (šoninę, mentę arba krūtininę) įdėti į karštą vandenį, greit užvirinti, nugraibius putas, sudėti druską, petražolės šaknį ir toliau virti ant mažos ugnies. Išvirusią mėsą išimti iš sultinio, supjaustyti skersai raumenų griežinėliais. Patiekti 'su virtomis daržov..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti veršienos griežinėliai grietinės padaže

Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, pamušti, užpilti marinatu, pagamintu iš sulčių, alyvų aliejaus, supjaustyto svogūno, tarkuotų prieskoninių daržovių ir uždengus laikyti 2-3 valandas šaltai, (žemesnėje kaip 8C). Išimtus iš marianto mėsos griežinėlius apvolioti miltais..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos sūris

Pagaminti stiprų paukštienos sultinį, įpilti į rantuotą metalinę formą 2 cm storio sluoksniu ir palikti, kad gerai sustingtų. Ant drebučių padėti gražiai išpjaustytus virtų morkų, petražolių ir kiaušinių griežinėlius. Po to virtą arba keptą paukštieną, išėmus kaulus, du ..

Recepto vertinimas: 0

Virta jautiena su daržovėmis

Mėsą sudėti į puodą, įpilti šalto vandens, kad vos apsemtų, greit užvirinti, nugraibyti putas, pasūdyti ir toliau virti ant mažos ugnies. Kai mėsa išvirs, įdėti nepjaustytą arba per pusę perpjautą morką, griežinėliais supjaustytą griežtį ir kopūstą; Kad sultinys būtų ska..

Recepto vertinimas: 0

Langetas su svogūnais

Iš mėsos išpjaustyti plėves ir sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais, išmušti ir iš abiejų pusių kepinti įkaitintuose riebaluose, kol paruduos. Apkepusius griežinėlius apibarstyti druska, pipirais ir perdėti į troškintuvą, o į keptuvę, kurioje ke..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka arba sterkas, įdaryti grybais

Žuvį nuskusti, išimti vidurius, nupjauti galvą, išpjauti su trupučiu mėsos stuburą. Įdarui skirtus produktus smulkiai sukapoti arba sutarkuoti, sumaišyti su nuimta nuo kaulų žuvimi ir prieskoniais ir patroškinti aliejuje. Šio įdaro prikimšti žuvį, užsiūti, dėti į keptuvę, apd..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, prismaigstyta grybų

Žuvis nuvalyti, išimti vidurius. Aštriu peiliu daugelyje vietų įpjauti minkštimą ir įpjovas prismaigstyti grybų, supjaustytų pailgais gabalėliais. Žuvis iš viršaus ir vidaus apibarstyti druska ir pašlakstyti rūgščiomis sultimis. Likusius grybus sukimšti į žuvų vidų. Žuvis su..

Recepto vertinimas: 0

Omarų ir avokadų salotos

Avokadą nulupti, perpjauti pusiau ir išimti kauliukus. Minkštimą supjaustyti razinos didumo kubeliais, apšlakstyti citrinos sultimis. Mangą taip pat nulupti, išimti kauliuką, supjaustyti kubeliais. Nulupti ir smulkiai supjaustyti svogūną, sumaišyti jį su avokada ir mangu, įdėti razin..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos sultinys su virtinukais, įdarytais jautiena

1. Į puodą sudedame nuplautą vištieną su kaulais, užpilame šaltu vandeniu ir užviriname. Po to nudengiame, nugriebiame putas, sudedame pakepintas prieskonines daržoves, prieskonius ir verdame ant mažos ugnies 1,5-2val., kol mėsa pasidaro minkšta. Išvirtą sultinį perkošiame. Vištie..

Recepto vertinimas: 5

Spageciai su mėsos kukuliais

Padažas: didelėje keptuvėje ant vidutiniškai karštos ugnies aliejuje pakepinkite svogūną ir morką, kepinkite apie 5 minutes kol suminkštės. Įdėkite jautieną ir kepinkite ją apie 10 minučių. Sudėkite pomidorus, pagardinkite druska. Troškinkite ant mažos ugnies apie 3 valandas, ko..

Recepto vertinimas: 5

Lietiniai su vištiena

Iš lietiniams skirtų produktų pagaminti tešlą ir iškepti blynus. Virtą vištienos ktūtinėlę susmulkinti. Pievagrybius nulupus ir supjausčius plonomis riekutėmis pakepinti su smulkintais svogūnais nedideliame kiekyje aliejaus (Kad apkepinus riebalai nuo jų labai nevarvėtų). Ant blyn..

Recepto vertinimas: 0

Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varške

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Pagaminti trapią tešlą: miltus persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sudėti trynį, įberti cukrų, žiupsnelį druskos, trintą citrinos žievelę bei vanilinį cukrų, sudėti sviestą. Viską, pradedant nuo išo..

Recepto vertinimas: 0

Virtas padažas salotoms

Norint pagaminti virtą padažą, reikia keptuvėje sumaišyti miltus, garstyčių miltelius, cukrų, žiupsnelį kajano ir kiaušinio trynius. Įmaišykite tirpinto sviesto, pieno ir vyno acto. Be paliovos maišydami, kaitinkite ant mažos ugnies, kol mišinys sutirštės. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

Sūdyta lašišiena :)

Imame lašišienos file, kiek jos bus čia jau jūsų reikalas, žodžiu kiekis nesvarbu, nes nėra proporcijų jokių. Lašišos file apibarstome storu sluoksniu jūros druskos, taip kad nesimatytų nei kiek lašišos. Lėkštę kurioje guli mūsų filė aptraukiame plėvele (kulinarine) ir dedame ..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis tortas su braškėmis

Biskvitui tryniai ištrinami su cukrumi. Miltai sumaišomi su krakmolu ir nutarkuota citrinos žievele (geltonuoju sluoksniu). Prieš kepant išplakami baltymai ir dedami į trynius vis beriant miltus. Atsargiai išmaišoma, stengiantis nesutrinti oro pūslelių. Tada supilama į formą ant sviestu ..

Recepto vertinimas: 3

Morkų saldainiai

Nuskustas, smulkiai sutarkuotas morkas virti ant nedidelės ugnies 20-30 min., kad būtų košė ir neliktų sulčių. Kai atvės, berti vanilinį cukrų, sutarkuotas apelsinų žieveles ir pilti konjaką. Po to formuoti riešuto dydžio rutuliukus ir apvolioti cukruje.Pastovėję šie saldainiai ta..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pagaminti