14 rezultatų ieškant "tamsiojo"

Kalakutiena su alaus padažu

Kalakutienos filė nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite stambiomis juostelėmis ir pabarstykite druska. Tuomet sudėkite į ištirpusį sviestą ir iškepkite. Mėsą laikykite šiltai. Paruoškite padažą: svogūnus nulupkite, numazgokite ir supjaustykite dideliais šiaudeliais. Juos suberkite..

Recepto vertinimas: 0

Pistacijų triufeliai

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Pistacijos riešutus suberkite į lėkštą skardą. Pakepinkite 5-10 minučių arba tol, kol riešutai kiek paskrus, ataušinkite. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų ir vandenį. Ant vidutinio karštumo viryklės kaitinkite ir maišykdami, kol cukrus ištrip..

Recepto vertinimas: 0

Pietų Amerikos meilės gėrimas

Supjaustykite šokoladą. Pašildykite pieną su grietinėle, sudėkite šokoladą, abi cukraus rūšis ir druską. Į 2 stiklines supilkite romą, užpilkite karštu šokoladu ir pašlakstykite aitriojo pipiro sultimis. Patiekite iš karto. Šaltinis : http://www.dansukker.com ..

Recepto vertinimas: 0

Lęšių sriuba

Lęsius pamerkti į alų vienai nakčiai. Supjaustytą svogūną pakepinti alyvuogių aliejuje. Visus produktus, isskyrus desrelę, sudėti į puodą ir virti 45 minutes. De&s..

Recepto vertinimas: 0

Plačiųjų lakštinių apkepas su aviena ir karameliniu alaus padažu

Avieną pakepinti aliejuje, įpilti tamsiojo alaus ir troskinti, kol alus isgaruos. Daržoves supjaustyti isilgai ir apkepti ant grotelių ar keptuvėje.Pagaminti padažą is pieno, miltų ir sviesto. Istepti kepimo formos dugną aliejumi, pabarstyti džiūvėsėlių, pakloti lakstinių sluoksnį, a..

Recepto vertinimas: 0

Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas

Avienos kumpį supjaustyti gabaliukais ir užpilti alumi, laikyti saldytuve 3 val.Į virtuvės smulkintuvą sudėti marinuotą mėsą, sukapoti smulkiais gabaliukais (masė turi būti lipni). Į kapotą avieną sudėti kiausinį, prieskonius, žoleles ir sumaisyti iki vientisos masės. Apkepti kept..

Recepto vertinimas: 2

Mangai su saldžiu romo padažu

Mangus perpjauname per pusę, išimame kauliukus.Išmaišome romą, laimų sultis ir medų. Mangus kepame grilyje, patepdami padažu, 5 minutes. Tiekiame su ledais. ..

Recepto vertinimas: 0

Aviena, marinuota su garstyčiomis

Česnako skilteles nulupame, sugrūdame ir sumaišome su visais kitais komponentais, išskyrus mėsą. Mėsą supjaustome gabalėliais, sudedame į marinatą ir 1-2 valandoms padedame šaltai. Susmeigiame mėsą ant iešmų ir kepame įkaitintame grilyje maždaug 15 minučių. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, marinuota su burbonu

Dideliame dubenyje sumaišome visus komponentus, išskyrus mėsą. Mėsą nuplauname, nusausiname ir įdedame į marinatą. 10-12 valandų laikome šaltai. Per tą laiką kelis kartus apverčiame. Kepame mėsą įkaitintame grilyje vidutinėje temperatūroje 20 minučių. Kepdami vieną ka..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena, kepta su medumi ir citrinomis

Vištų krūtinėles nuplauname, nusausiname ir iš abiejų pusių įpjauname kryžmai. Sumaišome medų, sojų padažą, citrinos žievelę ir sultis, pipirus bei druską. Sudedame krūtinėles į grilį, ištepame mišiniu ir kepame 10 minučių. Paskui apverčiame, ištepame likusiu mi..

Recepto vertinimas: 0

Imbieriniai vištų sparneliai

Kalendrų sėklas sugrūdame ir ištriname su smulkiai supjaustytu česnaku ir imbieru. Kai masė tampa beveik vienalytė, toliau maišydami pamažu supilame nuo imbiero likusį sirupą, sojų padažą, laimų sultis ir aliejų. Kiekvieno sparnelio smailųjį galą įsmeigiame į plačiojo kra..

Recepto vertinimas: 5

Desertas "Vaisinė laimė"

Grietinėlę išplakame su miltiniu cukrumi. Ant keturių sausainių uždedame grietinėlės, o ant viršaus - dar po sausainį. Tiekiame su braškių sirupu, papuoštą vandens vonelėje ištirpinto šokolado tinkleliu, uogomis ir supjaustytais vaisiais. ..

Recepto vertinimas: 0

Kumpis, keptas su persikais

Virtuviniame kombaine išsukame 400 g persikų su sirupu, cukraus sirupą, garstyčias, cukrų, sojų padažą ir pusę kiekio sidro. Kumpį dedame į kepimo formą. Ant jo užpilame persikų mišinį, įdedame laurų lapelius. Kepame kumpį 190 laipsnių C karštumo orkaitėje 1 val. 20 minu..

Recepto vertinimas: 0

GARBANĖS PYRAGAS

Du kiausinius isplakame su 1 stikline cukraus, kepimo miltelius sumaisome su 150g grietines ir sudedame i kiausinius, suberiame 1,5 stiklines miltu. Pastatome kepti paploti. Kitus du kiausinius isplakame su likusiu cukrumi ir kakava, sudedame 150g grietines su kepimo milteliais ir sudedame likusius ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: tamsiojo