24 rezultatų ieškant "romu"

Džiovintų vaisių sriuba

Figas mirkyti 4 valandas, abrikosus – 30 minučuų, razinas užpilti romu. Tada visus vaisius sudėti i 1 litrą vandens, suberti gvazdikėlius, cinamoną ir virti. Praaušusią masę sutrinti, suberti žievelę, įdėti medaus ir dar kartą užvirti. Apibarstyti migdolų drožlėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Bananų apkepėlės

Razinas 1 valandą mirkyti rome. Bananus sutrinti su šakute. Trynius atskirti nuo baltymų ir išsukti su cukraus pudra. Suberti cinamoną ir išmaišyti. Sudėti bananus, razinas su romu, išplaktus baltymus, kokoso drožles. Viską išmaišyti. Masę sudėti į svestu išteptą indelį ir kepti ..

Recepto vertinimas: 0

Agrastai kreme

Į vandenį supilama 50 g cukraus, užvirinama, sudedami agrastai ir pavirinama 3 minutes. Stiklinis pusdubenis išklojamas sausainiais, kurie pašlakstomi romu arba likeriu, ant jų supilami atšaldyti agrastai. Pienas su vanile ir cukrumi užvirinamas iš, supilami šaltame piene išleisti miltai..

Recepto vertinimas: 0

Riešutiniai saldainiai

Riešutai, kakava, cukrus ir vanilė sumaišoma su kondensuotu pienu, sviestu ir romu. Masė palaikoma 10 minučių, daromos apvalios bulvelės, kurios pavoliojamos tarkuotame šokolade. ..

Recepto vertinimas: 0

Anties krūtinėlė su vyšniomis

Mėsą supjausčius apkepinti aliejuje. Svogūną supjaudtyti. Vyšnias išdaryti. Mėsą apšlakstyti sviestu, suberti svogūnus ir troškinti apie 15 minučių. Išėmus laikyti šiltai. Kepsnio skystį supilti kartu su vyšniomis, gvazdikėliu, apelsino žievele, romu ir troškinti 10 minučių...

Recepto vertinimas: 0

Veršiena su vaisiais

Mėsą supjaustyti, apibarstyti pipirais, druska, peletrūnu, romu ir palikti 20 minučių. Abrikosus apšlakstyti romu. Svogūną ir bananus supjaustyti. Nuo apelsino nutarkuoti šaukštelį žievelės. Minkštimą supjaustyti. Svogūnus pakepinti aliejuje. Sudėti mėsą ir apkepinti. Supilti rom..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai sausainiukai

Riešutus supjaustyti kuo smulkiau. Šokoladinę glazūrą sugrūsti. Viską gerai išmaišyti su cukraus pudra, kiaušinių tryniais bei romu. Maišyti, kol tešla taps vientisa. IŠ tešlos suformuoti nedidelio dydžio pailgus sausainukus, apvolioti kokoso drožlėmis ir džiovintomis citrinų ..

Recepto vertinimas: 0

Bananai su romu

Bananus nulupame, supjaustome įstrižai į 4 dalis. Keptuvėje įkaitintame svieste bananus 2 minutes kepame, apverčiame ir užpilame romo arba brendžio. Kepiname dar 1-2 minutes. Supilame grietinėlę, suberiame cukrų ir minutę pakaitiname. Sudedame bananus į 4 lėkštes ir užpilame romo p..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis Bavarijos kremas

Užvirinkite pieną mažoje keptuvėje ant mažos ugnies. Suplakite cukrų ir kiaušinius vidutinio dydžio dubenyje iki balkšvos ir tirštos masės. Iš lėto supilkite pieną į kiaušininį mišinį nuolat pamaišydami. Vėl supilkite į keptuvę ir užvirinkite. Nukelkite nuo ugnies prieš pa..

Recepto vertinimas: 4

Vyšnios su ledais

Šviežias vyšnias nuplauname, nusausiname, išimame kauliukus. Sudedame uogas į nedidelį puodą, įberiame cukraus, cinamopnų ir, nustatę mažą kaitrą, užverdame. Uždengiame ir palaikome 2-3 minutes. Paskui sudedame serbentų želė ir ištirpiname. Puodą su vyšniomis laikome šalt..

Recepto vertinimas: 0

Vyšninis - griliažinis tortas

Vyšnias (be kauliukų) iš kompoto nuvarvinkite rėtyje. Sultis palikite įdarui. Tada vyšnias suberkite į dubenį ir apšlakstykite romu. Taip palaikykite bent valandą, kad įsigertų romo aromato. Iš 1/3 sluoksniuotos tešlos dalies iškočiokite 26 cm skersmens lakštą. Jį dėkite ant va..

Recepto vertinimas: 1

Nugos pyragas

Sviestą su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska išplakti iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir pakaitomis su romu, pienu bei migdolais sudėti į paruoštą masę. 2/3 tešlos įdėti į riebalais pateptą keksams kepti skirtą formą (su sk..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas „Dunojaus bangos“ su vyšniomis ir šokolado glajumi

Kakavą, 50 g cukraus bei 3 valg. š. pieno atidėti į šalį. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Sviestą, cukrų ir kiaušinius išplakti iki purios masės ir į ją po truputį sudėti su kepimo milteliais sumaišytus miltus bei pieną. Pagardinti citrinų sultimis ir romu. Pusę pa..

Recepto vertinimas: 2

Riebaluose kepti rombai

Tešlai sviestą išlydyti ir atvėsinti. Jį su cukrumi, vaniliniu cukrumi, trinta citrinos žievele, druska, kiaušiniu bei romu išplakti iki purios masės. Įmaišyti miltus. Tešlą ant miltais pabarstytos lentos iškočioti į 3 mm storio sluoksnį. Jį supjaustyti 7 cm ilgio rombais. K..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su obuolių įdaru

Razinas nuplikyti verdančiu vandeniu, padėti, kad nuvarvėtų skystis, ir sudėti ant lentos. Razinų kauburėlį kiek pakapoti dideliu peiliu, kad beveik visos būtų įpjautos. Paskui suberti į dubenėlį ir užpilti romu. Palaikyti 1 val., kad susigertų romas. Obuolius nulupti, supjaustyti ..

Recepto vertinimas: 0

Berlynietiškas varškės keksas

Vaisių cukrinukus (cukatas) sumaišyti su migdolais, razinomis ir romu, palikti 30 min. pastovėti. Varškę ištrinti su cukrumi, 170 g sviesto ir kiaušiniais. Po to sudėti migdolų ir razinų mišinį, tarkuotą citrinos žievelę, miltus, kepimo miltelius bei kardamoną ir viską gerai išmi..

Recepto vertinimas: 1

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su slyvomis

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į 10 kvadratų. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir išplakti. Juo aptepti tešlos lakštų kraštus. Slyvų tyrę arba uogienę sumaišyti su romu bei kapotais migdolais. Į kiekvieno tešlos..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuotos tešlos „sraigės“ su razinomis

Razinas užpilti romu ir palikti 1 val., kad susigertų. Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iš tešlos iškočioti du 25 cm ilgio ir 30 cm pločio lakštus. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą pabarstyti vaniliniu cukrumi. Ant jos išdėlioti razi..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir vyšniomis

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą iškočioti į kepimo skardos dydžio lakštą. Jį įkloti į šaltu vandeniu suvilgytą skardą ir subadyti. Kepti orkaitėje 10 min. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų..

Recepto vertinimas: 2

ANANASŲ PYRAGAS II

Is duotu produktu iskepame biskvita. Is pudingo milteliu, cukraus, ir pieno isverdame pudinga. Atvesiname. Sviesta isplakame su romu ir is leto plakdami sudedame pudinga. Ananaso griezinelius supjaustome ir sudedame i krema. Siuo kremu pertepame biskvita...

Recepto vertinimas: 0

KARAMELINIAI OBUOLIAI

Razinas apslakstome romu ir paliekame 1 vai., kad isigertu. Obuolius nulupame ir supjaustome ketvirciais. Sviesta istirpiname keptuveje, sudedame obuolius ir kepame apie 10 min. ant vidutines ugnies, vis pakratydami. Kad nesutrintumeme obuoliu i kose, nemaisykite ju saukstu. Baigiant kepti, apibarst..

Recepto vertinimas: 0

VAISIŲ ASORTI

Visus vaisius supjaustome kubeliais, vynuoges perpjauname pusiau, isimame kauliukus. Viska apslakstome citrinu sultimis, romu arba likeriu. Atsaldome, sudedame i isskobtus melionus...

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis punšas

Sviezias apelsino ir citrinos sultis sumaisome su cukrumi ir silta juodaja arbata. Atvesiname, supilame roma. I taures pilame arbatos su sultimis ir romu dedame ledo, uzpilame vyno...

Recepto vertinimas: 1

VAISIAI SU ŽELĖ

Viena apelsina aplupti ir supjaustyti griezineliais. Is kitu apelsinu isspausti sultis, citrina supjaustyti labai plonais griezineliais. Vynuoges nuplauti ir nuimti nuo kekes.Zelatina isbrinkyti mazame kiekyje vandens ir paskui ant silpnos ugnies kaitinti, kol visiskai istirps. Tada supilti apelsinu..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: romu