6 rezultatų ieškant "pries"

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip Gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirky..

Recepto vertinimas: 4

Lynas baltame padaže

Žuvį supjaustyti gabaliukais. Pabarstyti druska, pipirais bei prieskoniais ir palikti porai valandų. Iškepti žuvį aliejuje, prieš tai apvoliojus miltuose iš abiejų pusių, kad gerai paskrustų. Į puodą įdėti gabalėlį sviesto, porus supjaustytus griežinėliais. Po to dėti žuvį, ..

Recepto vertinimas: 3

Rauginti agurkai

Rauginimui parenkami rudeninių veislių žali, 9 - 12 centimetrų ilgio, nelygaus paviršiaus ir neprinokę mažomis sėklomis agurkai. Visai netinka rauginimui geltoni agurkai. Prieš raugiant, jie surūšiuojami pagal dydį ir, pašalinus suvytusius bei sudaužytus, nuplaunami šaltu vanden..

Recepto vertinimas: 3

Keptų obuolių kremas

Kepti antaniniai obuoliai pertrinami pro sietelį. Tryniai gerai išsukami su cukrumi, sumaišomi su obuolių tyre, išplaktais baltymais, ištirpdyta želatina ir prieskoniais. Išmaišius kremas sukrečiamas į vandeniu pavilgytą skardinę gražią formą ir atšaldoma. Prieš tiekiant forma mi..

Recepto vertinimas: 0

Rytietiška svogūnų sriuba

Jautieną supjaustome nedideliais 50-60 g. svorio gabalėliais, užpilame vandens ir verdame, retkarčiais nugriebdami putas. Svogūnus nuplauname, kiekvieną galvutę supjaustome į 6-8 dalis ir pakepiname svieste kartu su pomidorų pasta. Svogūnus sudedame į sultinį, įberiame sriubos priesko..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Bolonese padažas gaminamas taip: gilesnėje keptuvėje ar vidutinio didumo puode svieste pakepinamas svogūnas, sutarkuota per burokinę trintuvę morka, susmulkintas česnakas. Daržovėms apkepus, sudedamas faršas, susmulkinti grybai (džiovintus grybus prieš tai reikia derai išmirkyti vandeny..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: pries