Veršiena su vaisiais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.500 g veršienos,
svogūnas,
2.2 bananai,
apelsinas,
3.2 šaukštai supjaustytų abrikosų,
4.200 ml apelsinų sulčių,
5.6 šaukštai romo,
šaukštas aliejaus,
baltųjų pipirų,
druskos,
šaukštelis džiovinto peletrūno.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti, apibarstyti pipirais, druska, peletrūnu, romu ir palikti 20 minučių. Abrikosus apšlakstyti romu. Svogūną ir bananus supjaustyti. Nuo apelsino nutarkuoti šaukštelį žievelės. Minkštimą supjaustyti. Svogūnus pakepinti aliejuje. Sudėti mėsą ir apkepinti. Supilti romą, apelsinų sultis, sudėti bananus, apelsino minkštimą, tarkuotą žievelę, abrikosus su romu. Troškinti viską apie 5 minutes. Patiekti su ryžiais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!