24 rezultatų ieškant "sultyse"

Meduolinis tortas su varške

Medų kelis kartus pakaitiname dubenėlyje, kad patamsėtų. Trynius ištriname su cukrumi ir į juos supilame atvėsusį medų, prieskonius, grietinėje išmaišytą sodą, miltus. Tešlą supilame į tortine formą ir kepame 30-40 min. 180-200°C temperatūros orkaitėje. Varškę kremui permalam..

Recepto vertinimas: 0

Žalumynų šaltibarščiai

Rūgštynes ir šaltibarščius iššutinkite. Rūgštynes šutinkite jų pačių sultyse, špinatus pridėję šiek tiek vandens. Šias daržoves ataušinkite ir sutrinkite per sietelį. Bulves supjaustykite smulkiais kubeliais, išvirkite ir ataušinkite. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir makaronų apkepas

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, nuvarvinti ir supjaustyti 2 - 3 cm ilgio gabalėliais. Rūkytą nugarinę supjaustyti kubeliais ir pakepinti su kaoptais grybais ir svogūnais. Paruoštus produktus sudėti sluoksniais į formą. Apatinį ir viršutinį sluoksnį dėti makaro..

Recepto vertinimas: 5

Grybai su kumpiu ir sūriu

Šviežius grybus nuvalyti, nuplauti ir ištroškinti savo sultyse. Kapotus arba mėsmale sumaltus grybus sumaišyti su kapotu kumpiu, kiaušiniu, tarkuotu sūriu, grietine, pasūdyti. Jei grybuose daug sulčių ir įdaras per skystas, įberti džiūvėsėlių. Jei šio įdaro prikimštos daržovė..

Recepto vertinimas: 0

Grybų pudingas

Grybus sukapoti ir kartu su svogūnu sumalti mėsmale. Į maltus grybus sudėti išsuktą sviestą, kiaušinių trynius, įpilti skysčio, įberti džiūvėsėlių arba miltų, pasūdyti. Paskiausiai įmaišyti išplaktus kiaušinių baltymus. Masę sudėti į riebalais pateptą, džiūvėsėliais ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų sklindžiai

Grybus smulkiai sukapoti. Šviežius grybus troškinti savo sultyse, kol išsiskirs visos sultys ir grybai apsaus. Iš miltų, pieno, druskos ir kiaušinių įmaišyti tešlą. Šaukštu ją dėti į keptuvę su įkaitintais riebalais ir ant kiekvieno dar minkšto sklindžio uždėti po šaukštą ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir virtų bulvių bandelės

Šviežius grybus ištroškinti savo sultyse, ataušinti ir sumalti mėsmale kartu su virtomis bulvėmis. Į masę sudėti likusius produktus, pasūdyti ir išmaišyti. Drėgnomis rankomis suformuoti apvalias bandeles, sudėti jas į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol iškils. Išvirusias ..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų sriuba su makaronais

Mėsą nuplauti, užpilti šaltu vandeniu ir staigiai užvirinti. Kiek pavirus, sudėti daržoves, pasūdyti ir virti, kol mėsa išvirs. Išėmus mėsą, sultinį perkošti. Mėsą supjaustyti. Pomidorus smulkiai supjaustyti ir šutinti savose sultyse, kol suminkštės. Tuomet pertrinti per sietel..

Recepto vertinimas: 3

Saldžiarūgštis padažas

Paprikas,morkas,cukinija supjaustyti ivairiai ir supilti i 200ml vandens puoda ir troskinti 10min kol suminkstes,tada supilti konservuotus ananasus savo sultyse ir dar kokias 2 minutes patroskinti,poto supilti keciupa ir sumaisyta krakmola su vandeniu supilti i padaza ir pavirti 5 minutes kol sutir..

Recepto vertinimas: 0

Šalta grybų sriuba

Grybus ištroškinti arba išvirti savo sultyse. Mėsą, agurką, kiaušinį ir laiškus sukapoti, visus šiuos produktus sumaišyti su grietine, įpilti nuoviro. Sudėti grybus, pagardinti prieskoniais, žalumynais ir išmaišyti. Galima dėti sukapoto kumpio ar dešros. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su tunu ir daigintais kviečiais

Obuoliai nuplaunami, išskobiamas vidurys. Iš varškės, razinų (prieš tai numirkytų), cukraus, vanilinio cukraus, cinamono, kaiušinių užmaišoma vientisa masė. Šaukštu dedama į išskobtą obuolį , kol užsipildys ertmė. Įdaryti obuoliai kepami įkaitintoje orkaitėje iki 2..

Recepto vertinimas: 0

Keptas ešerys grybų padaže

Žuvis supjaustyti gabalais, pabarstyti prieskoniais ir kiek palaikyti. Paskui apvolioti miltais, iš abiejų pusių iki rusvumo apkepinti ir sudėti į dubenį. Įkaitintuose riebaluose iki auksinės spalvos pakepinti miltus, įpilti sultinio, vyno, įdėti grietinės, tarkuotą obuolį, prieskoni..

Recepto vertinimas: 0

Medaus limonadas

Medų ištirpinti obuolių sultyse, supilti citrinos sultis ir atšaldytą gazuotą vandenį. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Putojantis medaus gėrimas

Medus ištirpinamas obuolių sultyse, supilamos citrinos sultys ir atšaldytas gazuotas vanduo. Geriama atšaldžius. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Sulčių drebučiai šv. Valentinui

Želatiną užmerkti sultyse maždaug pusvalandžiui. Ištirpinti ant mažos ugnies, nevirti. Tirpalą supilstyti į skardelę. Sustingdyti. Sustingusius drebučius supjaustyti peiliu arba išspausti formele. Į taurę sudėti supjaustytas braškes, uždengti ledais ar jogurtu. Taurę pastatyti an..

Recepto vertinimas: 0

Tuno apkepas

Ryžius biriai išvirti. Kukurūzus ir tuną nuvarvinti. Svogūną smulkiai sukapoti, atskirai supjaustyti jaunas galvutes su laiškais. Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Keptuvėje ištirpinti šaukštą sviesto, suberti manus, truputį pakepinti ir atskiesti šaltu pienu. Sudėti svogū..

Recepto vertinimas: 5

Abrikosų skanumėlis

Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 30 min. laikome šaltai. Iš atšaldytos tešlos iškočiojame 4-5 mm storio lakštą.Jį įklojame į sviestu pateptą kepimo formą, apipjauname kraštus ir uždengiame sviestiniu popieriumi.Ant popieriaus iki formos kraštų pripilame pu..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tuno, kiaušinių ir sūrio salotos

Kiaušinių baltymus ir atšaldytą sviestą sutarkuokite stambiai, trynius ir sūrį - smulkiai. Svogūnų laiškus susmulkinkite, nusunktus tunus sutrinkite šakute. Paruoštus produktus susluoksniuokite į skaidraus stiklo salotinę tokia tvarka: pirmiausia suberkite kiaušinio baltymus, paskui..

Recepto vertinimas: 5

Apkepti lietiniai su obuoliais

Obuolius supjaustome kubeliais ir kartu su citrinų sultimis, cinamonu ir razinomis patroškiname obuolių sultyse, įberiame 1 šaukštą cukraus. Padažui skirtą grietinėlę suplakame su kiaušinių tryniais ir likeriu (ar sultimis). Iš lietiniams skirtų produktų užmaišome tešlą ir ..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių tortas „Mousse au chocolat“

Orkaitę įkaitinti iki 180-200°C temperatūros. Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su 2-3 šaukštais karšto vandens išplakti iki purios masės. Persijoti cukraus pudrą ir plakant po truputį berti į trynių masę. Baltymus su druska išplakti iki standžių putų ir dėti ..

Recepto vertinimas: 1

Ekvadorietiškai marinuotos krevetės

Krevetes nuplaukite, nuimkite kiautus, sudėkite į nedidelę salotinę, užpilkite rūgščiu citrinų sultimis. Svogūnus nulupkite, supjaustykite kubeliais, suberkite ant krevečių. Suspauskite, kad krevetės mirktų citrinų sultyse. Uždenkite ir 3-4 valandas palaikykite šaldytuve. Svog..

Recepto vertinimas: 0

Savo sultyse marinuotos rūgštynės

Perrinktas, nuplautas ir nusausintas rugstynes sukapoti, sudeti i emaliuota puoda ir virti ju paciu sultyse, kol suminkstes. Atvesusias rugstynes talpiai sudeti i stiklainius, o pavirsiu uzpilti riebalais...

Recepto vertinimas: 0

Mėlynės savo sultyse be cukraus

Uogas perrinkti, nuplauti ir suberti i svarius stiklainius. Svieziai isspaustas melyniu sultis pakaitinti iki 60-70 C ir uzpilti ant uogu. Stiklainius pridengti metaliniais dangteliais ir pasterizuoti 75-80 C temperaturoje. Sandariai uzdaryti metaliniais dangteliais. Indelius 10 min. palaikyti apver..

Recepto vertinimas: 0

Trešnės savo sultyse be cukraus

Tresnes nuplauti, isimti kauliukus, labai talpiai (truputi paslegiant) sudeti i paruostus stiklainius ir pasterizuoti 85 C temperaturoje 0,5 I talpos stiklainius 25 min., 11-30 min. Jei stiklainiai buvo prideti nepakankamai talpiai ir po kaitinimo tresniu turis gerokai sumazejo, stiklainio turini ga..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: sultyse