Vištos kepenėlių vyniotinis, keptas folijoje (Ramunės)

Ingridientai:
200 gr. vištienos faršo,
400 gr. vištos kepenėlių,
1 svogūnas,
1 morka,
1 kiaušinis,
0,5 stiklinės tarkuotų džiūvėsėlių,
prieskonių vištienai.
Gaminimas
Vištienos kepenėles smulkiai supjaustyti. Sumaišyti su vištienos faršu. Morka sutarkuoti burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti. Morka ir svogūną sudėti į mėsą. Įdėti druskos pagal skonį. Įberti prieskonių. Įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti. Sudėti džiūvėsėlius. Patiesti foliją. Į ją sudėti gautą masę bei suformuoti vyniotinį. Suvyniojus į foliją, dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 30-40 min. Baigus kepti paslėgti. Palaikyti paslėgus apie 5 val. vėsesnėje patalpoje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!