25 rezultatų ieškant "pakelis"

Kalėdų seniai

Dubenyje gerai išmaišykite miltus ir mieles. Suberkite 75 g cukraus, vanilinį cukrų, druską, supilkite tirpintą sviestą ir šiltą pieną. Elektriniu maišytuvu su antgaliu mielinei tešlai iš pradžių mažiausiu, paskui vidutiniu greičiu tešlą maišykite 5 minutes. Tešlą pastatykite ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinio kisieliaus desertas

Iš kisieliui skirtų produktų išverdame šokoladinį kisielių. Jį supilstome į aliejumi pateptas formeles ir atvėsiname. Želė ištirpiname (kiekvienam pakeliui želė _ 1,5 stiklinės karšto vandens) ir supilame į desertinius indelius. Kai želė sustingsta, ant jos uždedame išimtą i..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdų seniai

Dubenyje gerai išmaišykite miltus ir mieles. Suberkite 75 g cukraus, vanilinį cukrų, druską, supilkite tirpintą sviestą ir šiltą pieną. Elektriniu maišytuvu su antgaliu mielinei tešlai iš pradžių mažiausiu, paskui vidutiniu greičiu tešlą maišykite 5 minutes. Tešlą p..

Recepto vertinimas: 0

Sojos kubelių ir šparaginių pupelių troškinys

Soją pavirti sultinyje, ir palikti. Šparagines pupeles sudėti į keptuvę, įpilti truputį aliejaus ir vandens, uždengti ir troškinti. Kai pupelės pradės minkštėti, sudėti į keptuvę susunktus sojos kūbelius. Pabarstyti prieskoniais ir viską dar troškinti. Kai viskas suminkštės, į..

Recepto vertinimas: 0

Lietuviška eglė

Kiaušinių trynius sukti su cukrumi ir sviestu, kol pasidarys puri masė. Į grietinę sudėti sodą ir citrinos rūgštį, supilti trynius, suberti vaniliną, išsijotus miltus ir greitai suminkyti tešlą. Ją 5 valandas padėti šaltai, kad sutvirtėtų. Paskui kočioti 1--1,5 cm storio lakšta..

Recepto vertinimas: 4

Sūrio tortas

Sviestą, cukrų ir trynius labai gerai ištrinti. Želatiną ištirpdyti stiklinėje karšto virinto vandens, o vėliau į želatiną supilti pieną. Gerai išmaišyti, dėti sūrelius ir vėl maišyti. Kremą padalyti pusiau, į vieną dalį įberti kakavos. Biskvitą sudėti į tortinę, ant jo..

Recepto vertinimas: 0

Močiutės meduolis

Medų, cukrų, margariną pakaitinti iki virimo. Atšaldyti. Sukant įmušti po viena kiaušinį. Suberti miltus. Užminkyti tešlą kaip makaronams. Ją padalyti į 5 dalis. Iškočioti vienodo dydžio 1--1,5 cm storio lakštus ir iškepti. Sviestą gerai išsukti, dedant po šaukštą obuolių ko..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Kalėdinė eglutė

Iš papločiui skirtų produktų paruošiame trapią tešlą, iškočiojame lakštą ir iškepame 170 C temperatūros orkaitėje. Iš biskvitiniams lakštams skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą ir iškepame 2 lakštus 180 C temperatūros orkaitėje. Trapios tešlos paplotį aptepame..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Gėlytė"

Iš tešlai skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą. Iškepame biskvitą, jį atvėsiname ir padalijame į du lakštus. Vieną įklojame į tortinės formos dugną ir užpilame žalią sluoksnį. Kai jis sustingsta, užpilame rožinį sluoksnį ir uždedame viršutinį biskvito sluoksn..

Recepto vertinimas: 0

Trijų spalvų tortas

Sviestą išsukti iki baltumo su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sukant įmušti po vieną kiaušinius, suberti druską ir supilti pieną. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijotus suberti į masę. Tešlą padalinti į dvi dalis: į vieną sudėti tarkuotas citrinos žieveles, į kitą ..

Recepto vertinimas: 0

Sausainėliai

Sviestas ištrinamas iki purumo, mušama po trynį, beriama po šaukštą cukraus ir sukama, kol sudedami visi kiaušiniai ir cukrus. Tada suberiami miltai, sumaišyti su kėlimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Išminkyta tešla iškočiojama 3 mm storio lakštu, aptepama kiaušiniu ir formelėmi..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinio kisieliaus desertas

Iš kisieliui skirtų produktų išverdame šokoladinį kisielių. Jį supilstome į aliejumi pateptas formeles ir atvėsiname. Želė ištirpiname (kiekvienam pakeliui želė - 1,5 stiklinės karšto vandens) ir supilame į desertinius indelius. Kai želė sustingsta, ant jos uždedame išimtą i..

Recepto vertinimas: 0

Varškės keksas su vyšniomis

Kambario temperatūros sviestą mediniu šaukštu išsukti iki purumo. Sukant po šaukštelį berti cukraus, vanilinio cukraus, druskos ir po vieną įmušti kiaušinius. Į masę įmaišyti pro sietelį pertrintą varškę. Miltus išmaišyti su kepimo milteliais, užsijoti ant varškės bei ..

Recepto vertinimas: 0

KALĖDŲ SENIAI

Dubenyje gerai ismaisykite miltus ir mieles. Suberkite 75 g cukraus, vanilini cukru, druska, supilkite tirpinta sviesta ir silta piena. Elektriniu maisytuvu su antgaliu mielinei teslai is pradziu maziausiu, paskui vidutiniu greiciu tesla maisykite 5 minutes. Tesla pastatykite siltai, kol jos turis p..

Recepto vertinimas: 0

SENOLIŲ PYRAGAS

Trynius issukti su cukrumi, suberti miltus, nuplautas, nusausintas razinas, iki standziu putu isplaktus baltymus. Ismaisyti, pilti i paruosta skarda ir kepti vidutinio karstumo orkaiteje apie 45-60 min. Iskeptus isversti ant lenteles, atausinti. Sviesta sukti, dedant po sauksta obuoliu koses. Sudeju..

Recepto vertinimas: 5

Sojos ir šparaginių pupelių troškinys

Soja pavirti sultinyje, ir palikti. Sparagines pupeles sudeti i keptuve, ipilti truputi aliejaus ir vandens, uzdengti ir troskinti. Kai pupeles prades minksteti, sudeti i keptuve susunktus sojos kubelius. Pabarstyti prieskoniais ir viska dar troskinti. Kai viskas suminkstes, ideti sviesta, grietine,..

Recepto vertinimas: 0

Miestiečių tortas

Margarina istirpiname su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi, imusame trynius ir nuolat maisydami po truputi pilame miltus, sumaisytus su kepimo milteliais bei kakava. Tuomet supilame piena ir iki standziu putu suplaktus baltymus. Tesla sukreciame i sviestu patepta tortine ir kepame 170-200 C tempera..

Recepto vertinimas: 0

Tortas ''Vidurvasaris''

Is biskvitui skirtu produktu paruosiame sokoladinio biskvito tesla. Iskepame biskvita. Atvesusi ji perpjauname i 2 lakstus. Viena laksta įiklojame iį tortinęe formąa. Piene istirpiname cukru. ĮImaišsome nedideliame pieno kiekyje i#e3;šbrinkintaą ir sištirpinaaaaaa61;tą žzelatiną. Ant bis..

Recepto vertinimas: 0

Tortas Kalėdinė eglutė

Iš papločiui skuuuuuuuuuirtų produktų paruošiame trapią tešlą, iškočiojame lakštą ir iškeeeeeeeeeeeeeeeeepame 170 C temperatūros orkaitėje. Iš biskvitiniams lakštams skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą ir iškepame 2 lakštus 180 C temperatūros orkaitėje. Trapios te..

Recepto vertinimas: 0

Snieguolės pyragas

Sviesta issukame su cukrumi, imaisome kiausinius, citrinos zievele ir su kepimo milteliais sumaisytus miltus. 200 C temperaturos orkaiteje iskepame 7 keksiukus, o is likusios teslos 2 lakstus.Atvesusi laksta aptepame dzemu ir grietine, suplakta su cukrumi, citrinos sultimis ir standikliu. Užzdedame..

Recepto vertinimas: 3

Skruzdelynas

Razinas ismirkyti karstame vandenyje. Kiausiniu baltymus isplakti iki standziu putu. Isplakus baltymus juos supilti i trynius, ir plakti. Plakant pamazu berti miltus. Isminkyti tesla. Iskocioti labai plonai (kuo ploniau tuo geriau). Plesyti gabaliukais. Kepti (keptuveje) dideliame aliejaus kiekyje. ..

Recepto vertinimas: 1

Varškės tortas su ananasais

Sausainius susmulkinkite, sumaisykite su cinamonu ir sudekite i riebalais istepta forma. Braskiu zele istirpinkite stiklineje vandens, uzpilkite ant sausainiu ir palikite saldytuve, kad sustingtu.Zelatina isbrinkinkite ir istirpinkite nedideliame kiekyje vandens. Grietinele isplakite su miltiniu cuk..

Recepto vertinimas: 3

Mišrainė su sojų lakštiniais

Soju lakstinius isverdame pasudytame vandenyje. Juos sudedame i lekstutes ziedu, viduryje padarydami duobute padazui. Ant lakstiniu sudedame kubeliais supjaustytas krabu lazdeles bei morkas, zirnelius, kukuruzus.Padazui skirtus produktus suplakame dubenelyje iki vientisos mases. Padaza supilame i ja..

Recepto vertinimas: 0

Ledo bokštas

Aliejumi patepame forma, i ja pilame paeiliui visus tris sluoksnius, po 20 min. palikdami kiekviena is ju saltai.Pirmam sluoksniui pakeli persiku zele istirpiname 1,5 stiklines verdancio vandens ir pravesus pilame i forma. Sustingdome.Antram sluoksniui zele istirpiname 1 stiklineje verdancio vandens..

Recepto vertinimas: 0

Ledo bokštas

Aliejumi patepame formą, į ją pilame paeiliui visus tris sluoksnius, po 20 min. palikdami kiekvieną iš jų šaltai.Pirmam sluoksniui pakelį persikų želė ištirpiname 1,5 stiklinės verdančio vandens ir pravėsus pilame į formą. Sustingdome.Antram sluoksniui želė ištirpiname 1 stiklin..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pakelis