25 rezultatų ieškant "sultiniu"

Įdaryta vištos krūtinėlė

Vištą nuvalykite, atskirkite krūtinėlę, o likusią mėsa nuskuskite nuo kaulų. Krūtinėlę gerai išmuškite. Daržoves ir lašinukus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite, sudėkite vištos kepenis ir patroškinkite. Viską gerai du kartus permalkite, supilkite į masę vyną, prieskonius i..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena (prancūziška virtuvė)

Vištą išvirkite kartu su prieskoninėmis daržovėmis. Padažui sviestą pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais, suberkite miltus ir atskieskite sultiniu. Pavirinus padažą perkoškite, atvėsinkite, įplakite trynį, supilkite grietinėlę, pasūdykite ir supilkite išmirkytą ..

Recepto vertinimas: 4

Veršienos kepsnys su daržovėmis

1. Keptuvę įkaitiname iki 220 oC. Šalavijo šakelę susmulkiname ir užberiame ant veršienos. Mėsą užklojame lašinių griežinėliais. Skardoje išlydome sviestą, dedame veršieną ir 30 min. kepame orkaitėje. 2. Vandenį pakaitiname ir jame ištirpiname sultinio koncentratą. Įberiame ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos vyniotiniai

Jautieną supjaustykite plonais gabalais, išmuškite, pabarstykite druska ir ant vidurio uždėję kimšinio susukite į lovelį, suriškite siūlu ar susmaigstykite pagaliukais ir pakepinkite ant sviesto. Kimšinį paruoškite iš smulkiai supjaustytų svogūnų pakepintų svieste. Juos pagardink..

Recepto vertinimas: 0

Virta kalakutiena su daržovėmis

Mėsą supjaustyti, sudėti į verdantį vandenį ir virti. Vėliau sudėti supjaustytas daržoves, pasūdyti ir toliau virti. Išvirusią mėsą apšlakstyti sultiniu ir apibarstyti krapais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Avižinių dribsnių kotletai (sveikuoliškas)

Dribsnius užplykyti grybų sultiniu (kubelį ištipinti karštame vandenyje) ir palikti 5 valandoms. Į dribsnius dėti kiaušinius, smulkiai supjaustytus svogūnus. Išminkyti ir formuoti kotletus. Kepti aliejuje...

Recepto vertinimas: 3

Krapų padažas

Miltus pakepinti svieste, tada atskiesti sultiniu ir 10 minučių pavirinti. Nuėmus pasūdyti, supilti baltąjį vyną, suberti krapus ir išmaišyti. Patiekiamas su kepta arba virta žuvimi. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba

Kopūstus, morkas, petražolės šaknį, bulves supjaustyti. Visas daržoves sudėjus į verdantį sultinį, išvirti. Išgriebus pertrinti per sietelį, praskiesti sultiniu ir vėl supilti į sriubą. Svieste pakepintus miltus atskiesti sultiniu ir supilti į sriubą. Užvirinti. Užbalinti grieti..

Recepto vertinimas: 0

Keptas kiaulienos vyniotinis su slyvomis

Mėsą, išėmus šonkaulius, įtrinti druska ir garstyčiomis. Slyvas išmirkyti ir išimti kauliukus. Mėsos gabalą apdėti slyvomis, susukti ir surišti siūlu. Kepti orkaitėje apie 2 valandas 160-170C temperatūroje, retkarčiais palaistant vandeniu arba sultiniu. Po valandos įdėti geižin..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos sūris

Pagaminti stiprų paukštienos sultinį, įpilti į rantuotą metalinę formą 2 cm storio sluoksniu ir palikti, kad gerai sustingtų. Ant drebučių padėti gražiai išpjaustytus virtų morkų, petražolių ir kiaušinių griežinėlius. Po to virtą arba keptą paukštieną, išėmus kaulus, du ..

Recepto vertinimas: 0

Lydekos vyniotinis

Lydeką nuvalyti, perpjauti per nugarą ir išskrosti. Tada išplauti, išimti kaulus ir, padėjus ant lentelės (mėsa į viršų), aplyginti raumenis (iš storesnės vietos nupjauti ir pridėti kur ploniau). Po to pasūdyti, pabarstyti pipirais ir palikti pusvalandžiui, kad įsisūdytu. Įdarui ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta lydeka drebučiuose

Lydeką nuskusti, išskrosti per padarytą pjūvį neperpjaunant papilvės, išimti žiaunas ir išplauti šaltame vandenyje. Numauti odą taip, kad galva ir uodega pasiliktų neatskirtos nuo odos. Įdarui skirtą žuvies mėsą, išėmus kaulus, sukapoti arba sumalti mašinėle kartu su pakeptu sv..

Recepto vertinimas: 1

Kepti žuvų vyniotiniai su grybais

Žuvies filė pasūdyti ir apšlakstyti citrinos sultimis. Savo sultyse arba vandenyje išvirtus grybus smulkiai sukapoti, sumaišyti su griežinėliais supjaustytu svogūnu ir petražole ir plonu sluoksniu uždėti ant žuvies filė. Filė suvynioti ir surišti 15 cm ilgio siūlais. Formą arba ug..

Recepto vertinimas: 0

Spanguolių su čiobreliais padažas

25g šaldytų uogų atlaidinkite ir sutrinkite blenderiu, dar suplakite su 25g jautienos sultiniu, 6g sojų padažu, 3g išspaustomis citrinų sunka. Pagardinkite 0,05g maltais juodais pipirais ir 0,01g džiovintais čiobreliais. Su patiekalais patiekite tik karštą. Padažą galite pasiruošti i..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“

Sutarkuoti fermentinį sūrį, įdėti kiausinio ir suformuoti apskritos formos kepsnį. Pavolioti plaktame kiausinyje, tada džiūvėsėliuose, tą patį pakartoti dar kartą. Dėti į įkaitusią keptuvę ir kepti aliejuje ant mažos ugnies, kol gražiai pagels is abiejų pusių. Svogūnus ir sp..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta jautiena garstyčių padaže

Mėsa supjaustoma gabaliukais, pabarstoma druska, sumaišyta su prieskoniais, pavoliojama miltuose ir apkepinama. Paskui ji sudedama į troškintuvą, užpilama sultiniu ir sudedamos visos griežinėliais supjaustytos daržovės (morkos, svogūnai). Troškinama uždarame inde. Baigiant troškinti,..

Recepto vertinimas: 0

Džiūvėsėlių padažas

Džiūvėsėliai pakepinami 20 g sviesto, kol parusvės, sudedamas likęs sviestas, supilamos citrinos sultys, sudedama nutarkuota citrinos žievelė, pasūdoma ir viskas išmaišoma, atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. ..

Recepto vertinimas: 0

Žirnelių sriuba su skrebučiais

Žirnus iš vakaro užmerkti daržovių sultinyje (400 ml). Kitą dieną smulkiai supjaustyti svogūną ir česnako skiltelę, patroškinti juos svieste (1 šaukštas). Išmirkusius žirnius užpilti likusiu sultiniu ir virti 40 minučių. Po to suberti šaldytus žaliuosius žirnelius ir dar 10 m..

Recepto vertinimas: 0

Liežuvio drebučiai

Liežuvius išverdame su prieskoniais. Išvirtus liežuvius supjaustome nedideliais kubeliais. Virtų kiaušinių trynius ir baltymus susmulkiname atskirai. 1 stiklinėje sultinio išbrinkiname ir ištirpiname želatiną ir sumaišome su likusiu sultiniu. Į formą, kurioje gaminsime drebu..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba su rūkyta lašiša

Nuvalyti ir supjaustyti kubeliai bulves, svogūną, porą, morką. Daržoves apkepinti sviese, pasūdyti, suberti pipirus, užpilti sultiniu ir apie 20 min virti ant mažos ugnies. Daržoves su sultiniu suplakti maišikliu ar pertrinti per sietelį. Rūgštynes su grietinėle irgi suplakti. Šią ..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su ryžiais

Viščiukus įtrinti česnaku, pabarstyti druska, supjaustyti gabaliukais. Kiaulieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Viščiuko gabaliukus ir kiaulieną sudėti į keptuvę ir svieste apkepti. Įdėti smulkiai pjaustytą svogūną, pomidorų padažą, įpilti baltojo vyno ir sultinio, apibarst..

Recepto vertinimas: 0

Trinta cukinijų sriuba (Skirmantės) (foto)

Apkepti morkas ir svogūnus svieste. Sudėti bulves, cukinijas, prieskonius, druską ir užpilti sultiniu. Virti kol bulvės taps minkštos. Susmulkinti blenderiu arba virtuviniu kombainu. Patiekti karštą su grietine. ..

Recepto vertinimas: 4

Avižinių dribsnių kukuliai su sultiniu

Sviestą dubenyje išsukite iki purumo. Iš lėto pildami kiaušinius suplakite. Suberkite avižinius dribsnius ir sutarkuotą svogūną. Išmaišykite vientisą tešlą. Petražoles ir svogūno laiškus nuplaukite, gerai nuvarvinę smulkiai supjaustykite ir suberkite į tešlą. Pagardinkite drus..

Recepto vertinimas: 0

PAUKŠTIENOS PLOVAS

Mesa supjaustyti 2 cm dydzio kubeliais, smulkiai supjaustyti svoguna. Paprikas nuplauti, isimti seklas ir supjaustyti juostelemis. Mesa pakepinti aliejuje, poto sudeti svogunus, paprikas, razinas, cesnaka ir ryzius. kepti toliau, kol ryziai pasidarys skaidrus, tada uzpilti sultiniu. Sudeti prieskoni..

Recepto vertinimas: 0

ZUIKIENA

Paprikas ir svoguna susmulkiname smulkintuvu. Ipilame aliejaus, sojos padazo, iberiame pipiru, druskos. Ipilame baltojo vyno. Siuo padazu uzpilame mesa ir marinuojame 2 valandas. Po 2 valandu apkepame is abieju pusiu, sudedame i inda, suberiame cesnakus, morkas ir uzpilame marinatu ir sultiniu. Tros..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: sultiniu