25 rezultatų ieškant "morka"

Sultinys su makaronais

Kaulus nuplauti šaltu vandeniu. Mėsą ir kaulus dėti į puodą, įpilti 11/21 šalto vandens. Virti ant silpnos ugnies, nugraibyti putas. Suberti sugrūstus pipirų grūdelius, įdėti lauro lapelį bei ryšelį prieskoninių žalumynų. Virti apie 1/2 l valandos ant silpnos ugnies. Jei reikia n..

Recepto vertinimas: 0

Morkų salotos su obuoliais

Tarkuotas morkas, tarkuotą obuolį ir smulkintą česnaką sumaišyti ir užpilti grietine bei sudėti žalumynus. Papuošimui naudoti griežinėliais pjaustytą morką bei kiaušinį. Ypač tinka su paukštienos patiekalais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta jautiena su lašinukais

Lašinukus, morką ir petražolės šaknį supjaustyti. Mėsoje padaryti įpjovas, į kurias įdėti lašinukų, morką, petražolės šaknį. Mėsą įtrinti druska ir pipirais. Tada mėsą surišti ir pakepti. Po to įdėjus duonos plutos, patroškinti. Išėmus mėsą, į padažą įpilti vanden..

Recepto vertinimas: 0

Grybų įdaras su pomidorais

Grybus nuvalyti, nuplauti, labai sūrius pamirkyti šaltame vandenyje. Petražolę ir morką sutarkuoti arba supjaustyti. Sukapotus arba mėsmale sumaltus grybus, pomidorų tyrę, prieskonines daržoves troškinti riebaluose, kol išgaruos skysčio perteklius. Troškinį praaušinti, sumaišyti su ..

Recepto vertinimas: 0

Griežčių sriuba su bulvėmis

Griežtį, morką, salierą supjaustyti, sudėti į pasūdytą vandenį ir virti. Bulves supjaustyti ir sudėti į sriubą. Virti, kol daržovės suminkštės. Smulkiai supjaustytą svogūną kepti riebaluose, kol pagels, tada suberti miltus ir dar pakepti, kol miltai pagels. Gerai maišant, atskie..

Recepto vertinimas: 5

Daržovių salotos su ryžiais

Morką išvirti. Virtą morką ir agurkus supjaustyti kubeliais, pomidorus - skiltelėmis. Į ryžius į berti krapų, petražolių, sukapotus riešutus, pasūdyti ir išmaišyti. Į salotinę dėti paruoštus ryžius sluoksniuojant su pasūdytu visų daržovių mišiniu. Salotas užpilti majonezu ..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška moliūgų sriuba su bulvėmis

Moliūgus, bulves ir morką supjaustyti. Nedideliame pasūdyto vandens kiekyje apvirti morką, po to sudėti bulves ir moliūgą. Virti, kol suminkštės. Išvirus užbalinti pienu ir įdėti sviesto. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsiška brokolių sriuba

Porus supjaustyti ir pakepti svieste. Į verdantį sultinį sudėti supjaustytas bulves, morką. Jiems pavirus sudėti supjaustytus brokolius, salierą, porus. Baigiant virti, sudėti nuluptus ir supjaustytus pomidorus. Sriubą užbalinti grietine, išplakta su tryniu. Įberti petražolių. Skanaus..

Recepto vertinimas: 5

Spirgučių salotos

Perpjaukite kiekvieną gabalą pusiau, taip gausis keturios porcijos. Glazūrai nedideliame inde sumaišykite apelsino žievelę ir sultis, garstyčias, medų ir imbierą. Patepkite mišiniu kumpio gabalus. Kepkite neuždengtame grilyje virš vidutinės kaitros anglių 5 minutes. Apverskite kumpį..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su grybais

Bulves išvirti, nulupti ir stambiai sutarkuoti. Maišant pilti lydytą sviestą. Po to suberti miltus, sumaišyti su cukrumi, įlašinti kvapiųjų lašų. Tešlą dar kartą gerai sumaišyti ir sudėti Į paruoštą skardą. Ant viršaus užpilti gerai išplaktus kiaušinius. Kepti orkaitėje 25 ..

Recepto vertinimas: 0

Lazanija

Išmirkytus grybus išvirti. Nuovirą supilti į mėsos sultinį. Raugintus kopūstus troškinti, užpylus stikline vandens ir įdėjus šaukštą riebalų. Baigiant troškinti, į kopūstus sudėti riebaluose su miltais pakepintus svogūnus, grybus, tarkuotas morkas, petražolę. Sudėti prieskon..

Recepto vertinimas: 4

Veršienos sultinys

Versieną ir kaulus užpilkite 1,5 l salto sūdyto vandens ir užvirinkite, nugriebkite putas. Nuvalykite ir supjaustykite morką, ropę, porą, salierą ir kartu su petražolėmis sudėkite į versienos sultinį. Sriubą virkite apie 1,5 valandos. Sultinį nukoskite, paskaninkite druska, sudėkite ..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių sriuba

Stambiai sutarkuota morka, petražolės šaknis ir susmulkintas svogūnas pakepinami riebaluose. Kopūsto lapai supjaustomi kvadratėliais, žiediniai kopūstai išskirstomi mažais žiedynėliais, bulvės supjaustomos skiltelėmis. Į verdantį sultinį sudedami kopūstai, o kai užverda — apke..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys su jautienos faršu

Bulvės ir porai su lapais supjaustomi griežinėliais, svogūnas smulkiai sukapojamas ir pakepinamas margarine, morka stambiai sutarkuojama. Greitpuodyje sluoksniuojama bulvės, porai, morka, faršo gumulėliai ir vėl bulvės su kitomis daržovėmis. Viršus užpilamas pakepintais svogūnais, po..

Recepto vertinimas: 0

Šviežių kopūstų sriuba

Iš mėsos ir prieskonių išverdamas sultinys. Kopūstai supjaustomi kvadratėliais, perpilami verdančiu vandeniu ir sudedami į perkoštą sultinį. Kiek pavirus, suberiamą tarkuota morka ir pavirinama 30—35 min. Kai kopūstai suminkštėja, sudedami riebaluose pakepinti ir sultiniu praskies..

Recepto vertinimas: 4

Karpis drebučiuose

Karpį nuvalyti, supjaustyti gabaliukais ir išvirti su prieskoninėmis daržovėmis (apie 15-20 min.). Česnaką, migdolus, razinas, figas ir graikinius riešutus smulkiai sukapoti. Sumaišius šia mase prikimšti karpio gabaliukus, sudėti juos į didelę lėkštę ir papuošti virtu brokoliu, ..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies kukuliai

Žuvį sumalti. Svogūnus supjaustyti, sutarkuoti morką. Išmirkyti duonos riekes ir sumaišyti su žuvies faršu, svogūnu, prieskoniais. Suformuoti kukulius ir virti piene. Išvirus kukuliams įdėti tarkuotą morką, prieskonių ir dar patroškinti. ..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų salotos (Skirmantės) (foto)

Kopūstą susmulkinti į didelį indą, užpilti verdančiu vandeniu ir laikyti 5 minutes. Nupilti vandenį ir dar kartą užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti 5 minutes. Perdėti kopūstus į indą su šaltu vandeniu ir leiskite pamirkti mažiausiai pusę valandos (laikiau šaldytuve). Supilt..

Recepto vertinimas: 0

Vištos kepenėlių vyniotinis, keptas folijoje (Ramunės)

Vištienos kepenėles smulkiai supjaustyti. Sumaišyti su vištienos faršu. Morka sutarkuoti burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti. Morka ir svogūną sudėti į mėsą. Įdėti druskos pagal skonį. Įberti prieskonių. Įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti. Sudėti džiūvėsė..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su raudonuoju migdolų padažu (Pollo almendrado rojo)

Vištą supjaustykite dalimis. Morką nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite gabaliukais. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Svogūną stambiai supjaustykite. 1 l vandens įkaitinkite puode. Sudėkite vištą, morką, svogūną, česnako skiltelę, citrininę melisą ir citrinos lapus. Pa..

Recepto vertinimas: 0

BALTŲJŲ PUPELIŲ SRIUBA

Pupeles nuplaunamos dubenyje, perrenkamos, nuvarvinamos, uzpilamos saltu virintu vandeniu ir brinkinamos 12 valandu. Isbrinkusios pupeles uzvirinamos tame paciame vandenyje ir nugriebiamos putos. Zalumynu rysulelis kruopsciai nuplaunamas, keliskart nupurtomas, smulkiai supjaustomas ir suberiamas i p..

Recepto vertinimas: 3

VIŠTOS KEPENĖLIŲ VYNIOTINIS, KEPTAS FOLIJOJE

Vistienos kepeneles smulkiai supjaustyti. Sumaisyti su vistienos farsu Morka sutarkuoti su burokine tarka. Svoguna smulkiai supjaustyti. Morka ir svoguna sudeti i mesa. Ideti druskos pagal skoni. Iberti prieskoniu. Imusti kiausini. Viska gerai ismaisyti. Sudeti dziuveselius. Paliesti folija. I ja su..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kaparėlių padažu

Mėsos gabaliukus nuplauti, nusausinti popierine servetėle, aštriu peiliu keliose vietose įpjauti kraštus, kad kepant neužsiriestų į viršų. Mėsą pasūdyti, pabarstyti pipirais, pavolioti miltuose, nupurtyti miltų perteklių ir dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Aukštoje temperat..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos file su daržovėmis ir kariu

Vistiena supjaustykite nedideliais gabaleliais, bulve - kubeliais, morka - plonais siaudeliais, svoguna susmulkinkite.Pasudytame vandenyje (galite ideti siek tiek kario prieskoniu) isvirkite susmulkinta bulve, sparagines pupeles, zirnelius ir ziedini kopusta.Keptuveje islydykite sviestąa, suberkite..

Recepto vertinimas: 4

Šprotų mišrainė

Kiaušinius, ryžius ir morką išverdame, atšaldome. Sutriname arba supjaustome šprotus, supjaustom morką, svogūnus (smulkiai),kiaušinius. Sudedam ryžius, pabarstom druska ir viską gerai išmaišom su majonezu. Skanaus :) (Rita)..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: morka