25 rezultatų ieškant "tarkuota"

Spagečių apkepas

Puode užvirinti 3 l pasūdyto vandens, įpilti aliejaus ir išvirti makaronus. suversti į sietelį, nulieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti. pomidorus įpjauti kryžmai, išpjauti vaiskočius, nuplikyti, nulieti šaltu vandeniu, nulupti ir supjaustyti į 4 dalis. kumpį supjaustyti šiaudeliais. č..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinių trynių desertas

Kiaušinių trynius išimame iš baltymų ir sutriname su šokoladu, suberiame cukrų, tarkuotą citrinų žievelę, miltus, įmušame kiaušinius ir maišome apie 1 val. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, dedame tešlą ant skardos ir kepame 175 °C temperatūros orkaitėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas su migdolais ir cinamonu

1. Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius, o minkštimą supjaustome į 8 dalis. 2. Puode ištirpiname 50 g sviesto, sudedame obuolius ir įberiame 50 g cukraus. Maišydami kaitiname, kol obuoliai, pradeda karamelizuotis. Užberiame tarkuotą citrinos žievelę. Sudedame į kepimo form..

Recepto vertinimas: 5

Vyšnių pyragas su avižiniais dribsniais

1. Uogas nuplauname, nusausiname, pašaliname kauliukus. 2. Sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Maišydami po vieną įmušame kiaušinius, suberiame tarkuotą citrinos žievelę. 3. 250 g avižinių dribsnių sumaišome su miltais, kepimo milteliais ir maišydami dalimis s..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis kremas

1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, sumaišome su cukrumi, tarkuota citrinnos žievele ir sukame, kol masė tampa balta ir vienalytė. 2. Želatiną užpilame trupučiu šalto vandens ir išbrinkiname. 3. Citrinų sultis supilame į nedidelį indelį ir pašildome, bet neužver..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su krevetėmis ir jogurtu

Dubenyje sumaišykite kokosų pieną, jogurtą ir tarkuotą žaliosios citrinos žievelę. Pagal skonį pagardinkite pipirais, jei reikia, pasūdykite. Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir išdėliokite lėkštėje. Ant viršaus suberkite krevetes ir apliekite pa..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir braškių tortas (foto)

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinius iki purios masės išplakti su šaukštu vandens. Plakant po truputį berti cukrų bei vanilinį cukrų. Miltus sumaišyti su krakmolu bei kepimo milteliais ir užsijoti ant kiaušinių masės. Viską atsargiai išmaišyti. Tešlą supilti ..

Recepto vertinimas: 4

Migdolų tortas su braškėmis ir grietinėle

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki standžių putų. Plakant po šaukštą suberti cukrų. Po vieną sudėti trynius ir įmaišyti vanilinį cukrų bei tarkuotą citrinos žievelę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir užs..

Recepto vertinimas: 0

Pasukų pyragas su apelsinų likeriu

Sviestą išsukti iki labai purios masės. Po truputį suberti cukrų bei vanilinį cukrų. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, o pasukas su tarkuota apelsino žievele. Į kiaušinių ir sviesto masę sudėti miltus pakaitomis su pasukų mišiniu. Vėliausiai su..

Recepto vertinimas: 0

Citrinų pyragas

Orkaitę įkaitinti iki 175-200°C temperatūros. Minkštą sviestą arba margariną išsukti su cukrumi ir druska, po vieną įmušant kiaušinius, po truputį suberiant tarkuotą citrinos žievelę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po šaukštą suberti į tešlą. Tešlą dėti į rieb..

Recepto vertinimas: 3

Persikų tortas su pistacijų kremu

200 g minkšto sviesto sudėti į dubenėlį ir išplakti iki purios masės. Įberti 150 g cukraus, tarkuotą citrinos žievelę, po vieną įmušti kiaušinius. Sudėti 150 g krakmolo, miltus ir kepimo miltelius. Šį mišinį suberti į sviesto ir kiaušinių masę ir 2 min. plakti elektriniu ma..

Recepto vertinimas: 0

Trupininis pyragas

Riebalais ištepti 26 centimetrų skersmens torto formą. Orkaitę įkaitinti iki 220 laipsnių temperatūros. Sviestą su cukrumi išsukti iki purios masės. Įmušti kiaušinį ir sudėti tarkuotą citrinos žievelę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti. Keletą šaukštų mi..

Recepto vertinimas: 4

Vynuogių tortas

Miltus persijoti ant lentos. Viduryje padaryti įdubimą, į jį sudėti kiaušinį, trynį, suberti druską, 125 g cukraus bei tarkuotą citrinos žievelę. Duobutės kraštuose išdėliot gerai atšaldyto sviesto arba margarino gabalėlius. Greitai suminkyti į vientisą masę, pradedant nuo iš..

Recepto vertinimas: 0

Šveicariškas citrinų tortas

Iš miltų, 150 g sviesto, cukraus pudros, kiaušinio bei citrinos žievelės suminkyti vientisą kietoką tešlą. Įvynioti į plėvelę ir 1 val. laikyti šaltai. Citrinas nuplauti karštu vandeniu ir nušluostyti. Vienos citrinos žievelę sutarkuoti, o dviejų- kiek įmanoma ploniau nulu..

Recepto vertinimas: 5

Mėgėjų tortas su baltuoju vynu

Tešlai skirtus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir užberti ant stalo arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti cukrų, druską bei vanilinį cukrų, įmušti kiaušinius. Sviesto arba margarino gabalėlius išdėlioti įdubimo kraštuose. Pradedant nuo išor..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių pyragas su užpilu

Tešlai skirtus miltus suberti į dubenį, viduryje padaryti įdubimą. Į jį sudėti cukrų, druską, tarkuotą citrinos žievelę bei įmušti kiaušinį. Miltų kauburėlio kraštuose išdėlioti margarino gabalėlius. Pradedant nuo išorės, viską greitai suminkyti į vientisą trapią tešl..

Recepto vertinimas: 0

Švarcvaldo vyšnių tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Biskvitinei tešlai skirtų kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir iki purios masės išplakti kartu su 6 šaukštais karšto vandens, paprastu bei vaniliniu cukrumi. Baltymus su druska išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. ..

Recepto vertinimas: 2

Migdolų pyragas

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukti iki purios masės. Įmaišyti 150 g kapotų ir maltų migdolų, miltus, kepimo miltelius bei tarkuotą citrinos žievelę. Baltymus išplakti iki standžių put..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su vyšnių likeriu

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakit iki purios masės. Sudėti tarkuotą citrinos žievelę ir vanilinį cukrų. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai „Petit fours“

Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakti iki purios masės. Sumaišyti miltus, kepimo miltelius bei krakmolą ir išsijoti ant trynių masės. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į paruoštą masę. Tešlą padalyti į dvi dalis. Į vieną dal..

Recepto vertinimas: 1

Citrininis vyniotinis

Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Tešlai skirtų kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir iki purios masės išsukti su 4 šaukštais vandens. Po truputį plakant suberti cukrų bei tarkuotą citrinos žievelę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su apelsinais ir sviestiniu kremu

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 2 šaukštais drungno vandens bei cukrumi iki purios masės. Įmaišyti tarkuotą apelsino žievelę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. Persijoti miltus, sumai..

Recepto vertinimas: 5

Grepfrutų suflė (Pamplemousse en soufflé)

Greipfrutus švariai nuplaukite, nutrinkite šepetėliu. Nupjaukite maždaug trečdalį kiekvieno greipfruto;šaukšteliu išskobkite vidų. Išspauskite sultis, perkoškite per marlę. Puode ištirpinkite sviestą, suberkite krakmolą. Nukaiskite, supilkite greipfrutų sultis. Maišant virkite an..

Recepto vertinimas: 0

Berlynietiškas varškės keksas

Vaisių cukrinukus (cukatas) sumaišyti su migdolais, razinomis ir romu, palikti 30 min. pastovėti. Varškę ištrinti su cukrumi, 170 g sviesto ir kiaušiniais. Po to sudėti migdolų ir razinų mišinį, tarkuotą citrinos žievelę, miltus, kepimo miltelius bei kardamoną ir viską gerai išmi..

Recepto vertinimas: 1

BRINZOS SRIUBA SU LAKŠTINIAIS

Pasudytame vandenyje isverdami lakstiniai arba tarkuota tesla (galima ideti ir grybu). Sriuba uzdaroma pienu ir baigiant virti sudedama tarkuota brinza. Ismaisius gardinama smulkiai supjaustytais svogunu laiskais arba krapais, uzdaroma sviestu...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: tarkuota