25 rezultatų ieškant "sviestiniu"

Lašišos apkepas su špinatais

Špinatus nuplauti, nuskabyti lapus. Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti minutę. Supilti į sietelį nuvarvėti. Sutrupintą fermentinį sūrį, sviestą ir kiaušinius dubenyje išsukti šaukštu. Pasūdyti, pagardinti pipirais ir išmaišyti. Į ..

Recepto vertinimas: 0

Lašišos apkepas su špinatais

Špinatus nuplauti, nuskabyti lapus. Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti minutę. Supilti į sietelį nuvarvėti. Sutrupintą fermentinį sūrį, sviestą ir kiaušinius dubenyje išsukti šaukštu. Pasūdyti, pagardinti pipirais ir išmaišyti. Į sūrio ir kiaušinių masę sudėt..

Recepto vertinimas: 0

Žvilgantys imbieriniai sausainiai

Dubenyje, kuriame minkysite tešlą suberkite ir išmaišykite miltus, kepimo miltelius, maltus prieskonius (išskyrus vanilinį cukrų). Išlydykite ir ataušinkite sviestą. Atskirame inde suberkite cukrų, vanilinį cukrų, druską, įmuškite kiaušinius, supilkite ataušusį sviestą ir viską..

Recepto vertinimas: 3

Velykiniai zuikiai

Į dubenį suberti miltus, viduryje padaryti duobutę, sutrupinti mieles, užpilti 4-5 šaukštus šilto pieno, 1 šaukštelį cukraus, uždengti rankšluosčiu ir 20-30 minučių laikyti šiltai, kad pakiltų. Kai tešla pakyla, į ją supjaustyti sviestą, supilti likusį pieną, suberti cukrų, ..

Recepto vertinimas: 0

"Rojaus" pyragas

Baltymus atskirkite nuo trynių. Du baltymus išplakite iki standumo. Kitus galite užšaldyti šaldymo kameroje ir prireikus iš jų gaminti kitokius desertus. Visus trynius sukite su cukrumi, kol masė taps puri. Apelsiną nuplaukite ir nutarkuokite geltonąjį žievės sluoksnį. Sviestą..

Recepto vertinimas: 0

Abrikosų skanumėlis

Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 30 min. laikome šaltai. Iš atšaldytos tešlos iškočiojame 4-5 mm storio lakštą.Jį įklojame į sviestu pateptą kepimo formą, apipjauname kraštus ir uždengiame sviestiniu popieriumi.Ant popieriaus iki formos kraštų pripilame pu..

Recepto vertinimas: 0

Baltymų pyragaitis su varškės kremu

Baltymus su citrinos sultimis ir 250 g cukraus išplakti iki standžių putų. Likusį cukrų išmaišyti su šokoladu ir atsargiai įmaišyti į baltymų masę. Skardą iškloti sviestiniu popieriumi, sukrėsti baltymų masę ir šaukštu suformuoti stačiakampį. Kepti iki 100°C įkaitintoje or..

Recepto vertinimas: 3

Orinukai su kavos kremu

Kiaušinių baltymus rankiniu plakikliu beriant po šaukštą cukraus pudros išplakti iki standžių putų. Baltymų masės imti šaukštu ir sviestiniu popieriumi išklotoje skardoje formuoti nedidelius sausainius. Kepti iki 100°C įkaitintoje orkaitėje apie valandą, kol sausainiai išdž..

Recepto vertinimas: 0

Kokosiniai orinukai

Kiaušinių baltymus su puse kiekio cukraus ir žiupsneliu druskos išplakti iki standžių putų. Likusį cukrų išmaišyti su kokosų drožlėmis, vaniliniu cukrumi ir atsargiai įmaišyti į išplaktus baltymus. Baltymų masę sukrėsti į konditerinį švirkštą ir sviestiniu popieriumi ..

Recepto vertinimas: 0

Austriškas obuolių pyragas

Suminkyti miltus, aliejų, vandenį ir druską.Išėmus iš dubens, rankomis minkyti tol, kol tešla nelips. Suformuoti rutulį, plonai aptepti aliejumi, užvožus pašildytu dubeniu palikti pastovėti 1 valandą. Razinas pamerkti rome. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, sudėti džiuvėsėlius,..

Recepto vertinimas: 0

Citrininiai pyragaičiai

Baltymus ir žiupsnelį druskos suplakite. Plakant suberkite pusę kiekio cukraus ir vanilinio cukraus. Sudėkite trynius. Miltus ir kepimo miltelius sumaišykite su mase. Dvi formas išklokite sviestiniu popieriumi. Ant kiekvieno lapo nupieškite 4 maždaug 13 cm skersmens apskritimus. Ant jų te..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis tortas su likeriu

Riešutų biskvitui baltymus išplakite iki standumo. Plakdami suberkite pusę cukraus. Likusią cukraus dalį sumaišykite su riešutais bei krakmolu ir suberkite į baltymų putas. Tortinę išklokite folija arba sviestiniu popieriumi. Riešutų tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su l..

Recepto vertinimas: 0

Frankfurto vainikas

200 g minkšto sviesto, 200 g cukraus, žiupsnelį druskos, vanilinį cukrų bei aromatines medžiagas išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir dar truputį paplakti. Miltus sumaišyti su krakmolu bei kepimo milteliais ir po šaukštą suberti į masę. Tešlą dėti į rieba..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su apelsinais ir sviestiniu kremu

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 2 šaukštais drungno vandens bei cukrumi iki purios masės. Įmaišyti tarkuotą apelsino žievelę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. Persijoti miltus, sumai..

Recepto vertinimas: 5

Anyžiniai pyragėliai iš Peru (Turones)

Kiaušinio trynius išplakite šakute, supilkite pieną, vandenį, anyžius; palaikykite 15 minučių. Miltus suberkite į dubenį, sumaišykite su mielėmis ir druska. Sudėkite gabaliukais supjaustytą sviestą. Palengva išmaišykite mentele, supilkite trynių ir pieno mišinį. Skardą ištepk..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti pyragaičiai su vaniliniu sviestiniu kremu

250 ml vandens užvirinti su sviestu bei druska. Sviestas turi ištirpti. Suberti miltus ir maišyti, kol susiformuos tešlos gniužulas. Tešlą kaitinti, kol ant puodo dugno susidarys baltų apnašų sluoksnis. Tuomet sudėti į dubenėlį. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušini..

Recepto vertinimas: 1

ANANASŲ ŠARLOTĖS

1.Prisildyti orkaite iki 175 temp., paruosti padekla, kuriame bus kepama. Geriausia iskloti sviestiniu popieriumi.2.Suplakti kiausinio trynius su puse cukraus normos iki balksvai geltonu puteliu. Atskirame inde suplakti kiausinio baltymus iki nestandziu puteliu , supilti likusi cukru ir toliau plakt..

Recepto vertinimas: 0

Austriškas obuolių pyragas

Suminkyti miltus, aliejų, vandenį ir druską. Išėmus iš dubens, rankomis minkyti tol, kol tešla nelips. Suformuoti rutulį, plonai aptepti aliejumi, užvožus pašildytu dubeniu palikti pastovėti 1 valandą. Razinas pamerkti rome. Keptuvėje ištirpdyti sviestą, sudėti džiuvės..

Recepto vertinimas: 4

VARŠKĖS TORTAS SU BRAŠKĖMIS

Sausainius permalti su mesmale, istrinti su sviestu ir 40 g cukraus. Tortine iskloti sviestiniu popieriumi ir ant dugno, spaudziant sudeti sausainiu mase. Braskes nuplauti ir 2/3 sutrinti, likusias perpjauti per puse. Isplakti kiausiniu trynius su cukrumi, plakant sudeti varske ir galiausiai jogurta..

Recepto vertinimas: 0

Lašišos apkepas su špinatais

Spinatus nuplauti, nuskabyti lapus. Sumesti i verdanti pasudyta vandeni ir pavirti minute. Supilti i sieteli nuvarveti. Sutrupinta fermentini suri, sviesta ir kiausinius dubenyje issukti saukstu. Pasudyti, pagardinti pipirais ir ismaisyti. I surio ir kiausiniu mase sudeti smulkiai pjaustyta lasisa i..

Recepto vertinimas: 0

Lietinių tortas su kiauliena ir pievagrybių padažu

Kiaulieną sumalame ir su kubeliais supjaustytais svogūnais pakepiname svieste. Paskaniname kiaulienos prieskoniais. Sutarkuojame fermentinį sūrį. Dalį jo paliekame "tortui" pabarstyti, o likusį sumaišome su kiauliena.Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos dedame lakštinius nuolat pabar..

Recepto vertinimas: 0

Šventinis pyragas

Pirmiausia atskiriame trynius nuo baltymų. Baltymus įdedame į šaldytuvą, kad paskui geriau plaktųsi. Tryniuose ištriname 4 šaukštus cukraus. Tuomet į juos sudedame varškę, išlydytą sviestą, miltus, sodą su grietine ,,nugesintą": grietinę sumaišyti su soda ir palikti apie 2- 3 min..

Recepto vertinimas: 4

Varškės pyragas su šokoladine "kepure"

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą ir vienodu sluoksniu sudedame ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos.Varškę sumalame ir sumaišome su baltymais, išplaktais su cukrumi. Gautą masę sudedame ant tešlos. Kepame 220" C temperatūroje.Iškepusį atvesusį pyragą aptepame su p..

Recepto vertinimas: 0

Plikytiniai prie alaus

Sviestą ir vandenį supilame į puodą ir užverdame. Įmaišome miltus, sumaišytus su krakmolu. Maišome, kol tešla atšoka nuo puodo šonų. Tuomet nukeliame puodą nuo ugnies ir greitai po vieną įmaišome kiaušinius. Konditeriniu švirkštu ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuo..

Recepto vertinimas: 0

Sausainėliai su kava

Sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais Įmaišome kavą ir cinamoną. Po truputį įmaišome su kepimo milteliais sumaišytus miltus. 1 vai. tešlą laikome šaltai. Ant sviestiniu popieriumi išklotos skaros formuojame sausainius ir medine balanėle ispaudžiame griovelius. Kepame 170° C te..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: sviestiniu