25 rezultatų ieškant "skyrelyje"

Aviečių - riešutų nugos tortas

Biskvitą perpjaukite horizontaliai į dvi dalis. Lengviausiai padalinsite tvirtu siūlu: juo apjuoskite biskvitą ir, sukryžiavę siūlo galus, traukite į priešingas puses. Apatinę biskvito dalį aptepkite puse riešutų nugos ( receptą, kaip ją pagaminti, žiūrėkite skyrelyje " Viskas de..

Recepto vertinimas: 3

Tortas "Paletė"

Miltus, rišutus bei cukrų suberkite ant lentos, sudėkite sviestą, supjaustytą gabaliukais, į kauburėlio vidų įmuškite kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius, druską, supilkite citrinų esenciją. Produktus kapokite peiliu plačiais ašmenimis. Kai neliks sausų miltų ir sviesto kruopel..

Recepto vertinimas: 0

Vaflių tortas

Marcipaninę masę mikseriu arba plakimo šluotele išmaišykite su džemu bei likeriu ar citrinų sultimis iki vientisumo. Šiuo įdaru aptepkite 4 vaflius. Kiekvieną vaflį su įdaru uždenkite neapteptu vafliu. Šias poreles paslėkite sunkiu puodu arba panašiu daiktu. Paslėgtus vaflius ..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Pasveikinimas"

Tešlai atskirkite 5 kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išplakite įpylę 6 valg. šaukšt. verdančio vandens ir pridėję 100 g cukraus bei 1 pak. vanilinio cukraus. Plakite, kol masė taps balta. 5 baltymus išplakite iki labai standžių putų, plakdami suberkite 50 g cukraus. Juos suk..

Recepto vertinimas: 3

Marcipaninės rožės

Paruoškite 350 g minkštos marcipaninės masės pagal receptą (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"). 3/4 šios masės nudažykite raudonais maistiniais dažais. Vienai rožei sukočiokite 3-4 marcipaninės masės rutuliukus. Juos padėkite ant sviestinio popieriaus arba folijos ir užkloki..

Recepto vertinimas: 4

Pyragaičiai "Triufeliai"

Baltymus išplakite po truputį berdami cukrų. Plakite, kol ištirps cukraus kruopelės. Maltus migdolus sumaišykite su miltais, suberkite į baltymų putas ir lengvai išmaišykite. Tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su plačiu lygiu antgaliu. Ant skardos, išklotos sviestiniu popier..

Recepto vertinimas: 0

Nugos pyragas

Sviestą su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir pakaitomis su romu, pienu bei migdolais sudėti į paruoštą masę. 2/3 tešlos įdėti į riebalais pateptą keksams kepti skirtą formą (su sk..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas „Dunojaus bangos“ su vyšniomis ir šokolado glajumi

Kakavą, 50 g cukraus bei 3 valg. š. pieno atidėti į šalį. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Sviestą, cukrų ir kiaušinius išplakti iki purios masės ir į ją po truputį sudėti su kepimo milteliais sumaišytus miltus bei pieną. Pagardinti citrinų sultimis ir romu. Pusę pa..

Recepto vertinimas: 2

Imbiero kubeliai su šokoladu

Orkaitę įkaitinti iki 175-200°C temperatūros. Sviestą arba margariną išsukti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Po truputį suberti imbierą ir įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei šokolado drožlėmis ir po šaukštą dėti į sviesto ir kiaušinių masę. Razin..

Recepto vertinimas: 0

„Princo ir regento“ tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Sviestą arba margariną išsukti iki purios masės. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Į sviesto masę pakaitomis suberti cukrų, druską, vanilinį cukrų bei sudėti trynius. Dubenėlyje sumaišyti miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Kit..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai trikampiai

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įberti 45 g cukraus, 1 pak. vanilinio cukraus bei įmušti kiaušinį. 45 g sviesto supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti ant įdubimo krašto. Greitai suminkyti vientisą tešlą. J..

Recepto vertinimas: 0

Lazdyno riešutų ir migdolų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant lentos. Viduryje padaryti įdubimą. Į jį įmušti kiaušinius, sudėti medų, įberti druskos ir supilti citrinos sultis. Sviestą arba margariną supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti kaubur..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su kiviais ir mangais

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Vanilės lazdelę perpjauti išilgai ir iškrapštyti šerdį. Šias drožles sumaišyti su miltų mišiniu. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti druską, supilti pusę citrinos sulčių, įdėti kiaušinį bei medų. Sviesto arba margarin..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis vyniotinis su džemu

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakti iki purios masės. Sudėti citrinos žievelę ir vanilinį cukrų. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo mi..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis vyniotinis su ananasų ir grietinėlės įdaru

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių ir išplakti iki purios masės. Įberti 4 šaukštus cukraus ir plakti, kol masė pasidarys labai standi. Trynius išplakti su 4 šaukštais šilto vandens, 4 šaukštais cukraus, 1 pakeliu vanilinio cukraus be..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su abrikosais ir marcipanais

Pieną pašildyti, kad būtų drungnas. Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles ir su šaukšteliu cukraus bei šiek tiek pieno paruošti įmaišalą. Dubenėlį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Sviestą arba m..

Recepto vertinimas: 0

Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kivius ir papajas nulupti. Kivius supjaustyti griežinėliais, o papajas- skiltelėmis. Marcipanų masę sumaišyti su romu. Tešlą iškočioti į 10 kvadratų. Į 8 kvadratų vidurį..

Recepto vertinimas: 0

Maži pyragėliai su obuolių, marcipanų ir razinų įdaru

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į 10 kvadratų. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir juo aptepti tešlos kvadratų karštus. Marcipanų masę iškočioti Albai plonai ir supjausty..

Recepto vertinimas: 0

„Vėjo malūnėliai“ su apelsinais

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir padalinti į 5 dalis. Vieną dalį atidėti, o iš likusių iškočioti keturis 12 cm pločio ir 24 cm ilgio lakštus. Kiekvieną jų padalinti į 2 kvadratus. Kiekvieno kvadrato kampus įpjauti apie 4 cm centro ..

Recepto vertinimas: 1

Plikytos tešlos pyragėliai su vaniliniu įdaru ir šokoladiniu padažu

Plikytos tešlos pyragėliams 150 ml vandens užvirinti su lydytu sviestu bei druska. Suberti miltus ir maišyti tol, kol susidarys tešlos gniužulas, o ant puodo dugno atsiras balkšvas nuosėdų sluoksnis. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą sudėti į dubenėlį ir įmaišyti..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdiniai sausainiai su šokolado glajumi ir kokoso drožlėmis

Minkštą sviestą arba margariną su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska išsukti iki purios masės. Įmušti kiaušinį. Trintą citrinos žievelę sumaišyti su miltais ir po truputį įmaišyti į sviesto masę. Tešlą apie 30 min. palaikyti. Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros...

Recepto vertinimas: 1

Kalėdinės žvaigždutės su cinamonu

Baltymus išplakti iki standžių putų. Plakant po truputį suberti cukraus pudrą ir cukrų. Paskui suberti citrinos žievelę. 1/3 masės sumaišyti su žiupsneliu cinamono ir palikti aptepimui. Migdolus suminkyti su marcipanų mase, likusiu cinamonu bei gvazdikėliais. Atsargiai įmaišyti lik..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdiniai Elizos meduoliai

Kiaušinius iki purios masės išplakti su medumi. Įmaišyti prieskonius, migdolus, lazdyno riešutus, su kepimo milteliais sumaišytus miltus bei cukatas. Orkaitę įkaitinti iki 150-175°C temperatūros. Popierinius „paplotėlius“ paskirstyti ant skardų. Tešlą tepti ant jų maždaug ..

Recepto vertinimas: 4

Migdoliniai Kalėdų sausainiai

Sviestą išsukti su cukrumi ir marcipanų mase, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius, persijotus miltus ir suminkyti tešlą. Tešlą suvynioti į plėvelę ir 2 val. laikyti šaldytuve. Orkaitę įkaitinti iki 190°C temperatūros. Formeles pabarstyti miltais, o taip pat miltais pabarstyti v..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Kalėdinė dovana“

Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Kiaušinius su cukrumi apie 10 min. plakti elektriniu maišikliu, kol susidarys puri masė. Miltus persijoti su kepimo miteliais ir užsijoti ant kiaušinių masės. Viską atsargiai išmaišyti. Tešlą padalinti į dvi dalis. Vieną dalį tepti ant k..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: skyrelyje