Veršiena su mairūnu obuolių sultyse


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.600 g veršienos,
2.2 stiklinės obuolių sulčių, svogūnas,
šaukštas susmulkinto mairūno,
šaukštas miltų,
3.2 šaukštai sviesto,
žiupsnelis maltų garstyčių,
lauro lapelis,
šaukštas citrinos sulčių,
druskos.
Gaminimas:
Mėsą, svogūnus supjaustyti. Mėsą sumaišyti su mairūnu, garstyčiomis, lauro lapu, svogūnais, druska, miltais ir sudėti į sviestu išteptą indą. Kepti orkaitėje. Kai mėsa apkeps, supilti obuolių sultis, uždengti ir troškinti 40 minučių. Po to įpilti citrinos sulčių, pasūdyti. Patiekti su ryžiais ir salotomis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!