Egzotiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Ingridientai:
8 pyragėliams:

450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
4 kiviai;
2 papajos;
100 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“);
2 valg. š. baltojo romo;
1 trynys.
Gaminimas
Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kivius ir papajas nulupti. Kivius supjaustyti griežinėliais, o papajas- skiltelėmis. Marcipanų masę sumaišyti su romu.

Tešlą iškočioti į 10 kvadratų. Į 8 kvadratų vidurį įdėti po šaukštelį marcipaninio įdaro. Ant įdaro išdėlioti vaisius. Likusios tešlos kvadratus supjaustyti plonomis juostelėmis ir sukryžiavus po dvi dėti ant pyragėlių. Pyragėlius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti tryniu. Dėti į orkaitę ir kepti 20 min. Iškepusius pyragėlius galima papuošti pieniško šokolado glajaus ornamentais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!