Kiaulienos šašlykai su baklažanais

Ingridientai:
3 porcijoms:

500 g kiaulienos išpjovos;
rytietiškų kepsnių prieskonių;
½ greipfruto sulčių;
druskos ir ką tik maltų pipirų;
žiupsnelis cukraus.

Garnyrui:

2 vidutinio dydžio baklažanai;
saujelė miltų;
daržovių prieskonių ir sojų padažo.
Gaminimas
Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite greipfrutų sultimis, pasūdykite, pagardinkite cukrumi ir pipirais, pamaigykite rankomis ir 2 val. palikite šaltai, kad pasimarinuotų.

Marinuotą kiaulieną suverkite ant iešmelių ir iškepkite ant grotelių. Baklažanus nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite prieskoniais, apvoliokite miltuose, apkepinkite karštuose riebaluose ir apšlakstykite sojų padažu. Patiekalą patiekite karštą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!