24 rezultatų ieškant "sultiniu"

Veršienos kepsnys su daržovėmis

1. Keptuvę įkaitiname iki 220 oC. Šalavijo šakelę susmulkiname ir užberiame ant veršienos. Mėsą užklojame lašinių griežinėliais. Skardoje išlydome sviestą, dedame veršieną ir 30 min. kepame orkaitėje. 2. Vandenį pakaitiname ir jame ištirpiname sultinio koncentratą. Įberiame ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinti ankštpipiriai

Orkaitė įkaitinama iki 2500. Ankštpipiriai sudedami ant skardos ir 8-10 minučių skrudinami orkaitėje. Jei jie ima smarkiai ruduoti, ankštis reikia ištraukti iš orkaitės ir 5 minutes palaikyti suvyniotas drėgnoje drobelėje. Tada plonutė odelė nuneriama, išpjaunami kotgaliai, ankštys ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta laukinė antis

Antį prismaigstyti lašinukų, pakepinti svieste, apipilti sultiniu, įberti druskos, įpilti citrinos sulčių ir tada troškinti. Ištroškintą antį supjaustyti ir patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Keptas grybų vyniotinis

Grybus smulkiai sukapoti, lašiniukus supjaustyti kubeliais ir troškinti, kol beveik išgaruos skystis. Baigiant troškinti, įberti pjaustytų svogūnų ir viską pakepinti. Mišinį ataušinti, įmušti kiaušinį, sudėti dribsnius, šakute sumaigytas bulves arba bulvių košę, prieskonius. Je..

Recepto vertinimas: 0

Turkiška aviena

Prikaistuvo dugną ir šonus iškloti supjaustytais lašiniais. Sudėti avieną. Svogūnus, morkas, salierus nepjaustytus sudėti į prikaistuvą. Pabarstyti kmynais, pipirais, druska, įdėti lauro lapus. Įpilti šaukštą acto ir vandens tiek, kad apsemtų mesą. Uždengti, troškinti kol sumin..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių apkepas su svogūnais

Sviestu ištepkite formą, Bulves ir svogūnus nulupkite ir supjaustikie plonais griežinėliais. Kiekvieną pabarstykite druska bei maltais juodaisiais pipirais ir dėkite sluoksniais. Piena sumaišykite su sultiniu, užpilkite ant bulvių ir viską uždenkite sviestu išteptos folijos lakštu. Į..

Recepto vertinimas: 0

Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba

Kopūstus, morkas, petražolės šaknį, bulves supjaustyti. Visas daržoves sudėjus į verdantį sultinį, išvirti. Išgriebus pertrinti per sietelį, praskiesti sultiniu ir vėl supilti į sriubą. Svieste pakepintus miltus atskiesti sultiniu ir supilti į sriubą. Užvirinti. Užbalinti grieti..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos vyniotinis drebučiuose su daržovėmis

Želatiną išbrinkinti mažame kiekyje šalto vandens, po to maišyti karštame sultinyje, kol galutinai ištirps. Į sultinį sudėti prieskonius, daržoves. Formelėje išdėlioti vištienos vyniotinio gabalėlius, užpilti sultiniu su daržovėmis, pastatyti šaltai, kad sustingtų. Drebučiams..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukų krūtinėlės su kario padažu

Nuluptus svogūnus supjaustyti kubeliais. Papriką supjaustyti ketvirčiais, išimti sėklas ir supjaustyti šiaudeliais. Šaukštą kubeliais supjaustytų svogūnų pakepinti su šaukštu sviesto, kol parus. Suberti ryžius ir patroškinti. Viską užpilti 3/4 l karšto sultinio ir uždengus užvi..

Recepto vertinimas: 3

Paukštienos sūris

Pagaminti stiprų paukštienos sultinį, įpilti į rantuotą metalinę formą 2 cm storio sluoksniu ir palikti, kad gerai sustingtų. Ant drebučių padėti gražiai išpjaustytus virtų morkų, petražolių ir kiaušinių griežinėlius. Po to virtą arba keptą paukštieną, išėmus kaulus, du ..

Recepto vertinimas: 0

Lydekos vyniotinis

Lydeką nuvalyti, perpjauti per nugarą ir išskrosti. Tada išplauti, išimti kaulus ir, padėjus ant lentelės (mėsa į viršų), aplyginti raumenis (iš storesnės vietos nupjauti ir pridėti kur ploniau). Po to pasūdyti, pabarstyti pipirais ir palikti pusvalandžiui, kad įsisūdytu. Įdarui ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryta lydeka drebučiuose

Lydeką nuskusti, išskrosti per padarytą pjūvį neperpjaunant papilvės, išimti žiaunas ir išplauti šaltame vandenyje. Numauti odą taip, kad galva ir uodega pasiliktų neatskirtos nuo odos. Įdarui skirtą žuvies mėsą, išėmus kaulus, sukapoti arba sumalti mašinėle kartu su pakeptu sv..

Recepto vertinimas: 1

Karšti sumuštiniai su ryžiais ir mėsa

Duona pakepinama, kol apskrus plutelė. Karšta ryžių košė sumaišoma su apkepinta mėsa ir taukais, miltais, sultiniu, pomidorų tyre, svogūnu ir grietine. Tai galima padaryti ir tokia tvarka : pomidorų tyrę ir smulkiai supjaustytą svogūną patroškinti riebaluose, paskui įdėti miltų, ..

Recepto vertinimas: 0

Spanguolių su čiobreliais padažas

25g šaldytų uogų atlaidinkite ir sutrinkite blenderiu, dar suplakite su 25g jautienos sultiniu, 6g sojų padažu, 3g išspaustomis citrinų sunka. Pagardinkite 0,05g maltais juodais pipirais ir 0,01g džiovintais čiobreliais. Su patiekalais patiekite tik karštą. Padažą galite pasiruošti i..

Recepto vertinimas: 0

Vištų kepenėlės su kiniškais kopūstais

Vištų kepenėles nuplauname, išpjaustome plėves, riebalus ir supjaustome gabaliukais. Migdolus nuplikome karštu vandeniu, nulupame, perpjauname per pusę ir apkepiname karštame aliejuje. Po to išimame iš keptuvės ir nuvarviname. Česnaką nulupame, pakepiname aliejuje 1-2 min., po to iši..

Recepto vertinimas: 3

Aukštaitiškas kepsnys

Jautiena gerai išmušama, nuplikoma, parūgštintu verdančiu vandeniu, nusausinama, įtrinama su prieskoniais sumaišyta druska, apibarstoma prieskoninėmis daržovėmis, dedama į įkaitintus riebalus ir kepama krosnyje ar orkaitėje nuolat palaistant sultiniu. Pusiau iškepęs kepsnys išimama..

Recepto vertinimas: 0

Trinta prancūziška sriuba

Vištieną kartu su svogūnais išvirti, sumalti ir pertrinti. Mėsą užpilti baltuoju Bešamel padažu, sultiniu ir pasūdyti. Sudėti pjaustytus špinatus, pomidorų skilteles be plėvelės, išvirtas šparagines pupeles ir viską užvirti. Nuėmus nuo ugnies paskaninti sviestu. Atskirai patiek..

Recepto vertinimas: 0

Liežuvio drebučiai

Liežuvius išverdame su prieskoniais. Išvirtus liežuvius supjaustome nedideliais kubeliais. Virtų kiaušinių trynius ir baltymus susmulkiname atskirai. 1 stiklinėje sultinio išbrinkiname ir ištirpiname želatiną ir sumaišome su likusiu sultiniu. Į formą, kurioje gaminsime drebu..

Recepto vertinimas: 0

Rūgštynių sriuba su rūkyta lašiša

Nuvalyti ir supjaustyti kubeliai bulves, svogūną, porą, morką. Daržoves apkepinti sviese, pasūdyti, suberti pipirus, užpilti sultiniu ir apie 20 min virti ant mažos ugnies. Daržoves su sultiniu suplakti maišikliu ar pertrinti per sietelį. Rūgštynes su grietinėle irgi suplakti. Šią ..

Recepto vertinimas: 0

Mechiko omletas

Šviežius grybus supjaustyti gabaliukais ir paskrudinti svieste. Vėliau į juos sudėti išvalytas, siauromis juostelėmis supjaustytas, svieste iškeptas paprikas. Nulupti pomidorų luobeles, išimti sėklas, pomidorus smulkiai supjaustyti, pakepinti svieste ir sumaišyti su grybais ir paprika...

Recepto vertinimas: 0

Troškinti kiaulės inkstai su citrina (Ramunės)

Vandenyje išmirkytus inkstus nuplauti, sudėti į šaltą pasūdytą vandenį, pakaitinti, išėmus nuplauti, vėl užpilti vandeniu ir pavirinti. Supjaustyti griežinėliais, nuplauti, nusausinti, pavolioti miltuose, pakepinti, sudėti į troškintuvę. Svogūnus supjaustyti, pakepinti, suberti ..

Recepto vertinimas: 2

Briuselio kopūstų apkepas

Briuselio kopūstus nuplauti ir nuvalyti. Užvirti vandenį ir pasūdyti šaukšteliu druskos. Suberti kopūstus, uždengti ir ant mažos ugnies virti 10-15 min. Kumpį supjaustyti plonais šiaudeliais. Kopūstus nukošti ir nuvarvinti. Kopūstus sudėti į kepimo formą. Ant jų išdėlioti pusę..

Recepto vertinimas: 0

VEGETARIŠKAS DARŽOVIŲ TROŠKINYS

Sojos mesa apslakstyti sojos padazu, uzpilti sultiniu ir palikti kelioms valandoms brinkti. Sudeti i troskintuva ir uzvirinti. Morkas ir bulves supjaustyti gabaleliais ir sudeti ant sojos. Iberti prieskoniu, patroskinti. Tada sudeti nuluptus, skiltelemis supjaustytus obuolius ir dar 10 min. troskini..

Recepto vertinimas: 0

EGZOTIŠKA ŽUVIENĖ

Imbiera, aitriaja paprika, svoguna susmulkiname ir apkepiname. Zuvies file atskiriame nuo kaulu ir supjaustome nedideliais trikampeliais. Kaulus sudedame i darzoves ir kartu pakepiname. Tada ipilame 1,2 l vandens, verdame 1,5 valandos. Zuvies trikampelius apibarstome druska, pipirais ir kepame aliej..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: sultiniu