25 rezultatų ieškant "morka"

Troškintos stintos majoneze ,,Karotinas“

Nesmulkiai supjaustytą morką ir svogūnus pakepiname svieste. Į puodą sudedame pakepintas morkas ir svogūnus, ant jų – išdorotas, pasūdytas stintas, supilame majonezą „Karotinas“ ir truputį vandens, įdedame pipirus ir lauro lapus, troškiname atvirame puode ant mažos u..

Recepto vertinimas: 2

Troškintos stintos majoneze "Karotinas"

Nesmulkiai supjaustytą morką ir svogūnus pakepiname svieste. Į puodą sudedame pakepintas morkas ir svogūnus, ant jų – išdorotas, pasūdytas stintas, supilame majonezą „Karotinas“ ir truputį vandens, įdedame pipirus ir lauro lapus, troškiname atvirame puode ant mažos ugnies 25-30 min..

Recepto vertinimas: 0

Žvejo pusryčiai

Sumaišykite aliejų, garstyčias, 4 šaukštus acto ir ne daug druskos. Puse gautos masės palikite. Apvolioti žuvies filė gautoje masėje ir kepkite. Smulkiai supjaustykite pipirą, salotas, ridiką (truputi palikite pagražinimui), įtarkuokite morką. Pailgas bandeles perpjaukite išilgai. Pr..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su lašinukais

Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias įdėti lašinukų, morką, petražolės šaknį. Mėsą įtrinti druska ir pipirais. Tada mėsą surišti ir pakepti. Po to įdėjus duonos plutos, patroškinti. Išėmus mėsą, į padažą įpilti vanden..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutiena su ryžiais

Ryžius pakepinti svieste, kartu su svogūnais, salieru ir morka. Įpilti sultinio ir 15 minučių troškinti. Paskui sudėti mėsą, žirnelius, prieskonius ir troškinti 10 minučių. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Ropinių kopūstų sriuba

Morką, petražolę, salierą, svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti riebaluose. Sudėti supjaustytus ir nuluptus pomidorus ir dar pakepinti. Nuluptus ropinius kopūstus ir bulves supjaustyti. Visas daržoves sudėti į verdantį sultinį ir virti 20 – 25 minutes. Patiekti užbalintą grieti..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškos salierų salotos

Salierą ir morką nulupti, sutarkuoti arba supjaustyti smulkiais šiaudeliais. Sumaišyti su tarkuotu sūriu, sukapotu svogūnu bei susmulkintu kiaušiniu. Paskaninkite prieskoniais ir užpilkite padažu, kurį paruošite gerai išplakę nurodytus produktus. Salotas papuoškite žalumynais ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių salotos su ryžiais

Morką išvirti. Virtą morką ir agurkus supjaustyti kubeliais, pomidorus - skiltelėmis. Į ryžius į berti krapų, petražolių, sukapotus riešutus, pasūdyti ir išmaišyti. Į salotinę dėti paruoštus ryžius sluoksniuojant su pasūdytu visų daržovių mišiniu. Salotas užpilti majonezu ..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis

Moliūgus, bulves ir morką supjaustyti. Nedideliame pasūdyto vandens kiekyje apvirti morką, po to sudėti bulves ir moliūgą. Virti, kol suminkštės. Išvirus užbalinti pienu ir įdėti sviesto. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Gūžinių baltųjų kopūstų sriuba

Kopūstą supjaustyti, patrinti su druska ir sudėti į sultinį. Supjaustytą morką, petražolės šaknį, svogūną pakepti svieste ir sudėti į sriubą. Tada sudėti supjaustytus obuolius. Kai daržovės bus beveik išvirusios, miltus pakepti svieste, sudėti pomidorų tyrę, išmaišyti ir su..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su grybais

Bulves išvirti, nulupti ir stambiai sutarkuoti. Maišant pilti lydytą sviestą. Po to suberti miltus, sumaišyti su cukrumi, įlašinti kvapiųjų lašų. Tešlą dar kartą gerai sumaišyti ir sudėti Į paruoštą skardą. Ant viršaus užpilti gerai išplaktus kiaušinius. Kepti orkaitėje 25 ..

Recepto vertinimas: 0

Virtos kiaulių kojelės

Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu vandeniu. Užvirinti, nugraibyti atsiradusias putas ir virti 2-2,5 valandos ant mažos ugnies. Po valandos pridėti druskos, prieskonių ir prieskoninių daržovių. Išvirusias kiaulių kojeles patiekti karštas su virtais žirniais arba ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su pankoliais

Į prikaistuvį įpilkite 2 l salto sūdyto vandens, sudėkite žuvies kaulus, užvirinkite ir virkite 15 minučių. Is sultinio isimkite kaulus. Mažais gabaliukais supjaustykite žuvies filė, apslakstykite citrinų sultimis ir palikite 15 minučių. Nuskinkite ir atidėkite pankolių lapus, gumbe..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys su jautienos faršu

Bulvės ir porai su lapais supjaustomi griežinėliais, svogūnas smulkiai sukapojamas ir pakepinamas margarine, morka stambiai sutarkuojama. Greitpuodyje sluoksniuojama bulvės, porai, morka, faršo gumulėliai ir vėl bulvės su kitomis daržovėmis. Viršus užpilamas pakepintais svogūnais, po..

Recepto vertinimas: 0

Liežuvautojos užkandis

Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20 min. Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais supjaustytą morką. Šį vyniotinį susukame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir verdame su prieskoniais.Karštą vyniotinį paslegiame ir atšaldome..

Recepto vertinimas: 5

Žuvies kukuliai

Žuvį sumalti. Svogūnus supjaustyti, sutarkuoti morką. Išmirkyti duonos riekes ir sumaišyti su žuvies faršu, svogūnu, prieskoniais. Suformuoti kukulius ir virti piene. Išvirus kukuliams įdėti tarkuotą morką, prieskonių ir dar patroškinti. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos mišrainė

Vištiena, morka, obuolys smulkiai supjaustomi. Slyvos išmirkomos ir supjaustomos ruoželiais. Viskas sumaišoma, apipilama majonezu, puošiama žalumynais. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištos kepenėlių vyniotinis, keptas folijoje (Ramunės)

Vištienos kepenėles smulkiai supjaustyti. Sumaišyti su vištienos faršu. Morka sutarkuoti burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti. Morka ir svogūną sudėti į mėsą. Įdėti druskos pagal skonį. Įberti prieskonių. Įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti. Sudėti džiūvėsė..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)

Vištą supjaustykite dalimis. Morką nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite gabaliukais. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną stambiai supjaustykite. 1 l vandens įkaitinkite puode. Sudėkite vištą, morką, svogūną, česnako skiltelę, citrininę melisą ir citrinos lapus. Pa..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų ir bulvių kotletai (Lauros)

Suberti į indą faršui skirtus riešutus, sudėti tarkuotas bulves, tarkuotą morką ir maišant berti manų kruopas, kad masė pasidarytų panaši į faršą. Pasūdyti, sufotmuoti kotletukus ir pakepinti iš abiejų pusių. Padažui žoleles sukapoti, česnako skilteles išspausti, įpilti..

Recepto vertinimas: 0

VIŠTOS KEPENĖLIŲ VYNIOTINIS, KEPTAS FOLIJOJE

Vistienos kepeneles smulkiai supjaustyti. Sumaisyti su vistienos farsu Morka sutarkuoti su burokine tarka. Svoguna smulkiai supjaustyti. Morka ir svoguna sudeti i mesa. Ideti druskos pagal skoni. Iberti prieskoniu. Imusti kiausini. Viska gerai ismaisyti. Sudeti dziuveselius. Paliesti folija. I ja su..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kaparėlių padažu

Mėsos gabaliukus nuplauti, nusausinti popierine servetėle, aštriu peiliu keliose vietose įpjauti kraštus, kad kepant neužsiriestų į viršų. Mėsą pasūdyti, pabarstyti pipirais, pavolioti miltuose, nupurtyti miltų perteklių ir dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Aukštoje temperat..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su mėsyte

Supjaustai morka,svoguna ir juos 5 min. pakepini. Farsa sumaisai su prieskoniais, dedi i keptuve su kepinta morka, ant virsaus dedi kopusta ir uzdengus dangti troskini, kol suminksteja kopustas. Kol troskinasi farsas issiverdi makaronus. Pries pat isverdant makaronams ant troskinamo farso dedi kecup..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos file su daržovėmis ir kariu

Vistiena supjaustykite nedideliais gabaleliais, bulve - kubeliais, morka - plonais siaudeliais, svoguna susmulkinkite.Pasudytame vandenyje (galite ideti siek tiek kario prieskoniu) isvirkite susmulkinta bulve, sparagines pupeles, zirnelius ir ziedini kopusta.Keptuveje islydykite sviestąa, suberkite..

Recepto vertinimas: 4

Šprotų mišrainė

Kiaušinius, ryžius ir morką išverdame, atšaldome. Sutriname arba supjaustome šprotus, supjaustom morką, svogūnus (smulkiai),kiaušinius. Sudedam ryžius, pabarstom druska ir viską gerai išmaišom su majonezu. Skanaus :) (Rita)..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: morka