Sluoksniuotos tešlos „sraigės“ su razinomis

Ingridientai:
450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
1 pak. vanilinio cukraus;
5 valg. š. romo;
100 g razinų;
100 g gabalėliais pjaustyto šokolado;
75 g abrikosų uogienės.
Gaminimas
Razinas užpilti romu ir palikti 1 val., kad susigertų. Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Iš tešlos iškočioti du 25 cm ilgio ir 30 cm pločio lakštus. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros.

Tešlą pabarstyti vaniliniu cukrumi. Ant jos išdėlioti razinas bei šokolado gabalėlius. Įdarą truputį paspausti. Kiekvieną tešlos lakštą supjaustyti į dešimt 3 cm pločio juostelių. Jas susukti į „sraiges“ ir sudėti ant šaltu vandeniu suvilgytos skardos. Kepti orkaitėje 20 min.

Abrikosų uogienę pašildyti, pertrinti per sietelį ir dar šiltus kepinius aptepti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!