25 rezultatų ieškant "pagaminti"

Virta aviena su daržovėmis

Avienos gabalą virti vandenyje. Baigiant virti, įdėti nepjaustytą morką, supjaustytą griežtį, kopūstą ir bulves. Išvirusią avieną supjaustyti, sudėti į dubenį ir apdėti daržovėmis. Iš mėsos sulčių su svogūnų, pakeptų svieste, pagaminti padažą ir juo apipilti mėsą. Skan..

Recepto vertinimas: 0

Virta aviena su žirneliais

Mėsą supjaustyti, sudėti į karštą vandenį, užvirinti, įberti druskos ir sudėti daržoves. Pagaminti padažą: ištirpinti sviestą, įdėti miltus, įpilti mėsos sultinio. Padažą 5 minutes pavirti, tada suberti žirnelius ir užvirinti. Mėsą apipilti padažu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Aviena mairūno padaže

Mėsą sudėti į verdantį vandenį, pasūdyti, sudėti prieskonius ir virti 1 valandą. Dalį mėsos sultinio perpilti į kitą indą ir jame išvirti garnyrui skirtas morkas, pastarnokus ir bulves. Pagaminti padažą: svieste pakepinti miltus, įpilti sultinio ir 5 minutes pavirti. Paskaninti ci..

Recepto vertinimas: 0

Aviena grietinės padaže

Mėsą supjaustyti ir apkepinti riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, įpilti vandens ir troškinti. Baigiant troškinti, pagaminti padažą. Svogūnus apkepti kartu su [etražolės šaknimis, įberti miltų, įdėti grietinės ir įpilti mėsos sulčių. Padažu užpilti mėsą ir dar patrošk..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos suktinukai

Mėsą supjaustyti, išmušti, apibarstyti druska ir pipirais. Sviestą išsukti su krapais. Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėti po sviesto gabalėlį, susukti ir surišti siūlu. Suktinukus pakepinti, o vėliau patroškinti 15 minučių. Pagaminti padažą iš mėsos sultinio, miltų ir grietinė..

Recepto vertinimas: 0

Marinuota veršiena su grietine

Mėsą supjaustyti, pamušti, užpilti marinatu, pagamintu iš sulčių, aliejaus, supjaustyto svogūno, tarkuotų daržovių ir uždengus palaikyti 2 valandas šaltai. Tada mėsą apvolioti miltuose, pakepinti, sudėti į puodą, įpilti marinato, vandens, sudėti prieskonius ir troškinti 20 minu..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su grybais

Grybų įdarą pagaminti su rūkytais lašinukais, pridėti 2 šaukštus pomidorų tyrės, gabalėlį saliero ir 0,5 stiklinės birios ryžių košės. Kopūstų lapus arba visą minkštą kopūsto gūžę išvirti pasūdytame vandenyje. Lapkočius išmušti arba išpjauti. Ant kiekvieno kopūsto l..

Recepto vertinimas: 5

Troškinta jautiena, prismaigstyta daržovių

Stambiai supjaustytus mėsos gabalus įtrinkite druska. Daržoves supjaustykite dantytu peiliu ir jomis apsmaigstykite mėsos gabalus ir dėkite juos kepti. Kepkite kol pasidarys gražios aukso spalvos. Kartu pakepinkite ir svogūnus. Viską sudėkite į troškinimo indą, užpilkite sultiniu ir tr..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu

Pirmiausia paruoškite česnakinį majonezą. Inde sutrinkite česnako skilteles ir sumaišykite su kiaušinio tryniais. Maišydami pamažu supilkite aliejų. Įdėkite druskos. Prieš patiekdami laikykite šaldytuve. Verdančiu vandeniu perliekite pomidorus, nulupkite nuo jų odelę ir supjaustyki..

Recepto vertinimas: 0

Editos kalėdinis pyragas

Mieles , cukrų ištirpdyt šiltame piene, bet ne karštame, įdėti porą šaukštų miltų ir palaukiame kol iškils. Tada supilame puse ištirpinto margarino ar sviesto, kitą dalį paliekame tešlos kočiojimui. Dedame po truputį miltus ir atsargiai maišome, išminkome tešlą ir l..

Recepto vertinimas: 4

Žuvies tortas

Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo šoko..

Recepto vertinimas: 4

Virta jautiena su krienų padažu

Mėsą (šoninę, mentę arba krūtininę) įdėti į karštą vandenį, greit užvirinti, nugraibius putas, sudėti druską, petražolės šaknį ir toliau virti ant mažos ugnies. Išvirusią mėsą išimti iš sultinio, supjaustyti skersai raumenų griežinėliais. Patiekti 'su virtomis daržov..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutas, įdarytas grybais

Kalakuto vidų išplauti ir šiek tiek įtrinti druska ir pipirais. Kapotus grybus patroškinti kartu su kubeliais supjaustyta rūkyta nugarine. Į troškinį įberti nuplautų razinų ir prieskonių. Kalakutą prikimšti šio įdaro, užsiūti ir kelias valandas palaikyti šaltai, kad prieskoniai ..

Recepto vertinimas: 5

Briedžiukai (ežiukai)

Iš miltų ir pasūdyto vandens suminkoma kietoka tešla. Iš jos padaromi piršto storumo voleliai, supjaustomi 3—4 cm ilgio gabalėliais ir per tarkos antrąją puse braukiant padaromi raštuoti vamzdeliai. Stipriau spaudžiant, briedžiukai būna plonesni, greičiau išverda ir esti skanesni...

Recepto vertinimas: 4

Mėsos slėgtainio salotos su padažu

Indelyje pagaminti padažą, kruopščiai sumaišant visus komponentus. Mėsos slėgtainį ir svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, agurką -skritulėliais, išmaišyti su padažu. Rekomenduojama 2 val. palaikyti šaldytuve. Patiekti su duona ir alumi. ..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio kroketai

Iš sviesto, miltų ir pieno pagaminti labai tirštą baltąjį padažą. Pridėti sutarkuotą sūrį ir įmušti kiaušinių trynius. Suformuoti piršto didumo pyragėlius, apvolioti juos džiūvėsiais ir iškepinti fritiūrinėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Ruginių miltų virtiniai su kopūstais

Iš nurodytų komponentų suminkyti tešlą. Paruošti įdarą iš troškintų su spirgučiais ir svogūnais raugintų kopūstų. Tešlą iškočioti, formuoti virtinius, labai gerai užlankstyti kraštus. Virti pasūdytame vandenyje. Pagaminti padažą: svogūnus ant silpnos ugnies pakaitinti..

Recepto vertinimas: 4

Grilyje keptas meksikietiškas kepsnys

Nulupti ir sutrinti česnaką. Iš česnako, augalinio aliejaus, prieskonių pagaminti marinatą. Kiaulienos šonkaulius nuplauti, pradžiovinti. Po to įtrinti marinatu ir apie 3 valandas palikti, kad marinatas įsigertų. Nuskusti bulves ir kepti apie 20 minučių, kol pusiau iškeps. Nuo kukur..

Recepto vertinimas: 0

Pupelių sriuba su mėsa

Didelius mėsos gabaliukus pakepinti keptuvėje ir pagaminti sultinį. Vėliau sultinį perkošti, suberti perrinktas, nuplautas, bet ne mirkytas pupeles (juodąsias arba raudonąsias), įdėti prieskonių ir virti. Baigiant sriubai virti, ją pagardinti kepintu pomidorų padažu su smulkiai pjaus..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

VAISINIS TORTAS

Sviesta istrinti su cukrumi ir kiausiniu. Kepimo miltelius ismaisyti su grietine ir sudeti i sviesta. Taip pat sudeti vanilini cukru, cinamona, miltus ir gerai ismaisyti bei isminkyti. Tesla padalyti i dvi dalis. Viena dali iskocioti ir padeti i tortine. Kita dali padaryti lyg juostele ir uzdejus an..

Recepto vertinimas: 3

KEPSNIŲ PADAŽAS

Si padaza pagaminti yra labai lengva. Tereikia i skysti, kuriame kepe kepsnys, ipilti siek tiek vyno, saltame vandenyje atskiesto krakmolo. Likusi vyna sumaisome su grietine, supilame i padaza ir paviriname. Padaza tiekiame atskirai...

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos cukinijos

Marinuoti reiketu jaunas (15-17 cm ilgio) cukinijas. Jas 3-4 min. plikyti verdanciame vandenyje. Po to staigiai atvesinti saltame vandenyje ir sudeti i 3 l talpos stiklainius, sluoksniuojant su nurodytais prieskoniais. Is vandens, cukraus, druskos ir acto arba citrinu rugsties pagaminti marinata ir ..

Recepto vertinimas: 1

Su alumi kepta žąsis

Paruosta zasi pabarstome druska, pipirais, ciobreliais, itriname ir palaikome pernakti. Obuolius ir duona supjaustome kubeliais, susmulkiname svogunus, suberiame riesutus, idedame druskos, pipiru, ciobreliu ir ismaisome. Idaro prikemsame zasi, uzsiuvame. Skardoje isdeliojame supjaustyta morka bei sv..

Recepto vertinimas: 0

Vaikų mėgstamasis

Sis patiekalas ruosiamas is vakaro.Visus produktus, isskyrus sviesta ir batona, supjaustyti ir sumaisyti. Sviesta atsildyti. Sumaisyti sviesta su supjaustytais produktais. Toliau - nupjauti batono galus ir isgremzti vidu. Prikisti batona ta mase. Po to - batona uzdengti ir ideti i saldytuva.Palaikiu..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pagaminti