14 rezultatų ieškant "sluoksniui"

Obuolių ir varškės pyragas

1. Sutrinkite sausainius ir ištirpinkite riebalus. Sumaišykite sutrintus sausainius, riebalus ir cukrų. Tešlą sudėkite į apvalią formą su išimamu dugnu. 2. Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis. Pakepinkite juos riebaluose kartu su cukrumi ir cinamonu, kol su..

Recepto vertinimas: 4

Tortas „Kalėdinė eglutė

Iš papločiui skirtų produktų paruošiame trapią tešlą, iškočiojame lakštą ir iškepame 170 C temperatūros orkaitėje. Iš biskvitiniams lakštams skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą ir iškepame 2 lakštus 180 C temperatūros orkaitėje. Trapios tešlos paplotį aptepame..

Recepto vertinimas: 0

Gaivinantis tortas su migdolais (Ramunės)

Želatiną išbrinkinti nedideliame kiekyje šalto vandens. Želė ruošiam, kaip nurodyta ant pakelio ir pradedam stingdinti (kad būtų tąsi). Į pusę litro verdančio vandens supilam didesnę pusę želatinos ir kondensuotą pieną. Likusią supilame per pusę į geltoną ir žalią želė. &..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai romo triufeliai

Sumaišykite šokoladą, sviestą ir 3 šaukštus grietinėlės. Virkite virš mažos ugnies, pastoviai maišydami, kol šokoladas ištirps (apie 10 minučių). Nuimkite nuo ugnies. Po truputį supilkite pusę karšto mišinio į suplaktą kiaušinio baltymą. Supilkite gautą mišinį atgal...

Recepto vertinimas: 0

Švelnus varškės pyragas su rasa (Ramunės)

Paruošti maždaug 25 х 25 cm formą. Būtinai iškloti popieriumi arba folija. Persijoti miltus sumaišyti su cukrumi. Šaltą sviestą sutarkuoti į miltus ir pirštais sutrupinti. Trupinius išberti į formą, prispausti. Lengvai apkepti maždaug 15 minučių – kol pagels. Varškės slu..

Recepto vertinimas: 5

Pyragaičiai ''Žemuogių pievelė''

Paplociui sumalame sausainius. Sviesta issukame su kondensuotu pienu ir midaus balzamu. Sumaisome sviesto mase su sausainiais, sukreciame i torto forma, islyginame pavirsiu ir paliekame 30 min. saltai.Varske pertriname per tinkleli. Grietinelęe suplakame ir sumaisome su kondensuotu pienu, vaniliniu..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinio biskvito pyragaičiai su mėlynėmis

Papločciui sumalame biskvitąa ir sumaišsome su riesšutais, kondensuotu pienu ir sviestueeeeiiaaa. MasęS sudeccdame į skardelę, #zzzzz3;išlyginame pav#sssssssssss3;iršiųu ir paliekame šaltai.Kakavos sluoksniui sumalame biskvitą ir sumaišome su kefyru, kakava, citrinuų sultimis bei užie..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis pyragas su vynuogėmis

Teslai sviesta issukame su cukrumi. Po viena imaisome kiausinius, nutarkuota citrinos zievele ir su kepimo milteliais sumaisytus miltus. Tesla sukreciame i sviestu patepta ziedo formos kepimo forma ir kepame 1 75-200 C temperaturos orkaiteje apie 30 min. Pyragąa atvesiname neišsimdami isš kepimo ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas Kalėdinė eglutė

Iš papločiui skuuuuuuuuuirtų produktų paruošiame trapią tešlą, iškočiojame lakštą ir iškeeeeeeeeeeeeeeeeepame 170 C temperatūros orkaitėje. Iš biskvitiniams lakštams skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą ir iškepame 2 lakštus 180 C temperatūros orkaitėje. Trapios te..

Recepto vertinimas: 0

Ledo bokštas

Aliejumi patepame forma, i ja pilame paeiliui visus tris sluoksnius, po 20 min. palikdami kiekviena is ju saltai.Pirmam sluoksniui pakeli persiku zele istirpiname 1,5 stiklines verdancio vandens ir pravesus pilame i forma. Sustingdome.Antram sluoksniui zele istirpiname 1 stiklineje verdancio vandens..

Recepto vertinimas: 0

Kisieliaus desertas ''Dviese''

Is isvardintu produktu isverdame du kisielius: pieno ir vyno. Jei kisieliai skystoki, galime ideti daugiau krakmolo. Kisielius atvesiname. I desertines taures dedame sluoksni pieno kisieliaus ir ant virsaus vyno kisieliaus. Papuosiame susmulkintomis pistacijomis. Kisieliaus deserta valgome sauksteli..

Recepto vertinimas: 0

Ledo bokštas

Aliejumi patepame formą, į ją pilame paeiliui visus tris sluoksnius, po 20 min. palikdami kiekvieną iš jų šaltai.Pirmam sluoksniui pakelį persikų želė ištirpiname 1,5 stiklinės verdančio vandens ir pravėsus pilame į formą. Sustingdome.Antram sluoksniui želė ištirpiname 1 stiklin..

Recepto vertinimas: 0

Kisieliaus desertas Dviese

Iš išvardintų produktų išverdame du kisielius: pieno ir vyno. Jei kisieliai skystoki, galime įdėti daugiau krakmolo. Kisielius atvėsiname. Į desertines taures dedame sluoksnį pieno kisieliaus ir ant viršaus vyno kisieliaus.Papuošiame susmulkintomis pistacijomis. Kisieliaus desertą valgo..

Recepto vertinimas: 0

Želė tortas su vaisiais

Į kiaušinių ir cukraus plakinį maišydami po truputį suberkite miltus. Gautą tešlą supilkite į sviestu pateptą kepimo formą ( maždaug 22 cm skersmens), apie 25 min, kepkite gerai įkaitintoje orkaitėje, po to atvėsinkite neišimdami iš formos.Sudėkite pirmą sluoksnį:išmirkytus dž..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: sluoksniui