Grybų ir makaronų apkepas


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
200 g.  makaronų ,
vandens,
400 g. sūdytų ar savo sultyse virtų grybų,
2 svogūnai,
60 - 80 g. rūkytos nugarinės,
2 kiaušiniai,
0,5 stiklinės pieno,
druskos,
pipirų,
1 šaukštas grietinės,
1 šaukštas tarkuoto sūrio,
1 šaukštas sviesto.
Gaminimas:
Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, nuvarvinti ir supjaustyti 2 - 3 cm ilgio gabalėliais. Rūkytą nugarinę supjaustyti kubeliais ir pakepinti su kaoptais grybais ir svogūnais. Paruoštus produktus sudėti sluoksniais į formą. Apatinį ir viršutinį sluoksnį dėti makaronų. Kaiušinius išplakti su pienu, druska ir pipirais ir supilti ant produktų. Viršų patepti grietine, apibarstyti tarkuotu sūriu ir kepti 180 - 200 laipsnių Celsijaus temperatūroje, kol paviršius gražiai paraus ir apkepas iškeps.
Tinka vartoti su: Patiekti su troškintomis morkomis ir burokėlių arba pomidorų salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!