23 rezultatų ieškant "neriebios"

Kefalės su burokėliais

Šaukšte sviesto patroškinti svogūną. Supilti sultinį, grietinėlę ir ištrinti. Užvirinti, pagardinti pipirais, druska. Kitame puode išleisti šaukštą sviesto ir sudėti supjaustytą burokėlį. Troškinti maišant, kol suminkštės. Žuvis supjaustyti gabaliukais. Pašlakstyti citrinos ..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su makaronais ir petražolių padažu

Lašišą supjaustyti smulkiais gabaliukais. Sudeti į karščiui atsparų indą, pabarstyti pipirais, druska ir sandariai uždengti folija. Dideliame puode užvirinti pasūdytą vandenį, suberti makaronus. Į puodą įleisti indą su lašiša. Virti ant silpnos ugnies 10–12 min. Makaronus nusunk..

Recepto vertinimas: 0

Nekeptas aviečių ir varškės su aguonomis tortas

Išlaidinti 30g želatino. Užvirinti 100g pieno, 100g cukraus ir 100g aguonų, atvėsinti, išmaišyti su išlaidintu želatinu, 30g citrinų sunkos, vienos citrinos nutarkuota cedra, 500g neriebios varškės. 400g grietinėlės standžiai suplakti, išmaišyti su varškės mase. Į 30 cm diametro..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena garstyčių ir grybų padaže

Supjaustykite mėsą nemažais gabaliukais ir pakepinkite šiek tiek su svogūnais. Po to sudėkite į puodą, įpilkite virinto vandens tiek, kad apsemtų mėsą, įdėkite kelias skilteles peiliu suspausto česnako, pora šaukštų majonezo, pora lauro lapelių, šaukštą garstyčių padažo, į..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių mišrainė su mėsa

Bulvės, mėsa, grybai, svogūnai supjaustomi norimo dydžio gabaliukais. Aliejus, actas, citrinos sultys ir prieskoniai išplakami, užpilami ant bulvių ir lengvai sumaišoma. Mišrainė papuošiama nesmulkintais grybais. ..

Recepto vertinimas: 5

Šiupinys

Į puodą sudedamos kruopos, žirniai, pupelės, aliejuje pakepinti svogūnai, užpilama 2—3l. vandens ir užvirinama. Sudedama mėsa, prieskoniai, druska ir verdama, kol mėsa suminkštės. Tada ji išimama, sudedamos sutarkuotos kiek nuspaustos bulvės ir, maišant mediniu šaukštu, išverdam..

Recepto vertinimas: 0

Guliašas su ryžiais

Visas daržoves supjaustyti 3 cm ilgio juostelėmis. Suberti į troškintuvą, įpilti 2 stiklines vandens, įdėti pusę sviesto, uždengti ir troškinti. Likusiame svieste pakepinti kiaulieną, supjaustytą pailgais gabalėliais. Kai daržovės suminkštės, sudėti mėsą ir kartu troškinti, k..

Recepto vertinimas: 4

Indoneziški šašlykai

Česnaką ir svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Kiaulieną supjaustome 5 mm storio griežinėliais, paskui - plonomis juostelėmis. Dubenyje sumaišome 2 šaukštus sojų padažo, laimų sultis, imbierus, cukrų ir česnaką. Sudedame kiaulieną į marinatą ir sumaišome. Dubenį pri..

Recepto vertinimas: 0

Emilijos lazanija

Pagaminkite tešlą, kai ji šiek tiek pastovės, ją iškočiokite ir supjaustykite juostelėmis. Paruoškite Bolonės padažą. Išvirkite lakštus pasūdytame vandenyje. Prieš virdami į vandenį įpilkite šaukštą aliejaus. Išvirtus lakštus sudėkite ant švarios medžiagos. Į riebal..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija su vištiena

Užpilkite vištieną vandeniu, įpilkite pusę porcijos baltojo vyno, pridėkite pipirų, lauro lapų, svogūnų, saliero, druskos. Užvirinkite ir apie valandą troškinkite. Nuimkite puodą nuo ugnies, truputį ataušinkite ir supjaustykite vištieną smulkiais gabaliukais. Paruoškite apie..

Recepto vertinimas: 2

Kepta kiaulienos šoninė su džiovintais vaisiais

Džiovintus vaisius nuplauname ir pamerkiame į vermuto ir vandens mišinį. Mirkome, kol suminštėja. Mėsa nuplauname, nusausiname, aštriu peiliu šoninės odą įpjauname ruožais 1 cm atstumu vienas nuo kito. Šoninės viduryje, išilgai mėsos skaidulų, įpjauname "kišenę", mėsą iš vi..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis desertas

Varškę pertriname per sietelį arba permalame mėsmale ir padedame 5-6val. į šaldytuvą. Sviestą išsukame, sudedame atšaldytą varškę, suberiame nuplautas razinas, cukrų, susmulkintus migdolus, supilame trynius, sudedame išplaktą grietinėlę ir viską labai gerai išmaišome. Varškė..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos kepenėlių paštetas

Kepenėlės supjaustomos ir 30 min. pamirkomos piene. Išgriebtos nusausinamos. Mėsa ir kepenėlės du kartus permalamos mėsmale. Įmušami kiaušiniai, supilamas konjakas (arba degtinė), ištirpinta želatina, suberiami prieskoniai, druska ir viskas gerai išmaišoma. Karščiui atsparaus ..

Recepto vertinimas: 3

Lašiša su krienų padažu

Supjaustykite lašišą 2 cm storio gabaliukais. Nulupkite svogūnus, supjaustykite juos griežinėliais ir sudėkite į plastikinį maišelį kartu su lašiša ir druska. Užriškite maišelį ir padėkite jį į šaldytuvą 1 valandai. Sumaišykite marinatui skirtus komponentus ir nuolat maišyd..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių sriuba

Į puodą sudedame vyšnias, įpilame vandenį, vyną, įberiame cukraus, įdedame cinamonų lazdelę. Užviriname ir, sumažinę kaitrą, verdame 25-30 minučių, kol vyšnios pasidaro minkštos. Nuimame nuo kaitvietės. Įpilame migdolų esensijos. Dubenyje sumaišome keletą šaukštų grie..

Recepto vertinimas: 0

Sūris su aviečių padažu

Uogas perrenkame. Pusę jų sutriname, padarydami tyrę. Ją sumaišome su per sietelį pertrinta varške ir pienu. Pagardiname cukrumi, druska ir maltais pipirais. Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Salotas suplėšome nedideliais gabalėliais. Citrinų sultis sumaišome su šaukštu ali..

Recepto vertinimas: 0

Desertas su sultimis

Uogas nuplauname ir nuvalome. Kiekvieną uogą supjaustome skiltelėmis. Obuolių sultis sumaišome su vaniliniu cukrumi ir užpilame ant uogų. Sumaišome ir paliekame 20 minučių pastovėti. Želatiną išbrinkiname nedideliame šalto vandens kiekyje. Iš vieno greipfruto išspaudžiame sultis,..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su miško uogomis

Miltus sumaišome su 40 g miltinio cukraus ir persijojame. Sviestą supjaustome nedideliais gabalėliais, suberiame ant miltų ir peiliu juos įkapojame. Įpilame vandens ir užminkome tešlą. Ją padalijame į 4 lygias dalis. Kiekvieną tešlos gabalėlį gražiai įklojame į 13 cm skersmens ke..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kotletai su pievagrybiais

Mesa ir nuplautus pievagrybius sumalkite, suberkite susmulkinta cesnaka, imuskite kiausini, pasudykite ir iberkite pipiru. Viska gerai ismaisykite. Is paruostos mases padarykite kotletus, juos apvoliokite miltuose ir kepkite karstuose riebaluose. Pries patiekdami dar karta pabarstykite druska, pipi..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuoti Jamaikos ledai

Kavos ledams paruošti keptuvėje išlydoma neriebi grietinė, kol ji beveik užverda. Įdedama maltos kavos, gerai išmaišoma ir paliekoma 30 min.Dubenyje plakami kiaušinių tryniai su cukraus pudra kol masė sutirštėja ir palengvėja. Dar kartą pakaitinamas kavos ir grietinės mišinys beveik..

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos šašlykas

Kiauliena nuplauname, ispjauname pleves (jei ju yra), supjaustome gabaleliais. Svogunus supjaustome ziedais, cesnako skilteles - i keleta daliu. Viska sudedame i dubeni su mesa, uzpilame marinatu ir labai gerai ismaisome. Suspaudziame, kad marinatas apsemtu mesa. Uzdengiame ir marinuojame 12 vai. Po..

Recepto vertinimas: 1

Svarainių ir moliūgų tyrė su prieskoniais

Moliugus nulupti, isimti seklas su minkstimu, supjaustyti stambokais gabalais, deti i puoda, ipilti stikline vandens ir sutinti, kol suminkstes. Susutusia mase sutrinti, sumaisyti su svarainiu tyre, suberti sumaltus prieskonius, pagal skoni pasudyti, paskaninti cukrumi ir pavirti 4-5 min. nuolat mai..

Recepto vertinimas: 0

Šventinis pyragas

Pirmiausia atskiriame trynius nuo baltymų. Baltymus įdedame į šaldytuvą, kad paskui geriau plaktųsi. Tryniuose ištriname 4 šaukštus cukraus. Tuomet į juos sudedame varškę, išlydytą sviestą, miltus, sodą su grietine ,,nugesintą": grietinę sumaišyti su soda ir palikti apie 2- 3 min..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: neriebios