Bananai su romu

Ingridientai:
4 bananai,
2 šaukštai sviesto,
4 šaukštai romo arba brendžio,
4 šaukštai grietinėlės,
2 šaukštai rudojo cukraus.
Gaminimas
Bananus nulupame, supjaustome įstrižai į 4 dalis. Keptuvėje įkaitintame svieste bananus 2 minutes kepame, apverčiame ir užpilame romo arba brendžio. Kepiname dar 1-2 minutes. Supilame grietinėlę, suberiame cukrų ir minutę pakaitiname. Sudedame bananus į 4 lėkštes ir užpilame romo padažą, likusį keptuvėje. Tiekiame iškart.

Pastabos:
Šis desertas nėra labai kaloringas. Bananuose gausu vitaminų, mineralinių medžiagų, ypač vitamino B6 ir kalio. Tai puikus energijos šaltinis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!