Troškinys su jautienos faršu

Ingridientai:
4—5 žalios bulvės,
2 svogūnai,
50 g margarino,
300 g faršo,
morka,
4 porai,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
0,5l vandens,
žiupsnelis mairūno,
druskos.
Gaminimas
Bulvės ir porai su lapais supjaustomi griežinėliais, svogūnas smulkiai sukapojamas ir pakepinamas margarine, morka stambiai sutarkuojama. Greitpuodyje sluoksniuojama bulvės, porai, morka, faršo gumulėliai ir vėl bulvės su kitomis daržovėmis. Viršus užpilamas pakepintais svogūnais, pomidorų tyre, užberiama druskos, mairūno, įpilama 0,5 1 karšto vandens ir, sandariai uždarius, 20— 25 min. troškinama ant silpnos ugnies. Valgoma su raugintais agurkais arba kopūstais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!