25 rezultatų ieškant "morkomis"

Sojos plovas

Ryžius isvirti. Morkas supjaustyti kubeliais ir kepti aliejuje, po 10 min. sudėti susmulkintus svogūnus ir apkepinti kartu su morkomis. Sojos farsą atskirai isvirti daržovių sultinyje, nukosti ir sumaisyti su isvirtais ryžiais, morkomis ir svogūnais. Paskaninti prieskoniais, žalumynais. ..

Recepto vertinimas: 0

Saldus morkų apkepas

Morkas išvirti ir sutarkuoti. Trynius išsukti su cukrumi, supilti citrinos sultis, įberti tarkuotos citrinos žievės, ir su morkomis gerai išmaišyti. Baltymus išplakti, sudėti morkas ir išmaišyti. Paruoštą masę sudėti į riebalais išteptą indą ir kepti 30 minučių orkaitėje. Skan..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir makaronų apkepas

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, sukrėsti į kiaurasamtį, nuvarvinti ir supjaustyti 3 cm ilgio gabalėliais. Rūkytą nugarinę supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti su kapotais grybais ir svogūnais. Paruoštus produktus sudėti sluoksniais į formą. Apatinį ir viršutinį sluoks..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytas karpis

Karpį nuskusti, išvalyti ir nuplauti. Išimti žiaunas ir akis. Atsargiai nulupti karpio odą perpjaunant pagrindinį nugarkaulį prie uodegos ir galvos. Išimti iš žuvies mėsą ir kaulus. Svogūnus ir morkas smulkiai supjaustyti ir kepinti alyvų aliejuje (2/3 viryklės galingu..

Recepto vertinimas: 2

Salierų salotos

Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10—15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, atšaldomi ir sumaišomi su stambiai tarkuotais obuoliais ir morkomis. Pavasarinės kietesnės morkos pirma apverdamos, nulupamos ir tada ..

Recepto vertinimas: 0

File prismaigstyta lašiniukų

Nuo mėsos nugramdyti plėves, gausiai ją prismaigstyti lašiniukų, supjaustytų plonais pailgais gabalėliais, įtrinti druska, palaikyti 30 minučių ir kepinti keptuvėje įkaitintuose riebaluose arba svieste, kol paraus. Tada mėsą perdėti į keptuvą, įpilti šiek tiek vandens ir toliau k..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota jautiena

Nuo mėsos nugramdyti plėves. Vandenyje pavirinti prieskonius, įpilti acto, vyno, įdėti citrinos gabalėlių ir ataušinti. Mėsą sudėti į pagamintą marinatą ir dažnai vartant laikyti šaldytuve 1--4 dienas (priklausomai nuo gabalo dydžio ir gyvulio amžiaus). Paskui išimti iš marinato..

Recepto vertinimas: 3

Stirniena, troškinta su ryžiais [plovas]

Mėsą supjaustyti ir pakepinti riebaluose iki rausvos spalvos kartu su supjasutytu svogūnu, morkomis, petražole, pomidorų tyre. Įpilti sultinio, pridėti sultinio, pridėti ryžių, prieskonių ir troškinti.Jei mėsa seno žvėries, ryžius sudėti vėliau, kai mėsa apvirs. Gerokai patroški..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių ir daržovių troškinys

Ryžius išvirti, sutarkuoti morkas ir pakepinti aliejuje, supjaustytus svogūnus taip pat apskrudinti kartu su morkomis. Paprika supjausčius kubeliais pakepti aliejuje, pabaigoje įdėti ir pomidorų gabalėlius. Visus šiuos produktus sumaišyti su ryžiais bei pabarsčius pipirais, druska ir pr..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos su riešutų padažu

Morką ir obuolį sutarkuojame, sumaišome su kopūstais.Graikinius riešutus susmulkiname, sumaišome su grietine, citrinos sultimis, pabarstome druska bei cukrumi.Į salotinę sudedame kopūstus su morkomis ir obuoliais, užpilame padažu ir papuošiame...

Recepto vertinimas: 0

Suktinukai su morkomis

130 g mišinio ,,Naturalis" užpilame 200 ml šalto virinto vandens (kad būtų minkštesni, galima brinkinti 30 min), gerai išmaišome ir formuojame 4 paplotėlius, į kurių vidų dedamos aliejuje šutintos morkos ir formuojami suktinukai. Suktinukai verdami garuose 20 min...

Recepto vertinimas: 0

Šviežių kopūstų salotos su morkomis

Kopūsto gūžę nuplauname nuvarviname, supjaustome plonomis juostelėmis, pašlakstome citrinų sultimis, užpilame aliejumi, pasūdome ir mediniu šaukštu suspaudžiame, kad kopūstai suminkštėtų. Atsiradusį skystį nusemiame. Kopūstus sudedame į salotinę, uždedame grietinę, apibarsto..

Recepto vertinimas: 0

Salierų salotos

Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10-15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, atšaldomi ir sumaišomi su stambiai tarkuotais obuoliais ir morkomis. Pavasarinės kietesnės morkos pirma apverdamos, nulupamos ir tada ..

Recepto vertinimas: 0

Karšio kukuliai

Iš žuvies išimami kaulai, mėsa supjaustoma gabalais ir, pridėjus išmirkyto ir nuspausto pyrago, sumalama. Į masę sudedamas svieste pakepintas smulkiai supjaustytas svogūnas ir kitos pakepintos prieskoninės daržovės, malti prieskoniai, žali kiaušiniai, supilama grietinėlė, pas..

Recepto vertinimas: 0

Virtas karosas

Nuvalyta ir nuplauta žuvis supjaustoma gabalais, pasūdoma ir sudedama į prieskoninių daržovių ir prieskonių sultinį, (sultinys turi žuvį vos apsemti) ir verdama 1/2 val. Tiekiama sudėta į pašildyta pusdubenį su virtomis arba troškintomis daržovėmis (pupelėmis, morkomis, žali..

Recepto vertinimas: 0

Menkė, kepta su bulvėmis

Atšildyta menkė supjaustoma gabalais, apibarstoma pipirais, druska ir pavoliojama miltuose ar džiūvėsėliuose. Sudedama į keptuvą ant plonai supjaustytų lašiniukų ar sviesto, apdedama bulvių griežinėliais, kad žuvies nesimatytų. Palaistomą tirpytu sviestu, užpilama baltuoju padaž..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių "pyragas" su morkomis (Ramunės)

Į bulvių košę įdėti sutrintą sūrį, 2 - 3 ritinėliais pajaustytas morkas, įmušti kiaušinius, suberti miltus ir prieskonius. Gerai išmaišyti, sukrėsti į riebalais išteptą skardą, išlyginti, pappuošti morkų ritinėliais ir kepti orkaitėje, kol pagels ( apie 35 min.) čia origi..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su granatais

Jei naudosite žalią vištieną, sudėkite ją į puodą drauge su supjaustytomis morkomis, svogūnais, salierais ir virkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol mėsa išvirs (15-20 min.). Nepamirškite druskos bei pipirų. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Vištos krūtinėl..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos su avokadu ir pievagrybiais

Jei naudosite žalią vištieną, sudėkite ją į puodą drauge su supjaustytomis morkomis, svogūnais, salierais ir virkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol mėsa išvirs (15-20 min.). Nepamirškite druskos bei pipirų. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Išvirtą vištien..

Recepto vertinimas: 4

KEPTI LIEŽUVIO GRIEŽINĖLIAI

Virta liezuvi, nulupus odele, supjaustyti itsrizai storesniais griezineliais. Griezinelius suvilgyti isplaktame kiausinyje, apvolioti maltais dziuveseliais ir kepti ikaitintame svieste, pasidarys grazios aukso spalvos.Kepta liezuvi isimti is keptuves, sudeti i lekste ir aplaistyti sviestu, kuriame k..

Recepto vertinimas: 0

SILKĖ SU MORKOMIS IR PASTARNOKAIS

Nulupus ir pasalinus kaulus, silke supjaustyti norimo dydzio gabaliukais ir sudeti i silkine. Virta morka ir virta pastarnoka supjaustyti siaudeliais. Svogunus supjaustyiti pusziedziais, pakepinti aliejuje, sudeti morkas ir pastarnokus, pasudyti, paskaninti kalendra ir dar kiek pakepinus uzdeti ant ..

Recepto vertinimas: 4

LĘŠIŲ SRIUBA SU MORKOMIS IR APELSINU

Svoguna aplupti ir smulkiai supjaustyti. Morkas nuvalyti ir supjaustyti kubeliais. Lesus nuplauti. Kmynus ir kalendru seklas pakepinti sausoje keptuveje. Tada jas supilti i troskinimo inda, ten taip pat sudeti svogunus, morkas, lesius, supilti apelsinu sultis ir darzoviu sultini, pasudyti. Inda uzde..

Recepto vertinimas: 0

Apkepta jautiena su sūriu

Jautiena isverdame su morkomis, petrazolemis, 1 svogunu, lauru lapais ir pipiru zirneliais. Padazui miltus pakepame su sviestu, ipilame sultinio, grietines ir uzverdame. Tuomet nukeliame nuo ugnies, ipilame 3-ju tryniu plakini ir iberiame pipiru. I kepti skirta inda sudedame griezineliais supjaustyt..

Recepto vertinimas: 0

RYŽIŲ APKEPAS SU ŽIRNIAIS

Susmulkinta svoguna pakepinti aliejuje, po to suberti nuplautus ryzius ir pakepinti 2 min. Ryzius uzpilti vynu ir virti, kol susigers vynas. Tada supilti 150 g zirniu, karsta sultini ir virti, kol isvirs ryziai. Po to ryzius nuvarvinti, ismaisyti su sviestu ir parmezanu. Kepimo inda istepti riebalai..

Recepto vertinimas: 0

Strutienos pjausnys su raudonuoju vynu

Strutiena itriname susmulkintais svogunais, petrazolemis ir kadagiais. Laikome 3-4 vai. Tada ipilame vyna ir marinuojame per nakti. Marinuota mesa kepame ikaitintame aliejaus ir sviesto misinyje is abieju pusiu po 3-4 min. Tada mesa isimame ir laikome siltai. I keptuve supilame likusi marinata, nuve..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: morkomis