8 rezultatų ieškant "saldieji"

Bulvių ir pomidorų salotos

Bulves, pomidorus, svogūnus supjaustykite gabalėliais, pipirus – šiaudeliais. Viską užpilkite marinatu ir palaikykite šaltai. Patiekiant į salotas įmaišykite šiaudeliais supjaustytų salotų lapų ir sukapoto kiaušinio. Papuoškite kumpio gabaliukais. ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių ikra su obuoliais

Plačiame negiliame puode pašildoma 200 ml aliejaus, o kai pradeda garuoti, įmetama smulkiai supjaustyto svogūno. Kai svogūnas ima geltonuoti (jokiu būdu negalima jo perkepinti), sudedami smulkiai supjaustyti prinokę pomidorai. Indas uždengiamas dangčiu, pomidorai toliau troškinami ant ned..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu

Saldieji pipirai perskrodžiami pusiau, išvalomi, išplaunami ir nusausinami. Bandelė išmirkoma šaltame vandenyje. Svogūnai nuplaunami ir smulkiai supjaustomi. Mėsa suminkoma su druska, baltaisiais ir raudonaisiais pipirais, kiaušiniais, nuvarvintais kukurūzais, svogūnais ir nuspausta band..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių troškinys

Saldieji pipirai perrėžiami, išvalomos sėklos ir pertvaros, ankštys nuplaunamos ir supjaustomos rėžiukais. Nuplauta cukinija ir svogūnai supjaustomi griežinėliais, o česnakai susmulkinami. Baklažanai nuplaunami, nusausinami ir supjaustomi keturkampiais gabaliukais. Didelėje keptuvėje ..

Recepto vertinimas: 4

Margos salotos

Sūrį ir nuluptus obuolius (be sėklalizdžių) supjaustyti nedideliais kūgeliais. jaunus mažus pievagrybius perpjauti pusiau ir šiek tiek patroškinti. Iš saldžiųjų pipirų išimti sėklynus, supjaustyti žiedais ir sumaišyti su mandarinų ar skersai perpjautomis apelsino skiltelėmis. I..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos salotos

Pasūdytame vandenyje išvirkite ryžius, juos prakoškite, nuplaukite, atšaldykite ir gerai sumaišykite salotinėje su kubeliais pjaustyta mėsa, šiaudeliais supjaustytais saldžiaisiais pipirais, plonais griežinėliais supjaustytu svogūnu ir smulkiai supjaustyta petražolės šakele. Įpilk..

Recepto vertinimas: 0

KEPTAS EŠERYS

Zuvies file atskiriama nuo kaulu ir pabarstoma prieskoniais. Bulves nuskutamos, isverdamos ir sutrinamos. Taip pat sudedame garstycias, prieskonius ir ciberzole. Gerai ismaisome ir paragaujame. I lekstes viduri dedame formele, i formele dedame bulviu kose. Ant virsaus dedame kepta zuvi ir paslaksto..

Recepto vertinimas: 3

Marinuoti agurkai

Į trijų litrų stiklainį sudėti agurkus ir visus prieskonius. Viską užpilti verdančiu vandeniu ir sandariai uždaryti. (Ina)..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: saldieji