24 rezultatų ieškant "romu"

Džiovintų vaisių sriuba

Figas mirkyti 4 valandas, abrikosus – 30 minučuų, razinas užpilti romu. Tada visus vaisius sudėti i 1 litrą vandens, suberti gvazdikėlius, cinamoną ir virti. Praaušusią masę sutrinti, suberti žievelę, įdėti medaus ir dar kartą užvirti. Apibarstyti migdolų drožlėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Bananų apkepėlės

Razinas 1 valandą mirkyti rome. Bananus sutrinti su šakute. Trynius atskirti nuo baltymų ir išsukti su cukraus pudra. Suberti cinamoną ir išmaišyti. Sudėti bananus, razinas su romu, išplaktus baltymus, kokoso drožles. Viską išmaišyti. Masę sudėti į svestu išteptą indelį ir kepti ..

Recepto vertinimas: 0

Agrastai kreme

Į vandenį supilama 50 g cukraus, užvirinama, sudedami agrastai ir pavirinama 3 minutes. Stiklinis pusdubenis išklojamas sausainiais, kurie pašlakstomi romu arba likeriu, ant jų supilami atšaldyti agrastai. Pienas su vanile ir cukrumi užvirinamas iš, supilami šaltame piene išleisti miltai..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai saldainiai

Riešutai, kakava, cukrus ir vanilė sumaišoma su kondensuotu pienu, sviestu ir romu. Masė palaikoma 10 minučių, daromos apvalios bulvelės, kurios pavoliojamos tarkuotame šokolade. ..

Recepto vertinimas: 0

Anties krūtinėlė su vyšniomis

Mėsą supjausčius apkepinti aliejuje. Svogūną supjaudtyti. Vyšnias išdaryti. Mėsą apšlakstyti sviestu, suberti svogūnus ir troškinti apie 15 minučių. Išėmus laikyti šiltai. Kepsnio skystį supilti kartu su vyšniomis, gvazdikėliu, apelsino žievele, romu ir troškinti 10 minučių...

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su vaisiais

Mėsą supjaustyti, apibarstyti pipirais, druska, peletrūnu, romu ir palikti 20 minučių. Abrikosus apšlakstyti romu. Svogūną ir bananus supjaustyti. Nuo apelsino nutarkuoti šaukštelį žievelės. Minkštimą supjaustyti. Svogūnus pakepinti aliejuje. Sudėti mėsą ir apkepinti. Supilti rom..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis Bavarijos kremas

Užvirinkite pieną mažoje keptuvėje ant mažos ugnies. Suplakite cukrų ir kiaušinius vidutinio dydžio dubenyje iki balkšvos ir tirštos masės. Iš lėto supilkite pieną į kiaušininį mišinį nuolat pamaišydami. Vėl supilkite į keptuvę ir užvirinkite. Nukelkite nuo ugnies prieš pa..

Recepto vertinimas: 4

Vyšnios su ledais

Šviežias vyšnias nuplauname, nusausiname, išimame kauliukus. Sudedame uogas į nedidelį puodą, įberiame cukraus, cinamopnų ir, nustatę mažą kaitrą, užverdame. Uždengiame ir palaikome 2-3 minutes. Paskui sudedame serbentų želė ir ištirpiname. Puodą su vyšniomis laikome šalt..

Recepto vertinimas: 0

Vyšninis - griliažinis tortas

Vyšnias (be kauliukų) iš kompoto nuvarvinkite rėtyje. Sultis palikite įdarui. Tada vyšnias suberkite į dubenį ir apšlakstykite romu. Taip palaikykite bent valandą, kad įsigertų romo aromato. Iš 1/3 sluoksniuotos tešlos dalies iškočiokite 26 cm skersmens lakštą. Jį dėkite ant va..

Recepto vertinimas: 1

Nugos pyragas

Sviestą su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir pakaitomis su romu, pienu bei migdolais sudėti į paruoštą masę. 2/3 tešlos įdėti į riebalais pateptą keksams kepti skirtą formą (su sk..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas „Dunojaus bangos“ su vyšniomis ir šokolado glajumi

Kakavą, 50 g cukraus bei 3 valg. š. pieno atidėti į šalį. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Sviestą, cukrų ir kiaušinius išplakti iki purios masės ir į ją po truputį sudėti su kepimo milteliais sumaišytus miltus bei pieną. Pagardinti citrinų sultimis ir romu. Pusę pa..

Recepto vertinimas: 2

Žemuogių tortas „Jamaika“

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, kiaušiniu, paprastu ir vaniliniu cukrumi, druska ir sudėti gabalėliais supjaustytą sviestą. Visus šiuos produktus gerai suminkyti. Iš tešlos padaryti apskritimą ir uždengus 30 min. palaikyti šaltai. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros..

Recepto vertinimas: 5

Berlynietiškas varškės keksas

Vaisių cukrinukus (cukatas) sumaišyti su migdolais, razinomis ir romu, palikti 30 min. pastovėti. Varškę ištrinti su cukrumi, 170 g sviesto ir kiaušiniais. Po to sudėti migdolų ir razinų mišinį, tarkuotą citrinos žievelę, miltus, kepimo miltelius bei kardamoną ir viską gerai išmi..

Recepto vertinimas: 1

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su slyvomis

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į 10 kvadratų. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir išplakti. Juo aptepti tešlos lakštų kraštus. Slyvų tyrę arba uogienę sumaišyti su romu bei kapotais migdolais. Į kiekvieno tešlos..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuotos tešlos „sraigės“ su razinomis

Razinas užpilti romu ir palikti 1 val., kad susigertų. Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iš tešlos iškočioti du 25 cm ilgio ir 30 cm pločio lakštus. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą pabarstyti vaniliniu cukrumi. Ant jos išdėlioti razi..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir vyšniomis

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti į kepimo skardos dydžio lakštą. Jį įkloti į šaltu vandeniu suvilgytą skardą ir subadyti. Kepti orkaitėje 10 min. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų..

Recepto vertinimas: 2

Sluoksniuotos tešlos pyragas su riešutais

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. 2 trynius iki purios masės išplakti su cukrumi. Sviestą išlydyti. Trynius sumaišyti su sviestu, riešutais, biskvito arba sausainių trupiniais, cinamonu, citrinos žievele, romu bei razinomis. Pilti tiek grietinėlės, kad masė ..

Recepto vertinimas: 5

Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kivius ir papajas nulupti. Kivius supjaustyti griežinėliais, o papajas- skiltelėmis. Marcipanų masę sumaišyti su romu. Tešlą iškočioti į 10 kvadratų. Į 8 kvadratų vidurį..

Recepto vertinimas: 0

KARAMELINIAI OBUOLIAI

Razinas apslakstome romu ir paliekame 1 vai., kad isigertu. Obuolius nulupame ir supjaustome ketvirciais. Sviesta istirpiname keptuveje, sudedame obuolius ir kepame apie 10 min. ant vidutines ugnies, vis pakratydami. Kad nesutrintumeme obuoliu i kose, nemaisykite ju saukstu. Baigiant kepti, apibarst..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ ASORTI

Visus vaisius supjaustome kubeliais, vynuoges perpjauname pusiau, isimame kauliukus. Viska apslakstome citrinu sultimis, romu arba likeriu. Atsaldome, sudedame i isskobtus melionus...

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis punšas

Sviezias apelsino ir citrinos sultis sumaisome su cukrumi ir silta juodaja arbata. Atvesiname, supilame roma. I taures pilame arbatos su sultimis ir romu dedame ledo, uzpilame vyno...

Recepto vertinimas: 1

VAISIAI SU ŽELĖ

Viena apelsina aplupti ir supjaustyti griezineliais. Is kitu apelsinu isspausti sultis, citrina supjaustyti labai plonais griezineliais. Vynuoges nuplauti ir nuimti nuo kekes.Zelatina isbrinkyti mazame kiekyje vandens ir paskui ant silpnos ugnies kaitinti, kol visiskai istirps. Tada supilti apelsinu..

Recepto vertinimas: 0

VARŠKĖS DESERTAS

Ananasa susmulkinti. Kelis griezinelius palikti papuosimui, likusius su mikseriu sutrinti su sureliais, romu ir medumi. Sudeti i desertines ir vienai valandai pastatyti i saldytuva. Pabarstyti kava ir papuosti ananasu griezineliais bei persikais...

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su mėtų glajumi

Sokolada pamazu istirpiname vandens voneleje. Sviesta issukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sokolada pamazu Imaisome i sviesto mase. tada imaisome isplakta kiausini. Miltus issijojame su soda. I tesla sudedame mazdaug 1/2 miltu, ismaisome. Po to įimaisome grietinęe, veliau dalimis sudedame tai..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: romu