Pertrinta lapinių garbanotojų kopūstų sriuba


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g lapinių garbanotojų kopūstų,
2 morkos,
1 petražolės šaknis,
4 – 5 bulvės,
2 šaukštai sviesto,
1 – 2 šaukštai miltų,
2 l mėsos sultinio,
0,5 stiklinės grietinės,
1 stiklinė pieno,
druskos.
Džiūvėsėliams:
200 g pyrago,
2 šaukštai sviesto.
Gaminimas:
Kopūstus, morkas, petražolės šaknį, bulves supjaustyti. Visas daržoves sudėjus į verdantį sultinį, išvirti. Išgriebus pertrinti per sietelį, praskiesti sultiniu ir vėl supilti į sriubą. Svieste pakepintus miltus atskiesti sultiniu ir supilti į sriubą. Užvirinti. Užbalinti grietine. Jei sriuba tiršta, į sriubą įpilti pieno.
Tinka vartoti su: Patiekti su pyrago gabalėliais pakepintais svieste. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!