Jautienos kotletai su pievagrybiais

Ingridientai:
300g neriebios jautienos,
100g pievagrybių,
2 skiltelės česnako,
kiaušinis,
30g miltų,
30g aliejaus,
druskos, pipirų, petražolių.
Gaminimas
Mėsą ir nuplautus pievagrybius sumalkite, suberkite susmulkintą česnaką, įmuškite kiaušinį, pasūdykite ir įberkite pipirų. Viską gerai išmaišykite. Iš paruoštos masės padarykite kotletus, juos apvoliokite miltuose ir kepkite karštuose riebaluose. Prieš patiekdami dar kartą pabarstykite druska, pipirais ir susmulkintomis petražolėmis. Patiekti su karštomis virtomis bulvėmis. (Diana)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!