25 rezultatų ieškant "sultyse"

Grybų ir žuvies apkepas

Formą patepti riebalais, sudėti gabalėliais supjaustytus grybus ir žuvį. Miltus (ir kapotą svogūną, jei jo dedama) pakepinti riebaluose. Įpilti pieno, 8 - 10 minučių pavirinti ir ataušinti. Į padažą įdėti žalių kiaušinių, prieskonių ir užpilti ant grybų ir žuvies. Viršų a..

Recepto vertinimas: 0

Sojos padaže ir citrinų rūgštyje marinuota vištiena

Marinuoti vištieną sojos padažę, citrinų sultyse ir imbiere 30 minučių. Išvirti ryžius kaip nurodyta ant pakuotės. Sušildyti 2 valgomuosius šaukštus sezamo aliejaus keptuvėje iki vidutinės temperatūros ir pradėti kepti vištieną. Iškepus vištieną ir ją išėmus į keptuvę pri..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir kruopų apkepas

Grybus ir svogūnus sukapoti, petražoles arba salierus sutarkuoti ir viską ištroškinti riebaluose. Iš kruopų išvirti košę, į ją sudėti grybus, kiaušinius ir prieskonius. Į riebalais pateptą formą sukrėsti mišinį, pašlakstyti grietine ir kepti, kol paviršius paraus. Apkepą pati..

Recepto vertinimas: 0

Purus grybų apkepas

Grybus ir svogūną sukapoti, įdėti šiek tiek riebalų ir patroškinti. Likusiuose riebaluose iki gelsvumo pakepinti miltus, supilti pieną arba sultinį ir virinti, kol padažas sutirštės, Padažą praaušinti ir sumaišyti su grybais, kiaušinių tryniais, prieskoniais. Paskiausiai atsargiai..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir troškintų kopūstų apkepas

Į riebalais pateptą formą sudėti grybus, ant jų kopūstus ir supjaustytus raugintus agurkus. Svogūną arba porą ir miltus apkepinti riebaluose, įpilti pieno, pavirinti ir pasūdyti. Šiuo tirštu padažu užpilti į formą sudėtus produktus. Pabarstyti tarkuotu sūriu ir kepti, kol viršus..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba

Pusę rūgštynių ištroškinkite jų pačių sultyse, o kitą pusę supjaustykite. Išvirtas rūgštynes pertrinkite per sietelį ir sudėkite į verdantį sultinį kartu su pakepintomis petražolėmis, svogūnais ir pavirkite 15 – 20 minučių. Prieš baigiant virti sudėkite pjaustytas rūgšt..

Recepto vertinimas: 0

Grybai su kumpiu ir sūriu

Šviežius grybus nuvalyti, nuplauti ir ištroškinti savo sultyse. Kapotus arba mėsmale sumaltus grybus sumaišyti su kapotu kumpiu, kiaušiniu, tarkuotu sūriu, grietine, pasūdyti. Jei grybuose daug sulčių ir įdaras per skystas, įberti džiūvėsėlių. Jei šio įdaro prikimštos daržovė..

Recepto vertinimas: 0

Nicos salotos

Tuną nuvarvinti, sudėti į lėkštę ir sutrinti šakute. Pupeles nuplauti, nupjaustyti galiukus ir pavirti apie penkioliką minučių verdančiame pasūdytame vandenyje. Po to perpilti pupeles į sietelį, kad nutekėtų vanduo. Nuluptas virtas bulves supjaustyti kubeliais, svogūną - žiedais,..

Recepto vertinimas: 4

Salotos "Mimoza"

Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlank..

Recepto vertinimas: 4

Veršiuko šlaunies kepsnys

1. Ismirkyti ir istirpinti zelatina 1/4 stkl. ananasu sultyse. Uzvirti likusias sultis. Vos, vos suplakti kiausinio trynius su cukrumi. Sultis pamazu pilti ant kiausiniu mases ir ant mazos ugnies pastoviai maisant virti kol mase dengs saukstelio kuprele, o perbraukus pirstu linija laikysis nepajudej..

Recepto vertinimas: 0

Sultyse marinuoti tuno kepsneliai

Soja, vaisių sultys, aliejus, sirupas ir pipirai sumaišomi ir paruošiamas marinatas. Šviežius tuno kepsnelius marinate palaikykite 15-30 minučių, kad įsisūrėtų. Sumaišykite padažo sudedamąsias dalis. Pakepinkite daržoves aliejuje, kad beveik suminkštėtų. Išimkite ir padėkite ši..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena troškinta savo sultyse

Iš mėsos išpjaustyti sausgysles, supjaustyti ją skersai raumenų 1 cm storio griežinėliais ir gerai išmušti. Troškintuvo dugną plonai ištepti sviestu ir sluoksniais į jį sudėti mėsos griežinėlius ir storais žiedais supjaustytus svogūnus. Sluoksniuoti taip, kad viršuje būtų mė..

Recepto vertinimas: 0

Orinis žuvies pyragas

Žuvies filė išvalyti, apšlakstyti actu, pasūdyti ir uždėti troškinti jos pačios sultyse. Paskui ataušinti ir sumalti mėsmale drauge su pieniškomis dešrelėmis, lašiniais, svogūnu ir išmirkytomis baltos duonos riekelėmis. Petražoles ir kaparius sumaišyti su faršu, pagardinti actu..

Recepto vertinimas: 0

Kepti žuvų vyniotiniai su grybais

Žuvies filė pasūdyti ir apšlakstyti citrinos sultimis. Savo sultyse arba vandenyje išvirtus grybus smulkiai sukapoti, sumaišyti su griežinėliais supjaustytu svogūnu ir petražole ir plonu sluoksniu uždėti ant žuvies filė. Filė suvynioti ir surišti 15 cm ilgio siūlais. Formą arba ug..

Recepto vertinimas: 0

Keptas ešerys grybų padaže

Žuvis supjaustyti gabalais, pabarstyti prieskoniais ir kiek palaikyti. Paskui apvolioti miltais, iš abiejų pusių iki rusvumo apkepinti ir sudėti į dubenį. Įkaitintuose riebaluose iki auksinės spalvos pakepinti miltus, įpilti sultinio, vyno, įdėti grietinės, tarkuotą obuolį, prieskoni..

Recepto vertinimas: 0

Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos

Paruostus subproduktus visus atskirai sudėti į verdantį pasūdytą vandenį su pipirais ir lauro lapais ir atskirai isvirti. Isvirtus ir atausintus subproduktus ir avienos riebalus supjaustyti kubeliais ir apkepti. Atskirai pakepinti svogūnus. Apkeptus subproduktus sumaisyti su pakepintais svog..

Recepto vertinimas: 0

Burokėlių kisielius

Iš nevirtų smulkiai sutarkuotų burokėlių išspaudžiamos sultys. Vanduo užvirinamas su citrinos žievelėmis ir cukrumi, į jį supilamas burokėlių sultyse išleistas krakmolas ir užvirinama. Paskui supilamos citrinos sultys ir, jei dar reikia, įberiama truputis citrinos rūgšties. Pati..

Recepto vertinimas: 0

Margarita "Sierra Silver"

Paimk dvi lėkšteles: į vieną įpilk šiek tiek citrinos sulčių, į kitą įberk druskos. Apversk kokteiliui skirta taurę, jos kraštus pavilgyk sultyse ir iškart merk į druską — ja aplips visas taurės kraštas. Plaktuve su keliais ledo kubeliais sumaišyk tekilą, likerį bei citrinų..

Recepto vertinimas: 0

Šašlykai pomidorų sultyse (Ramunės)

Indo, kuriame marinuosite šašlykus, dugną išklokite mėsos gabaliukais, jų viršų apibarstykite prieskoniais, tada klokite sluoksnį pjaustytų pomidorų ir svogūnų. Po kiekvieno sluoksnio rankomis viską gerai suspauskite. Taip sluoksniuokite visą mėsą ir 6 valandoms paslėkite. Ant ie..

Recepto vertinimas: 0

Savo sultyse marinuoti šašlykai (Ramunės)

Kiaulieną pjaustykite kubeliais, ištrinkite druska ir pipirais. Į puodą dėkite kiaulienos gabalėlius ir griežinėliais pjaustytus svogūnus. Mėsą gerai išmaišykite rankomis arba padaužykite mediniu plaktuku, tada paslėkite ir 3-4 valandas laikykite šiltoje patalpoje. Maukite ant ieš..

Recepto vertinimas: 5

Didkepsniai su grybų tyre

Grybus nuplauname, nuvalome, supjaustome juostelėmis, apkepame šaukšte įkaitinto aliejaus. Po to pridengiame ir susidariusiose sultyse troškiname 15 minučių. Du svogūnus nulupame, smulkiai supjaustome, sumaišome su grybais ir padarome iš jų tyrę. Likusį aliejų įkaitiname keptuvėje ..

Recepto vertinimas: 0

Tuno salotos

Bulves,pupeles susmulkiname,sumaisome su ziedais supjaustytu svogunu,smulkintom alyvuogem,i lekste dedam salotos lapa,sumaisytas salotas,ant virsaus tuna ,kiausini(susmulkinta i 4dalis),bei padaza.Skanu,sveika,greita! Skanaus! (Liudmila)..

Recepto vertinimas: 1

ANANASŲ PYRAGAS

Gerai isplakti baltymus, po truputi deti cukru ir trynius. I suplaktus baltymus atsargiai berti krakmola su kepimo milteliais, ismaisyti ir kepti. Drozliu beze paliktus baltymus standziai isplakti, supilti cukru, kokoso drozles. Kepti skardoje, isklotoje riebalais pateptu pergamentiniu popieriumi. A..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU ANANASAIS

Ant lentos suberkite 175 g persijotu miltu ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukraus pudra, druska ir ipilkite 3 saukstus salto vandens. Viska sumaise su dalimi miltu, sudekite puse gabaliukais pjaustyto sviesto. Uzzerkite likusiais miltais ir greitai uzminkykite tesla. 1-2 val. leiskite jai..

Recepto vertinimas: 4

Savo sultyse marinuotos rūgštynės

Perrinktas, nuplautas ir nusausintas rugstynes sukapoti, sudeti i emaliuota puoda ir virti ju paciu sultyse, kol suminkstes. Atvesusias rugstynes talpiai sudeti i stiklainius, o pavirsiu uzpilti riebalais...

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: sultyse