Šviežių kopūstų salotos su morkomis

Ingridientai:
1 nedidelė baltagūžio kopūsto gūžė,
1/2 citrinos sultys,
1 šaukštas alyvų aliejaus, druskos,
100 g grietinės,
2-3 šviežios morkos petražolių lapelių.
Gaminimas
Kopūsto gūžę nuplauname nuvarviname, supjaustome plonomis juostelėmis, pašlakstome citrinų sultimis, užpilame aliejumi, pasūdome ir mediniu šaukštu suspaudžiame, kad kopūstai suminkštėtų. Atsiradusį skystį nusemiame. Kopūstus sudedame į salotinę, uždedame grietinę, apibarstome tarkuotomis morkomis, puošiame petražolių lapeliais ir tiekiame.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!