Pyragaičiai su miško uogomis

Ingridientai:
4 porcijos

200 g miško uogų (aviečių, žemuogių, mėlynių, gervuogių),
150 g miltų,
60 g miltinio cukraus,
60 g sviesto,
15 ml vandens,
200 g neriebios varškės,
100 g lieso jogurto,
2 pakeliai vanilinio cukraus,
riebalų kepti.
Gaminimas
Miltus sumaišome su 40 g miltinio cukraus ir persijojame. Sviestą supjaustome nedideliais gabalėliais, suberiame ant miltų ir peiliu juos įkapojame. Įpilame vandens ir užminkome tešlą. Ją padalijame į 4 lygias dalis. Kiekvieną tešlos gabalėlį gražiai įklojame į 13 cm skersmens kepimo formelę, pateptą riebalais. Pusvalandį laikome šaltai.

Jogurtą sumaišome su vaniliniu cukrumi ir varške, pertrinta per sietelį. Laikome šaltai 15 minučių. Uogas perrenkame. Kepame pyragėlius 200 laipsnių karštumo orkaitėje 15 minučių. Ataušiname ir atsargiai išimame iš formelių. Pridedame į juos vanilinio kremo, ant viršaus uždedame uogų. Apibarstome likusiu miltiniu cukrumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!